Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bende anca girebildim canım işlerin yoğunluğundan. benim doktorlar hala 12 ay diyor sanırım riski en aza indirmek için karar verdim biraz kendimi toparlıyayım o piskolojiyi atamadım hala aldığım serumlar baya kilo yaptı onları vereyim 6 ay sonra başlıcam korunmamaya. film konusunda içimi rahatlattın sağol canım benim.

tatlım en önemlisi bence senin kendini hazır hissetmen banada mayıs 21 den sonra dedi ama benim temmuz ayında tatil rezervasyonum olduğu için ağustos ayında başlamayı düşünüyorum çünkü tatil o stresle işkence olur bir de oralarda doktor aramak da istemiyorum :( ama tekrar nasıl başlıcaz bilmiyorum gecikeceğim ilk günü düşünüyorum şimdiden ama inşallah bu sefer hepimiz için her şey çok güzel olur bir de burda civanperçim çayı okudum başlamayı düşünüyorum sen de başla çünkü bana doktor muhtemelen tüpte kaynaklanan bir enfeksiyondan olmuştur ve onun bi ilacı yok dedi belki işe yarar

Canım şuan benim bir problem yok aslında, sağ tüpüm yok sadece :) yumurtlamam çok iyiydi benim sonuçlar herşey mükemmel denecek kadar iyiyidi ama sadece prolaktin 26 idi, ve ven çok stres olmuştum, 9 10 ay denedik ama benim KPSS stresi yurtdışı vs , son olarak klomen kullanayım hem de doktor gözetimi altında olursam hamile kalabilirim diye düşündüm gerçekten de doktoruma çok güvendim onu görünce bu iş olacak diyordum ama klomeni günde bir tane kullanmama rağmen zaten yumurtlama iyi iken yumurta tarlasına döndüm :) kimisi kist oldu kimisi küçük dendi 18 mm Ler 20 mm Ler derken hamile kaldım ama dış gebelik oldu, hsg çektirmedim ama duş gebelığin kapalı tüpten dolayı değilde klomenin benim vücuduma uygun olmaddığı ve hormonu fazla salgılamasına bağlıyorum... Dün doktora gittiğimde de doktor zaten senin şuan yumurtlaman çok güzel daha 10. Gün be 15 mm 12 mm 10 mm gibi irili ufaklı yumurtan var dedi, ve doktorum yine şunu söledi diğer ay tekrar usg de bakılsin soldan yavaşlık varsa destek amaçlı sadece soldan yumurtladıpında hap veririm ama şuan içşn söz konusu değil dedi, aslında ben de zaten birkaç ay soğan kürü incir kürü denemek doğal bitkileri denemek istiyorum, rahim hazırmış şuan yeni bir gebeliğe , kocamla bir müddet ayrı kalacağiz o süreçte ben vücudumu hazırlamak ve sağlıklı bir hamileleik yaşamak istiyorum,, bu ay soldan olsa deneyecektim ama kısmet :)
Bir de bazı dualara başladık o yüzden içim daha rahat :) ah canım sende mutlaka hemen doktora git bıl bol Yasin oku Meryem duası oku, Rabbim kimseyi evladı ile şınamasın, bir günlük bile olsa onlar evladınız oluyorlar bence gönlünü ferah tut canım onun doğum saati belli zaten bence bebişin tutunmuştur, kesinleşince haber ver ve sürekli dinlen lütfen, turkıyeye gidince de sölediğin bittiğin alacağim kesinlikle doğal bitkiler en güzeli canım

Teşekkür ederim uzun ve guzel mesajin icin ilaçlar gercekten bozuyor insanın bünyesini dengesini B'nde Türkiye'de değilim bna buradaki doktor tavsiye etti o otu seninde yaşadığın ülkede ismi neyse ara bul ic mutlaka Türkiye'yi bekleme o hm rahimi temizliyor hm bebegin iyi tutunmasına yardım ediyor bnm de sansimdan hep boyle zamanlarımda bir sürü misafir geliyor yatmam gerekirken iki katı ayakta kalıyorum Rabb'inin isleri Meryem süresini okumak cok içimden geçiyor istiyorum bugün okurum insallh

