cnm yaa inşlallah hamilesindir.gerçekten bu sureç çok stesli ve sıkıcı bi dönem.hep böle endişelerle ve acabalarla geçiyo.benimde öle bu topiği oluşturduğum ay biliyosun hamileyim sandım kafamdan binlerce acabalar ve korkular geçti.yine dış gebeyim sandım ama deilmişim.ama ertesi ay beklememiyodum daha doğrusu adet olmayı bekliyodum yine ama bu sefer hamile çıktım.acaba dış gebemiyim diye kendimi yedim bitirdim ama deilmişim.şimdide acaba ilaçlar bebeğime zarar veriyomu8 diye kendimi yiyip bitiriyorum inşallahondada bi sorun çıkmaz.demek istediğim bvizim acabalarımız sanırım hiç bitmiycek hamile kalacakmıyız dış gebemiyiz çocuğumuz sağlıklımı cinsiyeti ne olacak sağlıklı doğum yapacakmıyım derken ömrümüzün yarısı gidiyo valla.kadın olmak ne zor yaa.bu arada umarım sen benim kadar acaba yaşamassın tatlım.sendende alırız bu ay güzel bi haberde şöle derin bi ohh çekeriz.tunem ve ayşedende umutluyum.diğerleride eminim bikaç ay içinde müjdeli haberlerini verirler.bu arada agrincim tatlım ben dış gebelikten 7 ay snr hamile kaldım.doktor 3 ay korun dedi ama ben 6 ay korundum.7.ay kocamdan gizli korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım bu seferde başıma gelmeyen kalmadı.bu arada ben rahim filmi hiç çektirmedim kızlar.agrincim sende daha önceden hamile kaldıysan tüpün açıktır bence.yani korunmayı bırakınca hemen hamile kalırsın inşallah.yalnız kafamıza nekadar takıp sterese girersek sanırım bazı şeyleri o kadar geciktiriyoruz.bunu şuna dayanarak sölüyorum kızlar.ben evlendikten snr 3 sene çocuğumuz olmadı.tedavi görmedim ama o kadar strese girdimki kendi kendimi yedim en sonunda ülser oldum.çevrenin lafları diğer arkadaşların hamilelik haberleri etrafta gördüğümüz bebekler hepsi bunalıma girmem için bi sebepti ve sterese firdikçe hamile kalmam dahada imkansızlaştı sanki.nezaman hastalandım ve doktor kesinlikle hamile kalamamı yasakladı.ve biz korunmaya başladık kendimzi bebek düşüncesinden uzak tuttuk işte o dönem hemen hamile kaldım üstelik korunurken.ayrıca ondan snr 2 sene içinde 3.çocuğuma hamilewyim.gerçi 2.si dış gebelikti ama demek istediğim sanırım böle şeyler planlamadığımız ve kendimizi daha mutlu ve stresten uzak tuttuğumuz dönemlerde oluyto.sizede tavsiyem mümkün olduğu kadar kendinizi başka şeylerle meşgul edin arkadaşlar.bakın hamile kalmanız daha kolay olacak.hepiniz için dua ediyorum.allah aratmadan versin bebişlerinizi kucağınıza..:Saruboceq: