Canım şuan benim bir problem yok aslında, sağ tüpüm yok sadece :) yumurtlamam çok iyiydi benim sonuçlar herşey mükemmel denecek kadar iyiyidi ama sadece prolaktin 26 idi, ve ven çok stres olmuştum, 9 10 ay denedik ama benim KPSS stresi yurtdışı vs , son olarak klomen kullanayım hem de doktor gözetimi altında olursam hamile kalabilirim diye düşündüm gerçekten de doktoruma çok güvendim onu görünce bu iş olacak diyordum ama klomeni günde bir tane kullanmama rağmen zaten yumurtlama iyi iken yumurta tarlasına döndüm :) kimisi kist oldu kimisi küçük dendi 18 mm Ler 20 mm Ler derken hamile kaldım ama dış gebelik oldu, hsg çektirmedim ama duş gebelığin kapalı tüpten dolayı değilde klomenin benim vücuduma uygun olmaddığı ve hormonu fazla salgılamasına bağlıyorum... Dün doktora gittiğimde de doktor zaten senin şuan yumurtlaman çok güzel daha 10. Gün be 15 mm 12 mm 10 mm gibi irili ufaklı yumurtan var dedi, ve doktorum yine şunu söledi diğer ay tekrar usg de bakılsin soldan yavaşlık varsa destek amaçlı sadece soldan yumurtladıpında hap veririm ama şuan içşn söz konusu değil dedi, aslında ben de zaten birkaç ay soğan kürü incir kürü denemek doğal bitkileri denemek istiyorum, rahim hazırmış şuan yeni bir gebeliğe , kocamla bir müddet ayrı kalacağiz o süreçte ben vücudumu hazırlamak ve sağlıklı bir hamileleik yaşamak istiyorum,, bu ay soldan olsa deneyecektim ama kısmet :)
Bir de bazı dualara başladık o yüzden içim daha rahat :) ah canım sende mutlaka hemen doktora git bıl bol Yasin oku Meryem duası oku, Rabbim kimseyi evladı ile şınamasın, bir günlük bile olsa onlar evladınız oluyorlar bence gönlünü ferah tut canım onun doğum saati belli zaten bence bebişin tutunmuştur, kesinleşince haber ver ve sürekli dinlen lütfen, turkıyeye gidince de sölediğin bittiğin alacağim kesinlikle doğal bitkiler en güzeli canım