Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

slm kızlar nasılsınız bakalım.ya ben ne klomen kullandım ne daha önce bi operasyon geçirdim hiç biri olmadı ama dış gebelik oldu işte.nasıl oldu aklım almıyor.herkesin bir nedeni var ama benim yok.doktor enfeksiyon geçirmişsin diyo e bu enfeksiyon hiçmi belirti göstermedi beni rahatsız etmedi anlamıyorum düşünün hemde 2 tüpüm birden tıkanmış.doğumsal bi kusur olsa alıcam ama öyle bi enfeksiyonmuşki demekki hem tüpleri tıkayacak kadar etkili hemde dışarıya hiç belirti vermeyen.dmekki olacağı varmış.eşimde sinir etti beni zaten.laparoskopi için önce kendi doktorumuz yapsın demişti.tüp bebek merkezinede öyle dedik kendi doktorumlaa görüştüm yaparım dedi.şimdide tüp bebek merkezi yapsın ordaki doktor tüp bebek tedavisinide yapacağı için ne var ne yok kendi gözüyle görsün diyor.bende öyle istiyordum zaten ama eşim kendi doktorumuz yapsın diyince heşeyi ayarlamıştık şimdi plan değiştirdi.karışıklığı hiç sevmiyorum.bende sen görüş organize et ben aramam hiçbiryeri dedim.
kızlar ya ben kendimi tüp bebek olayına iyice hazırladım inşallah ilk seferinde tutar.bi aksilik çıkmazsa ocakta yaptırıcaz inşallah şubatta hamile olurum ne olur bi aksilik çıkmasın ya.her seferinde bi engel çıkıyo önüme.
akimera açılışı yaptı ama devamını getiremedik kızlar.hadi inşallah bu ay biriniz müjde verirsiniz.şuan ümit vaadeden tuğba ve emine sizsinz.ayşe şuan regl döneminde sanırım.deryada korunma aşamasında.
ayrıca hipatia hoşgeldin aramıza.ee artık aramızda olduğuna göre sendende bi müjde bekliyoruz.

slm kızlar nasılsınız bakalım.ya ben ne klomen kullandım ne daha önce bi operasyon geçirdim hiç biri olmadı ama dış gebelik oldu işte.nasıl oldu aklım almıyor.herkesin bir nedeni var ama benim yok.doktor enfeksiyon geçirmişsin diyo e bu enfeksiyon hiçmi belirti göstermedi beni rahatsız etmedi anlamıyorum düşünün hemde 2 tüpüm birden tıkanmış.doğumsal bi kusur olsa alıcam ama öyle bi enfeksiyonmuşki demekki hem tüpleri tıkayacak kadar etkili hemde dışarıya hiç belirti vermeyen.dmekki olacağı varmış.eşimde sinir etti beni zaten.laparoskopi için önce kendi doktorumuz yapsın demişti.tüp bebek merkezinede öyle dedik kendi doktorumlaa görüştüm yaparım dedi.şimdide tüp bebek merkezi yapsın ordaki doktor tüp bebek tedavisinide yapacağı için ne var ne yok kendi gözüyle görsün diyor.bende öyle istiyordum zaten ama eşim kendi doktorumuz yapsın diyince heşeyi ayarlamıştık şimdi plan değiştirdi.karışıklığı hiç sevmiyorum.bende sen görüş organize et ben aramam hiçbiryeri dedim.
kızlar ya ben kendimi tüp bebek olayına iyice hazırladım inşallah ilk seferinde tutar.bi aksilik çıkmazsa ocakta yaptırıcaz inşallah şubatta hamile olurum ne olur bi aksilik çıkmasın ya.her seferinde bi engel çıkıyo önüme.
akimera açılışı yaptı ama devamını getiremedik kızlar.hadi inşallah bu ay biriniz müjde verirsiniz.şuan ümit vaadeden tuğba ve emine sizsinz.ayşe şuan regl döneminde sanırım.deryada korunma aşamasında.
ayrıca hipatia hoşgeldin aramıza.ee artık aramızda olduğuna göre sendende bi müjde bekliyoruz.

