merhaba canım bende şuan dış gebelikle uğraşmaktayım 18 gün kanamam oldu parça düşürdüm 2 doktor kürtaj dedi korktum başka doktora gittim deger 227 idi düşük dedi iğne yada kürtaja gerek yok dedi bekle vücut kendisi yok eebilir dedi 3 gündür brokoli kürü uygulıyorum ve kanamam var uyguladığım günden beri yine herhalde içimi temizlediğini düşünüyorum adet sancısı gibi ağrılarım var ama çok şiddetli değil benim gastrıtim var soğan kürünü nasıl yapacam bilmiyorum ama deniycem yinede ben burdan paylaşırım salı günü bhcg yaptıracam bakalım degerler düşmüşmü fayda görürsem tavsiye ederim o zaman hayırlısı sende kanama oldumu ben düşüğü yaptım hem ultrasyonda hiçbirşey gözükmedi bende rahim temizdibende dış gebelik geçiren biri olarak geçen gün İbrahim saraçoğlu dış gebelik için kür verdi 21 gün brokoli suyu 15 gün sagan kürü ve 15 günde aslanpençesi içilmesini önerdi sizce faydalı olur mu deniyen var mı bu tarz kürleri
geçmiş olsun canım seni iyi anlıyorum dış gebelikle uğraşıyorum şuan bende gittiğim doktorlar farklı davrandılar ilki başka doktora git dedi 2.si araştırmaya gitmen lazım test yaptır dedi 3.sü olabilir herşeyi abartıyon deyip biraz dalga geçer gibi konuştu deger 0 ra düşerse tekrar deneyebilirsin dedi benim bildiğim rahmi 3 ay dinlendirmek gerekir ama doktr işte fallp tüpleri yarı tıkanık yada şekil bozukluğundan yada hareket kabiliyetini kaybetmesinden dolayı dış gebelik olurmuş izlediğim bir programda öyle diyordu ama brokoli kürü açıyormuş tüpleri 3 gündür uyguluyorum bakalım ne olacakMerhaba, ben kadinlar kulubunu sıkı takip eden ama daha yeni üye olan biriyim.benimde 5 ay oncesinde dis gebelik gecmisim var. Benimkisi biraz garip bir durum. Ilk olarak gebelik testi yaptim. Silik cikti. Kimisi cift kimisi tek yaklasik olarak 10 tane gebelik testi kullandim.kalbimden bebek sahibi olmak cok gectigi icin kan tahlilide yaptirayim dedim.69 cikti hcg dr. ne hamilesin ne de degilsin diyebilirim dedi. Neyse aradan 2 gun gecti.bir kanama geldi. Korktum tabiki hemen dr gittim. Ultrason ile bakti birsey goremedi.ustune gorebilirsin dedi. Kan tahlili yapti. Dahada yukselmis. Farkli bir dr.gittim oda vajinal ultrason ile bakti. Gorunmuyor dedi sonra sag tupte kalmis bu dis gebelik dedi.sonlandilmasi gerekiyor deyince hastaneden disariya nasil ciktigimi bilemedim.cocuk parkında saatlerce oturdum. Sonra farkli bir dr. Gitmek aklima geldi.oda ayni seyi soyledi Ve aetik alt kisimdan muayene olmaktan sancilanmaya basladim. Benimde igne ile bebegim dusuruldu.kimsede mantikli bir aciklama yapmadi neden olduguna dair buralardan okuduklarimi biliyorum.simdi tekrardan bebek düşünüyorum fakat korkuyorum acaba ayni seyleri yasarmiyim diye. Dr. Gittim gebelik hazirliklari oncesinde geleyimmi bir tahlil vs. Yapacakmisiniz diye. Gerek yok dedi gebe kalirsan gelirsin dedi. Tekrardan dr. Degistirmek istemiyorum. boylede ilgisiz ilgisiz konusunca canim sıkılıyor. Sizlere de anlatmak ve fikrinizi ogrenmek istiyorum
tebrik ederim canım darısı biz isteyenlerin başına sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallahSuprizzzzz....Ben yine hamileyim :) gecmisi okuduysaniz gecen ayin 7 sinde dusuk yapmistim dr kumyasal gebelik demisti.adet olmayi beklerken oglesine test yaptim ve cift cizgiyi gordum.hemen kanda baktirdim 3553 cikti..tabi dr kostum hemen ultrasonda 5 +3 cikti.hala nasil oluyo anlamis degilim.cumatesi kalp atisi icin cagirdi.hayirlisiyla duymayi diliyorum...hem korkuyorum,hem heycanliyim.bu arada hergun gobekten clexane igne vuruyorum.
