Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Huzurlu gurbet neler yaptığını anlatırmısın, hayırlı olsun bu arada,

Civanpercemi Aslan pencesi kullandım bi ara polen bal yedim ....cok bol spor gerek birde civan percemini ictim Kuveyt'e suyuna oturdum kaynatip otu tüpünün ustune koydum bunlardan oncede maydanoz sut viks acı badem yagi buharına oturmustum o gece yakı yapistirmistim göbeğimin altına bi gece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Civanpercemi Aslan pencesi kullandım bi ara polen bal yedim ....cok bol spor gerek birde civan percemini ictim Kuveyt'e suyuna oturdum kaynatip otu tüpünün ustune koydum bunlardan oncede maydanoz sut viks acı badem yagi buharına oturmustum o gece yakı yapistirmistim göbeğimin altına bi gece

Peki korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın, ameliyattan sonra kaç ay korundun, benim de 2 ay bitti sağ tüpümü kaybetmiştim

Peki korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın, ameliyattan sonra kaç ay korundun, benim de 2 ay bitti sağ tüpümü kaybetmiştim

Bana doktorlar 3 ay korun dedi korunmasamda zaten olmazmış ama etraftakiler 6 ay korun dedi yani ben yanlış hatirlamiyorsam bi 5-6 ay korundum bu arada bu dediklerimi yaptım yaptıgım ay kalmıştım ama tutunmadı gitti sonra rahim filmi çektirdim doktor bunları yapmadan once istemişti antibiyotik fitil fln verdi bn kullanmadım bna bu civanpercemini nasıl kullanacağımı bi doktor tarif etti o dedi iğneleri simdi kullanma civanperceminden sonra kullandım antibiyotik iğneleri 14 tane idi sabah aksam sonra çektik film acik cikti gecen ay korunduk radyasyon olduğu icin bu ay galiba hamileyim test yaptım bu sabah iki cizgi cikti İnsallh düşmez Buda hayirlisiyla uzun oldu ama k bakma

Ayrıca cok gecmis olsun allh şifa versin hayırlı evlatlar versin insallh

Teşekkür ederim canım inşallah sen de sağ sağlim kucağına alırsın, ben de şuan süt ve sarımsak buharı deniyorum, maydonozu yapacağim inşallah bulunduğum ülkede bulamıyorum Türkiye'ye gidince inşallah, ben de diğer tüpüm ne halde bilmiyorum ama önlem amaçlı yapıyorum inşallah

[QUO TE=Kabul_87;34595755]Teşekkür ederim canım inşallah sen de sağ sağlim kucağına alırsın, ben de şuan süt ve sarımsak buharı deniyorum, maydonozu yapacağim inşallah bulunduğum ülkede bulamıyorum Türkiye'ye gidince inşallah, ben de diğer tüpüm ne halde bilmiyorum ama önlem amaçlı yapıyorum inşallah[/QUOTE]

Âmin İnsallh sanada hayirlisiyla versin allh

tatlım anca fırsat bulabiliyorum cuma günü doktora kontrole gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi fakat risk her zaman var dedi geciktiğin an kan ver dedi bir de 3 ay dinlenme öneriyoruz dedi rahimin kendini toparlaması ve ilacın etkileri geçmesi için dedi 21 mayısta tekrar kontrole çağırdı sonrasında tekrar düşünebilirsin dedi. dün tekrar beta hcg istedi bu arada 0,02 çıktı görünce sonucu yine de bi içim acıdı :( ama ben ağustos sonrasına bırakmayı düşünüyorum. Bir de rahim filmine gerek olmadığını söyledi. ben uzun zaman giremedim baya yeni kişiler gelmiş herkese çok geçmiş olsun

bende anca girebildim canım işlerin yoğunluğundan. benim doktorlar hala 12 ay diyor sanırım riski en aza indirmek için karar verdim biraz kendimi toparlıyayım o piskolojiyi atamadım hala aldığım serumlar baya kilo yaptı onları vereyim 6 ay sonra başlıcam korunmamaya. film konusunda içimi rahatlattın sağol canım benim.

Kızlar doktora gittim bugün kontrol amaçlı,sağda çok fazla yumurta oluşmuş fakat solda yok , benimde sağda tüp yok, her acaba ben sağdan mi yumurtluyorum :( bir de doktor kadınların sağ yunurtalığının Herzaman soldan daha iyi çalıştığını söyledi , ve bana her ay yumurta takıbı yaptir eğer soldan yumurtlama zayıf olursa haplarla güçlendiririz diyor, normal yoldan hamile kalabilirsin biraz sabır dedi

Kızlar doktora gittim bugün kontrol amaçlı,sağda çok fazla yumurta oluşmuş fakat solda yok , benimde sağda tüp yok, her acaba ben sağdan mi yumurtluyorum :( bir de doktor kadınların sağ yunurtalığının Herzaman soldan daha iyi çalıştığını söyledi , ve bana her ay yumurta takıbı yaptir eğer soldan yumurtlama zayıf olursa haplarla güçlendiririz diyor, normal yoldan hamile kalabilirsin biraz sabır dedi

