dış gebelik geçirdim, düşük yaptım bebeğim olur mu diyenler lütfen okuyun

Simdi basla cunku sogan kuru
canim hemen basla derim cunku bir sekilde ameliyat gecirmissin gecmisler olsun sogan kuru adega rahim icin yaratilmis ben surekli kullaniyorum bak soyle yalacaksin öncelikle eger ev hanimi isen sabah ve ogle calisiyotsan sabah aksam her seferinde taze bir sekilde uygulayacaksin toplam 15gun sonra 7gun ara ver. Bildigimiz yemeklikbsogani mor degil ama kabuklarini cikar normal büyüklük te bir sogani kabuklarini cikar 4e bol klorsuz suya at cesme suyu olmayacak ve 2.5 su bardagi suda 5dakika kaynat hrr seferinde taze olarak hazirla ve sabah aksam 15gun ic
7 gun ara ver
Yumurtaliklarinin cok iyi calistigini goreceksin ve de kist varsa gidecek ve rahmni toparlanacak 7gun arDan sonra yeniden yapabilirsin devamjnda da digerlerini ama once bu

merhaba canım bende ilk düşüğümde ve dış gebeliğimde 6 ay kadar korunmuştum. banada kayınvalidem korunma düşükten sonra hemen olur demişti ama ben doktorumu dinledim. bir arkadaşımda düşükten hemen sonra tekrar gebe kaldı. hemen gebe kalmanın riskleri olduğunu biliyorum. rahminin v e yumurtalığının dinlenmesi lazım. herşeyin bir zamanı var mutlaka. inşallah tekrar sağlıklı gebelik yaşarsın canım[/QUOTE]

inşallah cnm çok istiyorum ama en az üç ay bekleyecem çünkü rahim anca kendini toparlar üzerine iki adet dönemi geçince devam edicem rabbim inşaallah sağlıklı bebekler nasip eder...soğan kürüne başladım daha iyi olacak inanıyorum ben...rabbim bu duyguyu bana da yaşamayı nasip eder inşaallah hayırlı bir bebekle.....

inşallah cnm çok istiyorum ama en az üç ay bekleyecem çünkü rahim anca kendini toparlar üzerine iki adet dönemi geçince devam edicem rabbim inşaallah sağlıklı bebekler nasip eder...soğan kürüne başladım daha iyi olacak inanıyorum ben...rabbim bu duyguyu bana da yaşamayı nasip eder inşaallah hayırlı bir bebekle.....

tuti61

inşallah cnm çok istiyorum ama en az üç ay bekleyecem çünkü rahim anca kendini toparlar üzerine iki adet dönemi geçince devam edicem rabbim inşaallah sağlıklı bebekler nasip eder...soğan kürüne başladım daha iyi olacak inanıyorum ben...rabbim bu duyguyu bana da yaşamayı nasip eder inşaallah hayırlı bir bebekle.....[/QUOTE]
düşük yapmış olmak elbette iyi birşey değil ama iyi olan tarafı hamile kalabildiğini göstermesi. ben her zaman kocalarında bir muayneden geçmesi taraftarıyım. en azından bir spermiyogram yaptırmalı. sık tekrarlanan düşük ve dış gebeliğin önemli etkenide sperm kalitesindeki bozukluklar olabiliyor. eşini ikna edebilirsen bir daha ki muayneye beraber gidin. inşallah canım tez zamanda tekrar sağlıklı hamiş haberini duyarız.

Normal yemege dogradigimiz pembe soğan demi (mor veya beyaz değil ) mi tok mu ya çok sordum biliyorum ama ilk defa duyuyorum ve kesinlikle yapmak istiyorum kist var bende malesef pko var

Normal yemege dogradigimiz pembe soğan demi (mor veya beyaz değil ) mi tok mu ya çok sordum biliyorum ama ilk defa duyuyorum ve kesinlikle yapmak istiyorum kist var bende malesef pko var
Evet ama curuk falan olmasin pko varsa sen sogan kurunu 7gun arayla 15 gun yap tok karna olur bende kist yoktu ama gorumcem 2yil uyguladi nerdeyse duzeldi.insaallah sifa bulursun.bunu yaparken akintin artabilir

düşük yapmış olmak elbette iyi birşey değil ama iyi olan tarafı hamile kalabildiğini göstermesi. ben her zaman kocalarında bir muayneden geçmesi taraftarıyım. en azından bir spermiyogram yaptırmalı. sık tekrarlanan düşük ve dış gebeliğin önemli etkenide sperm kalitesindeki bozukluklar olabiliyor. eşini ikna edebilirsen bir daha ki muayneye beraber gidin. inşallah canım tez zamanda tekrar sağlıklı hamiş haberini duyarız.[/QUOTE]
aminn cnm bnm inşaallah hamiş olunca yazıcam sana

çok sevindim eşinle beraber gitme kararınıza. ha olurda eşinde bir sıkıntı çıkarsa bunu bilmek tedaviyi ona göre devam ettirmek en doğrusu olur. umarım hiç bir sıkıntı çıkmaz eşinde. çıkarsada çok çok önemli olacağını sanmam. benim eşimde çift taraflı varikosel saptandığında ben dokturuma sormuştum ben düşük yaptım dış gebesi oldum nasıl oldu bu diye. işte onlara sebeb olabilecek bir sıkıntıyı bulduk dedi. ameliyatını oldu çok iyi geçmişti. şimdi ise hiç sıkıntısı yok.
inşallah iyi haberlerini duyarız tekrar

inş rabbim isteyen herkese nasip etsin canım dış gebelikten sonra ister istemez tedbirli oluyor insan hayırlısı artık