canım t ederim umarım güzel haberler verip sevincimizi paylaşırız.. bu arada canım sanada geçmiş olsun çok çok dr um bana da rutin kontrolümde çok akıntım olduğunu ve bunun bile tüplerimi tıkayabileceğini söylemişti yani belirti vermeme hususunda haklısın sanırım çok sinsi oluyor ... umarım ilk denemende bebeğin sana tutunur canım

da da da dammmmm...
karsınızda yumurtası gelısmemıs emıne......... alkıslıyoruzzz
ya bır saattır guluyorum. ya krız geldı anlayacagınız..:)))
olur mu boyle bırsey ya. nerden cıktı sımdı bu! yumurta gelısmemıs mıs mıs...
bır olumsuzluk gostermezmıs mıs mıs
gec yumurtlama olabılırmıs mıs mıs
ya olsa ne olurrrr olmasa ne olur...
2aralıkta 12mm ıdı yumurta 3 gun sonra gel dedı doktor (ben ıstemedım doktor ıstedı. dıkkat!!!)
5. gun(yanı bugun) gıdebıldım. 14mm dedı. 16-17mm olması beklenır dedı doktor...
yavas gelısmıs dedı falan dedı fılan dedı... rahım kalınlıgı 0.87cm oldukca ıyı falan fılan..
kadın kendnı bana adadı galıba...
ya ben ılgılenmıyorum dıyorum ılla gozume sokuyorlar yok yumurta yok progeston!!!
tamam tedırgın olayım o zaman...
olamıyorum. doktor bunları soyledı gulme geldı bana sormayın...
:))) rezıllık tabı... esım de benı gorunce gebelık sanmıs:)))
ya ne yapacagız arkadaslar????
baska ne gormedık bı lıste olusturalım...
sonrakı asamadan haberımız olur en azından...
bellı kı tum jınekolojık tetkıklere odalara cıhazlara ugrayacagız:)

hoppppppppppppppppp
bır sanıye kızlar...
benım aklıma kotu bırsey geldı..
sakın bu yumurta gelısımı yavas dıye bana klomen verılmesın..
yanı tabırı caız degıldır ama; tukurdugumu yalamayayım...
sonra da sız bana gulersınız falan...
Allah'ım valla oyle demek ıstemedım... ben nıye tedavı karstı olayım klomen
kıme lazımsa kullansın ne demek oyle klomen karsıtı falan olmak...

da da da dammmmm...
karsınızda yumurtası gelısmemıs emıne......... alkıslıyoruzzz
ya bır saattır guluyorum. ya krız geldı anlayacagınız..:)))
olur mu boyle bırsey ya. nerden cıktı sımdı bu! yumurta gelısmemıs mıs mıs...
bır olumsuzluk gostermezmıs mıs mıs
gec yumurtlama olabılırmıs mıs mıs
ya olsa ne olurrrr olmasa ne olur...
2aralıkta 12mm ıdı yumurta 3 gun sonra gel dedı doktor (ben ıstemedım doktor ıstedı. dıkkat!!!)
5. gun(yanı bugun) gıdebıldım. 14mm dedı. 16-17mm olması beklenır dedı doktor...
yavas gelısmıs dedı falan dedı fılan dedı... rahım kalınlıgı 0.87cm oldukca ıyı falan fılan..
kadın kendnı bana adadı galıba...
ya ben ılgılenmıyorum dıyorum ılla gozume sokuyorlar yok yumurta yok progeston!!!
tamam tedırgın olayım o zaman...
olamıyorum. doktor bunları soyledı gulme geldı bana sormayın...
:))) rezıllık tabı... esım de benı gorunce gebelık sanmıs:)))
ya ne yapacagız arkadaslar????
baska ne gormedık bı lıste olusturalım...
sonrakı asamadan haberımız olur en azından...
bellı kı tum jınekolojık tetkıklere odalara cıhazlara ugrayacagız:)

[B]akannehir ne komik seyler dimi neler ogreniyoruz su hayatta yumurtanın capı rahmin kalınlıgı. Canım benım bence senın sımdilik klomene ihtiyacın yok senın sonucta normal yolla olusmus bir gebeligin var.Demekki yumurtan yeterice buyumus,catlamıs dollenmıskı hamile kalmıssın.bence donemsel biseydir kafana takma.[/B]

takmıyorum hatta doktorun yanından cıktıgımda esıme 'demek turnuvaya hazırlanacagız' dedım.
ama esım kafaya takarsa... ıste ozaman ben cok uzulurum...