Allh yardımcın olsun canım sabret ve dua et allh istedikten sonra verir vermiycekse iki tüpü olanlarinda olmuyo hem kadinlar bazen sagdan bazen soldan yumurtluyomus bozma moralini bnmde sag tup yok hayırlısı olsun hakkimizda

Allh yardımcın olsun canım sabret ve dua et allh istedikten sonra verir vermiycekse iki tüpü olanlarinda olmuyo hem kadinlar bazen sagdan bazen soldan yumurtluyomus bozma moralini bnmde sag tup yok hayırlısı olsun hakkimizda

İnşallah canım bu ay soldan yumurtlasaydım keşke :)

Incir kürü ile ya da iğnelerle her ay her iki taraftanda yumurta olma şansı varmış, forumlardan araştırdığıma göre:)

Ben daha doktora gitmedim test yaptım silik cikti eğer bu 3-4 gun adet olmazsam o zmn gidicem benim doktor adeti bes gun geçtikten sonra hamile kabul ediyo

Evde yapılan testlerde silik de olsa çıkıyorsa inşallah hamilesindir bence , bence evde silik bile çıkmamıştı, dış gebelık yaşayan birisi olarak bebeği kucağıma almadan sanırım o sevinci yaşayamam, inşallah seninde hayırlı bir hamilelik bilir canım

Evde yapılan testlerde silik de olsa çıkıyorsa inşallah hamilesindir bence , bence evde silik bile çıkmamıştı, dış gebelık yaşayan birisi olarak bebeği kucağıma almadan sanırım o sevinci yaşayamam, inşallah seninde hayırlı bir hamilelik bilir canım

Allh razı olsun B'nde bi kere geçirdim ya hem korkuyorum hemde bu sefer iyi olucak diyorum bi yandan adet olursam diye korkutorum bu sabah kalktigimde ilk defa midem bulandi blki dedim yerlesmistir iyice dua et bna sende bol bol dua et ve civan percemi ic her gun normal cay gibi adet haline getir.simdi sendeki problem ne tam olarak

Allh razı olsun B'nde bi kere geçirdim ya hem korkuyorum hemde bu sefer iyi olucak diyorum bi yandan adet olursam diye korkutorum bu sabah kalktigimde ilk defa midem bulandi blki dedim yerlesmistir iyice dua et bna sende bol bol dua et ve civan percemi ic her gun normal cay gibi adet haline getir.simdi sendeki problem ne tam olarak

Canım şuan benim bir problem yok aslında, sağ tüpüm yok sadece :) yumurtlamam çok iyiydi benim sonuçlar herşey mükemmel denecek kadar iyiyidi ama sadece prolaktin 26 idi, ve ven çok stres olmuştum, 9 10 ay denedik ama benim KPSS stresi yurtdışı vs , son olarak klomen kullanayım hem de doktor gözetimi altında olursam hamile kalabilirim diye düşündüm gerçekten de doktoruma çok güvendim onu görünce bu iş olacak diyordum ama klomeni günde bir tane kullanmama rağmen zaten yumurtlama iyi iken yumurta tarlasına döndüm :) kimisi kist oldu kimisi küçük dendi 18 mm Ler 20 mm Ler derken hamile kaldım ama dış gebelik oldu, hsg çektirmedim ama duş gebelığin kapalı tüpten dolayı değilde klomenin benim vücuduma uygun olmaddığı ve hormonu fazla salgılamasına bağlıyorum... Dün doktora gittiğimde de doktor zaten senin şuan yumurtlaman çok güzel daha 10. Gün be 15 mm 12 mm 10 mm gibi irili ufaklı yumurtan var dedi, ve doktorum yine şunu söledi diğer ay tekrar usg de bakılsin soldan yavaşlık varsa destek amaçlı sadece soldan yumurtladıpında hap veririm ama şuan içşn söz konusu değil dedi, aslında ben de zaten birkaç ay soğan kürü incir kürü denemek doğal bitkileri denemek istiyorum, rahim hazırmış şuan yeni bir gebeliğe , kocamla bir müddet ayrı kalacağiz o süreçte ben vücudumu hazırlamak ve sağlıklı bir hamileleik yaşamak istiyorum,, bu ay soldan olsa deneyecektim ama kısmet :)
Bir de bazı dualara başladık o yüzden içim daha rahat :) ah canım sende mutlaka hemen doktora git bıl bol Yasin oku Meryem duası oku, Rabbim kimseyi evladı ile şınamasın, bir günlük bile olsa onlar evladınız oluyorlar bence gönlünü ferah tut canım onun doğum saati belli zaten bence bebişin tutunmuştur, kesinleşince haber ver ve sürekli dinlen lütfen, turkıyeye gidince de sölediğin bittiğin alacağim kesinlikle doğal bitkiler en güzeli canım

Back
X