slm kızlar nasılsınız bakalım.ya ben ne klomen kullandım ne daha önce bi operasyon geçirdim hiç biri olmadı ama dış gebelik oldu işte.nasıl oldu aklım almıyor.herkesin bir nedeni var ama benim yok.doktor enfeksiyon geçirmişsin diyo e bu enfeksiyon hiçmi belirti göstermedi beni rahatsız etmedi anlamıyorum düşünün hemde 2 tüpüm birden tıkanmış.doğumsal bi kusur olsa alıcam ama öyle bi enfeksiyonmuşki demekki hem tüpleri tıkayacak kadar etkili hemde dışarıya hiç belirti vermeyen.dmekki olacağı varmış.eşimde sinir etti beni zaten.laparoskopi için önce kendi doktorumuz yapsın demişti.tüp bebek merkezinede öyle dedik kendi doktorumlaa görüştüm yaparım dedi.şimdide tüp bebek merkezi yapsın ordaki doktor tüp bebek tedavisinide yapacağı için ne var ne yok kendi gözüyle görsün diyor.bende öyle istiyordum zaten ama eşim kendi doktorumuz yapsın diyince heşeyi ayarlamıştık şimdi plan değiştirdi.karışıklığı hiç sevmiyorum.bende sen görüş organize et ben aramam hiçbiryeri dedim.
kızlar ya ben kendimi tüp bebek olayına iyice hazırladım inşallah ilk seferinde tutar.bi aksilik çıkmazsa ocakta yaptırıcaz inşallah şubatta hamile olurum ne olur bi aksilik çıkmasın ya.her seferinde bi engel çıkıyo önüme.
akimera açılışı yaptı ama devamını getiremedik kızlar.hadi inşallah bu ay biriniz müjde verirsiniz.şuan ümit vaadeden tuğba ve emine sizsinz.ayşe şuan regl döneminde sanırım.deryada korunma aşamasında.
ayrıca hipatia hoşgeldin aramıza.ee artık aramızda olduğuna göre sendende bi müjde bekliyoruz.
kızlar ya ben kendimi tüp bebek olayına iyice hazırladım inşallah ilk seferinde tutar.bi aksilik çıkmazsa ocakta yaptırıcaz inşallah şubatta hamile olurum ne olur bi aksilik çıkmasın ya.her seferinde bi engel çıkıyo önüme.
akimera açılışı yaptı ama devamını getiremedik kızlar.hadi inşallah bu ay biriniz müjde verirsiniz.şuan ümit vaadeden tuğba ve emine sizsinz.ayşe şuan regl döneminde sanırım.deryada korunma aşamasında.
ayrıca hipatia hoşgeldin aramıza.ee artık aramızda olduğuna göre sendende bi müjde bekliyoruz.