günaydın kızlar.ya illaki bi sorun çıkıyor.acaba biz sık doktora gittiğimiz için her ay kendimizi takip ettiğimiz içinmi oluyor böyle.eminecim kesinlikle dönemsel bişeydir bu ay doktora gitmemiş olsan haberin olacakmıydı.eminim daha önce neler yaşadıkta farkında değiliz muayene olmadığımız için.klomeni doktor genelde yumurta tembelliği olanlara veriyor benim arkadaşıma öyle demiş yani.sende öyle bi sorun yok şükür.
en azından herzaan hayırlısı için dua ediyoruz ya o yüzden içimiz rahat.demekki bize şer gibi görünsede hakkımızda hayılrısı bu.böyle düşününce teselli oluyor.neyse kızlar kahvaltımı yapaım ben görüşmek üzere hadi byee

afıyet olsun fatma..
ben de aynı gorusteyım kendımızı cok ırdelıyoruz..
her ay doktora gıt falan fılan.. gercı bu defa bu tetkıkler ıcın benı doktor
yonlendırdı. zaten henuz olan bırsey de yok yarın progesteron testı herseyı soyler...
benım gıbı hızlı yuzen hızlı kosan bırının yumurtası yavassa... yumurta utansın:)))

nasıl öyle yumurta büyüemişki anblammdım ama demiştim sana dış gebeliktn sonra arzalı olduk diye sen kabulenemedin bak hepimizde bi soun çıkıyor daha neler nelr görecez dış geblik çok yaralar bırakı hepimizde işah başka sorun yaşamayız zaten sen diyordun ben hemen hamile kalırım diye :eek:lmaz: işallah olur derim ama ben kendim arık doktorlara giteyecem bekleyecem morelimi daha fazla bozmak istemiyorum tek umudumuz uğba kaldı işallah bu ay o hamile klaırda morelimiz düzlsin bu arad sanki benim kistlerde gidiyor ilk gün patlamış balon gibi parçalar geldi ama bugün 3 gün hiç kanamma yok haptandı doğum kontol hapı soğan auyunuda içiyoum sakın klomen kullanmayın haa köü olur

evet ben hemen hamıle kalırım... yanı ıstesem kalırım, cok ıstemıyorum suan:dilcikar:
:))))
ya tamam arızalı cıktım ne yanı... bu mudur! hem nıye yuzume vuruyorsun kı...
arızalıysam arızalıyım...

yaa ben senin için demedimki yani demek istedityim dış gebelikten sonra zor oluoyr hepimizde bi soun çıkı ondan dedim hem ben sana espiriyle yaklaştım olu işallah tez zamanda

tabı esprı...
baska bırsey yapamayacagız bellı kı:)))
yarın progesteron testı yapılacak, olası gebelık varsa o da bellı olur. gercı bellı olması ıcın bıle erken...
uffff bır an evvel olumlu-olumsuz netıcelensın du ıs de hayatımıza ısımıze bakalım...
altı ustu en fazla 53cm boyu 4.5-5 kılo agırlıgı olacak bırseyın bu kadar hayatı etkılemesı...
neyız canım bız aaaaa bostan bekcısı mıyız:)))

günaydın kızlar.naılsınız bugün yeni haberler (güzel haberler verecek yokmu)şu dış gebeliğin başıma bukadar iş açacağını hiç bilmiyodum.bide benimki kendiliğinden düşütüğü için bukadar hasar bırakabileceğini hiç tahmin etmezdim üstelik okadar küçüktüki sonlanırken,değerim en fazla 360 olmuştu benim.ama meğer bu yaşamadan önce nasıl olduğunu bile bilmediğim dış gebelik çok önemli ve tehlikeli bişeymiş.şükürler olsun daha kötüsüde var elbet.ama ne bilim bi düşükte yada boş gebelikte sadece psikolojik olarak yıpranıyosunuz ama bizim yaşadığımız fiziksel ruhsal her yönden yıpratıcı.ama kendimizden daha iyi durumdakine bakarsak mutlu olmak daha zorlaşıyor.o yüzden bizden daha kötü durumda olanlara bakıyorum ben ve halime binlerce kez şükrediyorum.

günaydın kızlar nasılsınız bugün işllah iyisinizdir ben aslında pek iyi deyilim kafam çok kaıştı adeim 4 gün geçmişti est yapık çıkmadı bne de soğan suyunu içtim aradan bir gün geçi kanamma oldu ve parça geldin o gün adet olduyumun akşamıda doğum kontrol hapını aldım bugün aadetimin 4 günü ve 2 gündü hiç kanamma yok sadece bir buçuk gün geldi başkada yok acaba b,ilen varsa haptan olabilirmi adetime bir gün kalada ilişkiye girdik pek ümidümde yokta işte umut mide bulanısı var baş ağrısı şimdi leke bile glmiyor ne oluyor ban abilen vasa yani siz kızla yazsın bana kafam çok kaışık

mide bualtısını hap yapıyo cnm bnm bi ark da adete 3 gün kala ilşkiye girdi hamile kaldı ama o adet olmadı

bnmde adete 2 gün kaldı bakalım ne olacak gerci klomende gecikme yapıyomus hadi hayırlısı aksam dan beri kafam yerinde degil gidip gidip geliyo tansiyonum düsüyo asırı bi istah artısı var bide karnımın alt kısmında hassalık var dokununca bi garip oluyo en cok da akıntı hep ıslak hissediyorum kendimi bi kac gün önceye kadar yogurt gibiydi simdi sarımsı insallh hamilelki belirtileridir

bizim kaybetmemiz kaybetmelerin en büyügü biz sadece bebegimizi degil bi daha olma umutlarını saglıgımızı da psikolojimizide kaybettk bn cok görüyorum düsük yapanlar 2 ay sonra hiç bişi olmamıs gibi biz ole mi ne yapsak cıkmıyo işte akıldan hiç bişi olmasa bn dikislerimn yerini görüyorum aklıma geliyo

bizim kaybetmemiz kaybetmelerin en büyügü biz sadece bebegimizi degil bi daha olma umutlarını saglıgımızı da psikolojimizide kaybettk bn cok görüyorum düsük yapanlar 2 ay sonra hiç bişi olmamıs gibi biz ole mi ne yapsak cıkmıyo işte akıldan hiç bişi olmasa bn dikislerimn yerini görüyorum aklıma geliyo

Canım benım inşallah hamılesindir. Benim hamilelik belirtilerimin aynısını yasıyosun.Benımde o ay akıntım coktu. İnşallah canım hamilesindir ve saglıklı bir bebişin olur. Yaaa bence biz cok abartıyoruz yok tekrar yasıcaz die o yuzden stres ve kaygı yasıyoruz buda hormonlarımızı etkiliyor ben bunu cok duydum bebegi dusunmediğim ay hamile kaldım diyeni. Bak akimera oda dıs gebelikden 3 ay sonra hamile kaldı bunun 2 ayında da korundu sanırım ve onun degerleri dıs gebelikde 5000 olmudu. Simdi bebegi saglıklı bişekilde buyuyor akimıranın bazı saglık sorunları olmasına ragmen. Bu heoimize enguzel ornek. Aysecim sen de cok uzulme o kist gecer miyomla bile hamile kalınıyor su rahat olmayı bir basarabilsek aslında.....

:senağlama: canım benim ne güzel anlatmışsın aynen öle kafamızdan atamıyoruz ne zman düşünmeyeceğim desem ne zaman yeter artık akışına bırakıyorum desem daha da fazla düşünmeye başlıyorum...bir de dediğin gibi dikiş izleri bile fazlasıyla yetiyor... bu arada canım benim ilk gebeliğimde anlattığın gibi belirtilerim vardı özellikle akıntım çok fazlaydı umarım güzel haber alacağının işaretidir..

kızlar bide bisey sorucam ben igne vurulalı1.5 ay oldu ama benin bazen sol tarafım bazende sag tarafım hafifi agrıyo bacagımada vuruyo agrı ama cok haffif. siz de oluyomuydu normal mı?

X