Arkadaslar merhaba.öncelikle Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın inşallah...doğru yere mi yazıyorum bılmıyorum ama bundan 2yıl once gebelik yasadım 8. Haftada kalp atışı dıyulamayınca kürtaj yapıldı.ne sevınebıldık ne de uzulebıldık Sımdı ıse durumum yıne muallakta. Adetim gecikince İdrar testi yaptım 2.cızgi silikte olsa gözüktü. Ertesi gün yanı Persembe gunu kan testi ve dıger butun hormon testleri yapıldı. Bhcg 49 cıktı. Digerleri de temiz bi problem gozukmedı.cumartesi tekrar kana bakıcam dedi doktorum ve dun de kan degerim 66.57cıktı.doktorum dun sadece bu deger artışının cok dusuk olduğunu dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi ya da kesin düşük yaşayabilirsin dedi. 5subat Persembe tekrar çağırdı kararı verecekmiş. Boyle bir durum yasayan var mı bukadar olumsuz mu dusunmeliyim gercekten. Kusurabakmayın uzun yazdım samimiyetinize inanıyorum bana da yardımcı olursanız çok sevinirim Allah razı olsun simdiden

merhaba canım. hoşgeldin. sanki benle aynı şeyleri yaşıyorsun. bende dış gebelikten 1buçuk sene önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. zaten kanamam ve ağrımda vardı. daha sonra ki gebeliğimdede düzensiz betahcg artışıları oldu. ne bebek nede kesesi göründü. benim en son değerlerin 2000 küsürlere kadar dahi çıkmıştı ancak ortada bir bebek yoktu. meğerse sol tüpüme yapışıp kalmış.inşallah bebeğin yakında kendini gösterir korktuğun başına gelmez. ancak gelecek olursa tedbirli olmanı istiyorum. Metoteroxote adındaki iğneyi yaptılar bana işe yaramazsa acil ameliyat olacaktım. şükürişe yaradı güngün betahcg değerlerim düştü. bu iğne sayesinde ameliyatsız atlattım. eğer teşhis konur ise bu iğnenin yapılmasını iste. daha hafif atlatırsın çünkü. bana özel bir hastane hemen ameliyat yapacaktı. oradan çıktık bir devlet hastanesi olan hasekiye gittik. iyikide gitmişiz. orta bana bu iğneyi yaptılar 3gün yatışın sonunda taburcu oldum. tabiki sol tüpüm hasar gördü. rahim filminde tıkalı çıktı. ama tek tüplede 1 düşük yaptım, 1 oğlum oldu ve yine şuan sağlıklı gebelik yaşıyorum. Allahım tüm isteyenlere versin diye dua ediyorum hergün. üzülme Rabbim hayırlısını versin diye dua et. hamile kalabildiğine sevin. kusura bakmak olur mu hiç. yazacaksın uzun uzun bizi biz anlarız ancak. ne olursa olsun hakkında hayırlı haberlerini bekliyorum yaz uzun uzunmutlaka.

Geçmiş olsun canım moralini yüksek tut rabbim hayırlısıyla kucağına bebişini vericektik buna inan

bende dış gebelik geçiren biri olarak geçen gün İbrahim saraçoğlu dış gebelik için kür verdi 21 gün brokoli suyu 15 gün sagan kürü ve 15 günde aslanpençesi içilmesini önerdi sizce faydalı olur mu deniyen var mı bu tarz kürleri

Hiç duymadım canım bende bi araştırayım bakalım. 2 ay oldu dış gebelik geçirmeli. hsg çekilcem haftaya ve başlıcam inşallah Çalışmalara. Nasip kısmet :)

Merhaba, ben kadinlar kulubunu sıkı takip eden ama daha yeni üye olan biriyim.benimde 5 ay oncesinde dis gebelik gecmisim var. Benimkisi biraz garip bir durum. Ilk olarak gebelik testi yaptim. Silik cikti. Kimisi cift kimisi tek yaklasik olarak 10 tane gebelik testi kullandim.kalbimden bebek sahibi olmak cok gectigi icin kan tahlilide yaptirayim dedim.69 cikti hcg dr. ne hamilesin ne de degilsin diyebilirim dedi. Neyse aradan 2 gun gecti.bir kanama geldi. Korktum tabiki hemen dr gittim. Ultrason ile bakti birsey goremedi.ustune gorebilirsin dedi. Kan tahlili yapti. Dahada yukselmis. Farkli bir dr.gittim oda vajinal ultrason ile bakti. Gorunmuyor dedi sonra sag tupte kalmis bu dis gebelik dedi.sonlandilmasi gerekiyor deyince hastaneden disariya nasil ciktigimi bilemedim.cocuk parkında saatlerce oturdum. Sonra farkli bir dr. Gitmek aklima geldi.oda ayni seyi soyledi Ve aetik alt kisimdan muayene olmaktan sancilanmaya basladim. Benimde igne ile bebegim dusuruldu.kimsede mantikli bir aciklama yapmadi neden olduguna dair buralardan okuduklarimi biliyorum.simdi tekrardan bebek düşünüyorum fakat korkuyorum acaba ayni seyleri yasarmiyim diye. Dr. Gittim gebelik hazirliklari oncesinde geleyimmi bir tahlil vs. Yapacakmisiniz diye. Gerek yok dedi gebe kalirsan gelirsin dedi. Tekrardan dr. Degistirmek istemiyorum. boylede ilgisiz ilgisiz konusunca canim sıkılıyor. Sizlere de anlatmak ve fikrinizi ogrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…