Te

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım en önemlisi bence senin kendini hazır hissetmen banada mayıs 21 den sonra dedi ama benim temmuz ayında tatil rezervasyonum olduğu için ağustos ayında başlamayı düşünüyorum çünkü tatil o stresle işkence olur bir de oralarda doktor aramak da istemiyorum :( ama tekrar nasıl başlıcaz bilmiyorum gecikeceğim ilk günü düşünüyorum şimdiden ama inşallah bu sefer hepimiz için her şey çok güzel olur bir de burda civanperçim çayı okudum başlamayı düşünüyorum sen de başla çünkü bana doktor muhtemelen tüpte kaynaklanan bir enfeksiyondan olmuştur ve onun bi ilacı yok dedi belki işe yarar

Gercekten civan perceminin cok yardımı oluyor bendemi enfeksiyon oyle temizlendi bir bardak kaynar suda bir dakika bekletip çıkarıp icinde cok faydasını görürsünüz insallh bir ay kullanmak bile yetiyo

Gercekten civan perceminin cok yardımı oluyor bendemi enfeksiyon oyle temizlendi bir bardak kaynar suda bir dakika bekletip çıkarıp icinde cok faydasını görürsünüz insallh bir ay kullanmak bile yetiyo

İnşallah canım işe yarar sanada çok geçmiş olsun bende sizlerden duydum ilk fırsat bulduğumda alcam başlıcam kullanmaya ağustos ayında tekrar başlıcaz ozamana kadar inş birşey kalmaz da bidahaya böyle bir şey yaşanmaz

İnşallah canım işe yarar sanada çok geçmiş olsun bende sizlerden duydum ilk fırsat bulduğumda alcam başlıcam kullanmaya ağustos ayında tekrar başlıcaz ozamana kadar inş birşey kalmaz da bidahaya böyle bir şey yaşanmaz

Insallh canım Rabbim acil şifalar versin bana birde spor cok yap demisti doktor kan iyi çalışsın diye bunuda yap faydasını görürsün

coookkk var topigin gecmisini okutsan.
yakin zamanda temsilci arkadasimiz tek tupuyle hamilr kaldi hemdr bikac ayda oyle cok uzunda surmedi.

buarada temsilciiiiiii nerelerdesin yahuuu bebekten bizi unuttun.

herkese merhaba:3:ayy canlarım benimm.sizi çok özledim.uzuuuun zamandır yazamıyorum sitem etmekte haklısın canım..doğum iznim çoktan bitti tekrar işe başladım.gelince kız yapışıyo bana hiç birşeye fırsat bulamıyorum malesef.ama topiğe bebekten değilde internetim olmadığı için giremiyorum.yoksa sizi unutmadım.arada kontrol ediyorum ama yazamadım hiç.annemlere geldiğimde fırsat bulursam hemen girip topiği kontrol ediyorum.hepinizi çoook öptüüm:16:
evet ben tek tüple hamile kaldım.3ay sürdü hamile kalmam.şimdi kızım 5 aylık oldu bile.darısı isteyen herkese olsun inş.

İyi akşamlar kızlar,

Ameliyat olalı artık 4 ay oldu, rahim filmini de geçen ay çektirdim temiz çıktı.
dün doktora gittim muayeneye, korunmayı bıraktık dünden itibaren.Heyecanlıyım..
Nasıl geçecek bu kadar uzun zaman dediğim aylar çok çabuk geçti aslında..
Allah'ım yüzümüze gülsün bundan sonra inşallah bizde müjdeli haberleri verebilelim.

Hamile arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Bize de dualarınızı eksik etmeyin olur mu, hamilelerin duaları kabul olurmuş :)

bu arada folik asit içmeye devam ettiniz mi dış gebelikten sonra da? ben ameliyata alındıktan sonra bırakmıştım o moral bozukluğuyla.(zaten öncesinde içmiştim baya)
üzerinden 4 ay geçti yeniden başladım 1 hafta önce. siz ne yapıyorsunuz?

KIZLAR GERCEKTEN HAMİLEYMİSİM AMA BUGÜN DOKTORA GITTIM DEDIKI TUTUNMADİ GALIBA DÜŞTÜ EN AZİNDAN OLABİLİYOMUS OGRENDİK

İyi akşamlar kızlar,

Ameliyat olalı artık 4 ay oldu, rahim filmini de geçen ay çektirdim temiz çıktı.
dün doktora gittim muayeneye, korunmayı bıraktık dünden itibaren.Heyecanlıyım..
Nasıl geçecek bu kadar uzun zaman dediğim aylar çok çabuk geçti aslında..
Allah'ım yüzümüze gülsün bundan sonra inşallah bizde müjdeli haberleri verebilelim.