büyük geçmiş olsun canım kız arkadaşımda boş gebelik yaşamış kürtaj olmuştu 6 ay sonra yine hamile kaldı bir oğlu olacak 3 ay sonra hem yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü yengem 43 de birde 45 inde iki kız doğurdu sağlıklı arka arkaya Rabbim sanada banada tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsn inşallah bende dış gebelikle uğraşıyorum 3 haftadır çok zor bir süreç geçen ay düşük yaşamıştım ama bunun kadar yıpratıcı olmamıştısevgili arkadaşlar ben yeni üye oldum.bilmiyorum doğru yerde miyim? Geçen hafta yeni kurtaj oldum .41 yaşındayım 39 yaşında evlendim.bu dördüncü kürtajım. iki kalp durması ve iki boş gebelik 2.5 yılda yaşadım . Hiçbir sebep bulamadı doktorlar benim durumumda olup ta çocuk sahibi olabilen var mı ?
Sagol dualarin icin canim .dis gebelik zor bir surec allah yardimcin olsun.bir arkadasimda boyle 4yil evlilik sonrSi dis gebelik olmustu cok uzuldu ama yaklasik bir yil sonra bir kizu oldu.benim sebebini bulamadilar en son 20gun once kall atimi duyulmadivi icin alindi.patoloji temiz genetik normal doktor enson esimin sigarasina buldu bahaneyi .allahtan hayurlisi derdi veren dermaninida verir insaallahbüyük geçmiş olsun canım kız arkadaşımda boş gebelik yaşamış kürtaj olmuştu 6 ay sonra yine hamile kaldı bir oğlu olacak 3 ay sonra hem yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü yengem 43 de birde 45 inde iki kız doğurdu sağlıklı arka arkaya Rabbim sanada banada tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsn inşallah bende dış gebelikle uğraşıyorum 3 haftadır çok zor bir süreç geçen ay düşük yaşamıştım ama bunun kadar yıpratıcı olmamıştı
İnşallah canım dediğiin gibi derdi veren dermaninida verir Rabbim Her kesi farklı sınıyor biz dualarimizi eksik etmeyelim senin içinde dua edicem bak başkasına ettiğim dualar kabul oluyor belki sana edeceğim duada kabul olur :)Sagol dualarin icin canim .dis gebelik zor bir surec allah yardimcin olsun.bir arkadasimda boyle 4yil evlilik sonrSi dis gebelik olmustu cok uzuldu ama yaklasik bir yil sonra bir kizu oldu.benim sebebini bulamadilar en son 20gun once kall atimi duyulmadivi icin alindi.patoloji temiz genetik normal doktor enson esimin sigarasina buldu bahaneyi .allahtan hayurlisi derdi veren dermaninida verir insaallah
Sanda geçmiş olsun canim gerçekten drlari anlamakta zorlaniyorum. Bana dr 6 ay korunmaniz gerekiyor dedi biz 5 ayin sonundayiz ama ne yalan soyleyeyim yine ayni süreci yasayacagim diye cok korkuyorum. Benim suanki dr garip arkadaslarimin drlari folikasit veriyor. Bende dr soyledim gerek yok kullanma boyle seyler dedi. Ne zarari var inan anlayamadim. Bende karar verdim eczaneden alip kullanacagim.geçmiş olsun canım seni iyi anlıyorum dış gebelikle uğraşıyorum şuan bende gittiğim doktorlar farklı davrandılar ilki başka doktora git dedi 2.si araştırmaya gitmen lazım test yaptır dedi 3.sü olabilir herşeyi abartıyon deyip biraz dalga geçer gibi konuştu deger 0 ra düşerse tekrar deneyebilirsin dedi benim bildiğim rahmi 3 ay dinlendirmek gerekir ama doktr işte fallp tüpleri yarı tıkanık yada şekil bozukluğundan yada hareket kabiliyetini kaybetmesinden dolayı dış gebelik olurmuş izlediğim bir programda öyle diyordu ama brokoli kürü açıyormuş tüpleri 3 gündür uyguluyorum bakalım ne olacak
Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah. herşey gönlünce olsun.tebrik ederim canım darısı biz isteyenlerin başına sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah
Oncelikle[QUOTERYA12, post: 39566777, member: 635785"]merhaba canım bende şuan dış gebelikle uğraşmaktayım 18 gün kanamam oldu parça düşürdüm 2 doktor kürtaj dedi korktum başka doktora gittim deger 227 idi düşük dedi iğne yada kürtaja gerek yok dedi bekle vücut kendisi yok eebilir dedi 3 gündür brokoli kürü uygulıyorum ve kanamam var uyguladığım günden beri yine herhalde içimi temizlediğini düşünüyorum adet sancısı gibi ağrılarım var ama çok şiddetli değil benim gastrıtim var soğan kürünü nasıl yapacam bilmiyorum ama deniycem yinede ben burdan paylaşırım salı günü bhcg yaptıracam bakalım degerler düşmüşmü fayda görürsem tavsiye ederim o zaman hayırlısı sende kanama oldumu ben düşüğü yaptım hem ultrasyonda hiçbirşey gözükmedi bende rahim temizdi
Aslinda sıkıntı da bundan kaynaklanıyor hicbir dr dogru duzgun bir aciklama yapamiyor su olabilir bu olabilir diyorlar. Rabbim bir an once hayırlı ile bebis haberini almayi nasip etsin.[/QUOTE]"SARYA12, post: 39566862, member: 635785"]geçmiş olsun canım seni iyi anlıyorum dış gebelikle uğraşıyorum şuan bende gittiğim doktorlar farklı davrandılar ilki başka doktora git dedi 2.si araştırmaya gitmen lazım test yaptır dedi 3.sü olabilir herşeyi abartıyon deyip biraz dalga geçer gibi konuştu deger 0 ra düşerse tekrar deneyebilirsin dedi benim bildiğim rahmi 3 ay dinlendirmek gerekir ama doktr işte fallp tüpleri yarı tıkanık yada şekil bozukluğundan yada hareket kabiliyetini kaybetmesinden dolayı dış gebelik olurmuş izlediğim bir programda öyle diyordu ama brokoli kürü açıyormuş tüpleri 3 gündür uyguluyorum bakalım ne olacak
geçmiş olsun canım benim de kanamam olmuştu ben hem kürtaj hem laporaskopi oldummerhaba canım bende şuan dış gebelikle uğraşmaktayım 18 gün kanamam oldu parça düşürdüm 2 doktor kürtaj dedi korktum başka doktora gittim deger 227 idi düşük dedi iğne yada kürtaja gerek yok dedi bekle vücut kendisi yok eebilir dedi 3 gündür brokoli kürü uygulıyorum ve kanamam var uyguladığım günden beri yine herhalde içimi temizlediğini düşünüyorum adet sancısı gibi ağrılarım var ama çok şiddetli değil benim gastrıtim var soğan kürünü nasıl yapacam bilmiyorum ama deniycem yinede ben burdan paylaşırım salı günü bhcg yaptıracam bakalım degerler düşmüşmü fayda görürsem tavsiye ederim o zaman hayırlısı sende kanama oldumu ben düşüğü yaptım hem ultrasyonda hiçbirşey gözükmedi bende rahim temizdi
Amin canım biri git igne vurdur ben yapamam dedi 2 si igne yapmam kurtaj dedi 3cu ikisinede gerek yok bekle dedi bende bekliyorum hayırlısı diyorum inşallah en yakın zamanda canım[/QUOTE]Aslinda sıkıntı da bundan kaynaklanıyor hicbir dr dogru duzgun bir aciklama yapamiyor su olabilir bu olabilir diyorlar. Rabbim bir an once hayırlı ile bebis haberini almayi nasip etsin.