Hamile arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Bize de dualarınızı eksik etmeyin olur mu, hamilelerin duaları kabul olurmuş :)

bu arada folik asit içmeye devam ettiniz mi dış gebelikten sonra da? ben ameliyata alındıktan sonra bırakmıştım o moral bozukluğuyla.(zaten öncesinde içmiştim baya)
üzerinden 4 ay geçti yeniden başladım 1 hafta önce. siz ne yapıyorsunuz?

Cnm hatırlar misin bilmem seninle aynı zamanda ameliyat olmuştuk persembe günü bende dr a gittim bir ay daha sabret dedi enfeksiyonun var onu halledelim sıkıntısız olsun dedi 1 adet daha korunucam sonra bende bırakıyorum inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muhtemelen benimde iltihaptan canım hemen yarın alıyım ondan başlıyım bende düşünme yaşadıklarını aklına gelirse daha çok üzülürsün acın dinmez benım aklıma geldikçe baska seylerle meşgul oluyorum birazda olsa unutuyorum sende öyle yap halimize bin şükür rabbim bidaha yaşatmasın kimseye

Cnm hatırlar misin bilmem seninle aynı zamanda ameliyat olmuştuk persembe günü bende dr a gittim bir ay daha sabret dedi enfeksiyonun var onu halledelim sıkıntısız olsun dedi 1 adet daha korunucam sonra bende bırakıyorum inşallah

canım hatırlamaz olur muyum, dilerim inşallah mutlu haberlerimizi de paylaşırız burdan :)
aslında rahim filminden sonra bu korunma süresini mayısa kadar devam edelim demişti bana da doktorum,ama ben bu ay rahim filminin de tesiri gitmeden bırakmayı istedim. doktor da bu defa tamam dedi.
sendeki enfeksiyon ne canım? nasıl bir şey?

canım hatırlamaz olur muyum, dilerim inşallah mutlu haberlerimizi de paylaşırız burdan :)
aslında rahim filminden sonra bu korunma süresini mayısa kadar devam edelim demişti bana da doktorum,ama ben bu ay rahim filminin de tesiri gitmeden bırakmayı istedim. doktor da bu defa tamam dedi.
sendeki enfeksiyon ne canım? nasıl bir şey?

Valla bilmiyorum ki idrar yolu enfeksiyonu heralde alttan muayenede farketti birsürü ilaç verdi sağlıklı bir gebelik olsun tolore edelim dedi enfeksiyon da önemlymis dış gebeliğin tekrar etmemesi için

Cerol bende 2 ay önce dış gebelik gecırdım sağ tüpüm alındı, 2 adetım de çok duzenlıydı şimdi korunmayı bırakmayı düiünüyorum zaten 1,5 ay ilşki yasaktı, rahim filmi çektirmedim düşünmüyorum da şimdilik, dış gebeliğin kötü şans olduğunu düşünüyorum olacaksa yine olur onu kafaya takmak istemiyorum, bana da yol göster :)))

ayy jusura bakma gec gordum askolsun hemen yardim ediyim tek tuple voook hamile kalan var bu topicte bizim donemde yani gecen seneden gecende soyledim temsilci arkadasimiz var .rahim filmi bende cok dusundum cektirmk konusunda ve cektirmeye karar verdim benim esim kaptan izne cikmadan 1ay once yapacaktim kafam rahat olsun tekrar yasamak beni yikardi cunku ben 1sene ceaaret edemedim ki bu topic olmasa gemne edemezdim.esim izininden 3ay once aniden gwldi ewe ve 1ay kalip geri gidecekti rahim filmine zamanim yoktu esim ve kizlarla kararlastirip 1ay deneyelim dedik ve oldu rahim filmi cektirmeden hamile kaldim cok sukur saglikla.ve dis gebelik tamamrn talihsizlikten baaka bisey degil ki doktorumda ayni cumleyi kurdu bana.
aynen kafana takma olacak yeterki saglikli olsun

akimeraden haber varmi ne oldu

Valla bilmiyorum ki idrar yolu enfeksiyonu heralde alttan muayenede farketti birsürü ilaç verdi sağlıklı bir gebelik olsun tolore edelim dedi enfeksiyon da önemlymis dış gebeliğin tekrar etmemesi için

tüpte enfeksiyon mu oldu acaba diye merak ettim. iyi aman öyle birşey değilmiş. o zaman 1 ay daha korun hiç sorun değil tertemiz, aklında hiçbirşey kalmadan çalışmalara başlarsınız hayırlısıyla siz de.

Merhaba
2 ay önce dış gebelik yaşadım, methotrexate igne ile ancak 2 gün önce son tahlilimde sonlandıgını gördüm. Doktoruma eşim aramızda kan uyşmazlıgımız olup kan uyuşmazlık ignesi olmam gerekmez mi diye sorduğumda 8 haftalıktan az gebeler için gereksiz dedi. ama içim rahat değil.
Bilgisi olan arkadaşlardan lütfen yardım istiyorum.

ayy jusura bakma gec gordum askolsun hemen yardim ediyim tek tuple voook hamile kalan var bu topicte bizim donemde yani gecen seneden gecende soyledim temsilci arkadasimiz var .rahim filmi bende cok dusundum cektirmk konusunda ve cektirmeye karar verdim benim esim kaptan izne cikmadan 1ay once yapacaktim kafam rahat olsun tekrar yasamak beni yikardi cunku ben 1sene ceaaret edemedim ki bu topic olmasa gemne edemezdim.esim izininden 3ay once aniden gwldi ewe ve 1ay kalip geri gidecekti rahim filmine zamanim yoktu esim ve kizlarla kararlastirip 1ay deneyelim dedik ve oldu rahim filmi cektirmeden hamile kaldim cok sukur saglikla.ve dis gebelik tamamrn talihsizlikten baaka bisey degil ki doktorumda ayni cumleyi kurdu bana.
aynen kafana takma olacak yeterki saglikli olsun

akimeraden haber varmi ne oldu
Ah canım ne güzel valla, ben De senin gibiyim eşim ile 3 ayda bir görüşebileceğiz, inşallah ben de hemen kalıtım yazın :)

Çok geçmiş olsun ve ayrıca hayırlı olsun Rabbim onu kucağına almayı nasip etsin inşallah,, ben de kısaca kendimden bahsetmek istiyorum ben De 7 Ocak 2014 de hamile olduğumu öğrendim ve 3 hafta sonrada iç grbelik ve açık ameliyat sağ tüpüm gitti,
Senden deneyimlerini almak istiyorum, rahim filmi çektirdin mi? Diğer tüpün açıkmıydı ve herhangi bir tedavi kür uyguladınız mı ? Cevap verirseniz sevinirim ,
Tekrar hayırlı olsun inşallah bol bol dua edin meleğiniz için inşallah kucağınıza da alırsınız ama eminim ki o zaman yaşadığınız herşeyi unutacaksınız :)

canım kusura bakma geç cevap yazıyorum malum nedenden dolayı bilgisaya pek oturamıyorum:)))Rahim filmini ameliyat olduktan sonra üç ay sonra yaptırdım. Korkulacak bir şey yok film çektirmede bu arada. sol tüpüm açık çıktı çok şükür. Ben genelde mantar oluyordum evlendiğimden beri. Ben dış gebeliğimin nedenini hep bu sebeple olduğunu düşündüm ama doktorlar herhangi bişi demedi bu hastalığım nedeni hakkında. Allah hiçkimseye yaşatmasın bu acıyı. Bebek istemedim bir süre ama tabi o çok uzun bir süre olmuyor. Çok şükür yüzümüzü güldüren bir sebebp yarattı Allah'ım İnşallah sen de hamile kalırsın ve yaşadıklarını bir anlık kötü bir olay diye hatırlarsın.Bu arada herhangi bir tedavi kürü uygulamadım. Hatta tam da artık aşılama mı yaptırsak düşüncesiyle neredeyse doktora gidecektik. dedim ya 8 ay sonra bebek haberini aldık. Şimdi 15 haftalık ve ben onun sırt kaslarına kadar gördüm bu hafta girdiğim ultrasonda:))))Darısı sana inşallah:)))

caniiimm cok sevindim saglikla kucaginuza alin aaglikli uzin omurlu hayorli evlat olsin.cinsiyet belli mi.
canim ben bebisimi cok sukur aldim kucagima hatta 4aylik bile oldu sukurler olsun :)))) darisi burdaki diger arkadaslara olsun.biz artik hepimiz cocuklarimizi aldigimizdan konustugumuz seyler farklilasti topigin icerigine uymadigini dusundugumuzden farkli sekilde gorusuyoruz.

Sağolasın cerolum, cinsiyet henüz belli değil aman sağlıklı olsun da...gerçi rüyamda erkek gördüm, ama hep ekşi yiyorum yani hiçbir şey belli değil:))
Ben de inşallah zamanında bebeğimi kucağıma laırım ve sizlerin arasına katılırım:))

Back
X