Amin canım10+5 olduk şimdilik herşey normal gidiyor çok şükür.Cuma günü kontrolüm var.Allah isteyen herkese nasip etsin..tebrik ederim canım darısı biz isteyenlerin başına sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah
amin inşallah canımAmin canım10+5 olduk şimdilik herşey normal gidiyor çok şükür.Cuma günü kontrolüm var.Allah isteyen herkese nasip etsin..
Folik asitin hic bir zarari yok ben 6 ay kullandım hamile kalirim diye surekli suan dış gebelik var diye bıraktım ama sen kullan gebelikten 3 ay öncesinden başlamak gerek zaten dkr boş ver zaten her biri farklı hayal dünyasında yaşıyor zaten :)[/QUOTE]Oncelikle
Sanda geçmiş olsun canim gerçekten drlari anlamakta zorlaniyorum. Bana dr 6 ay korunmaniz gerekiyor dedi biz 5 ayin sonundayiz ama ne yalan soyleyeyim yine ayni süreci yasayacagim diye cok korkuyorum. Benim suanki dr garip arkadaslarimin drlari folikasit veriyor. Bende dr soyledim gerek yok kullanma boyle seyler dedi. Ne zarari var inan anlayamadim. Bende karar verdim eczaneden alip kullanacagim.
degerin kaçken sağ tüpte gözüktü öğrenebilirmiyimMerhaba, ben kadinlar kulubunu sıkı takip eden ama daha yeni üye olan biriyim.benimde 5 ay oncesinde dis gebelik gecmisim var. Benimkisi biraz garip bir durum. Ilk olarak gebelik testi yaptim. Silik cikti. Kimisi cift kimisi tek yaklasik olarak 10 tane gebelik testi kullandim.kalbimden bebek sahibi olmak cok gectigi icin kan tahlilide yaptirayim dedim.69 cikti hcg dr. ne hamilesin ne de degilsin diyebilirim dedi. Neyse aradan 2 gun gecti.bir kanama geldi. Korktum tabiki hemen dr gittim. Ultrason ile bakti birsey goremedi.ustune gorebilirsin dedi. Kan tahlili yapti. Dahada yukselmis. Farkli bir dr.gittim oda vajinal ultrason ile bakti. Gorunmuyor dedi sonra sag tupte kalmis bu dis gebelik dedi.sonlandilmasi gerekiyor deyince hastaneden disariya nasil ciktigimi bilemedim.cocuk parkında saatlerce oturdum. Sonra farkli bir dr. Gitmek aklima geldi.oda ayni seyi soyledi Ve aetik alt kisimdan muayene olmaktan sancilanmaya basladim. Benimde igne ile bebegim dusuruldu.kimsede mantikli bir aciklama yapmadi neden olduguna dair buralardan okuduklarimi biliyorum.simdi tekrardan bebek düşünüyorum fakat korkuyorum acaba ayni seyleri yasarmiyim diye. Dr. Gittim gebelik hazirliklari oncesinde geleyimmi bir tahlil vs. Yapacakmisiniz diye. Gerek yok dedi gebe kalirsan gelirsin dedi. Tekrardan dr. Degistirmek istemiyorum. boylede ilgisiz ilgisiz konusunca canim sıkılıyor. Sizlere de anlatmak ve fikrinizi ogrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?