- 15 Ocak 2015
- 35
- 7
- 18
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman dualrımda olacaksın sende canım. hayır canım uzun bir süre değil. rahmin ve tüplerin dinlenmesi lazım. bizde 4 ay kadar korunmuştuk.Hande hosbulduk inşallah olur dualarınizda bana da yer verin ne olur...dr um 3 - 4 ay korunun dedi uzun bir süre mi bu
merhaba canım hoşgeldin aramıza. geçmiş olsun. inşallah tekrar yaşamasın aynı sorunları.ama iyi yanı hamile kalabiliyor olmanız. bebeklerinizde sorun olması yaşınızla alakası olabilir mi.ben 29 yaşındayım bende yaşadım 2 düşük 1 dış gebelik. bazen yaşada bakmıyo bu işler.. doktorunuz ne diyor bu duruma. tüp bebek önerebilir size.sevgili arkadaşlar ben yeni üye oldum.bilmiyorum doğru yerde miyim? Geçen hafta yeni kurtaj oldum .41 yaşındayım 39 yaşında evlendim.bu dördüncü kürtajım. iki kalp durması ve iki boş gebelik 2.5 yılda yaşadım . Hiçbir sebep bulamadı doktorlar benim durumumda olup ta çocuk sahibi olabilen var mı ?
sevgili arkadaşlar ben yeni üye oldum.bilmiyorum doğru yerde miyim? Geçen hafta yeni kurtaj oldum .41 yaşındayım 39 yaşında evlendim.bu dördüncü kürtajım. iki kalp durması ve iki boş gebelik 2.5 yılda yaşadım . Hiçbir sebep bulamadı doktorlar benim durumumda olup ta çocuk sahibi olabilen var mı ?
merhaba canım hoşgeldin aramıza. geçmiş olsun. inşallah tekrar yaşamasın aynı sorunları.ama iyi yanı hamile kalabiliyor olmanız. bebeklerinizde sorun olması yaşınızla alakası olabilir mi.ben 29 yaşındayım bende yaşadım 2 düşük 1 dış gebelik. bazen yaşada bakmıyo bu işler.. doktorunuz ne diyor bu duruma. tüp bebek önerebilir size.
haa bu arada beni annem 42 yaşında doğurmuş. inşallah sizede nasip olur Allahın izniyle.
merhaba canım hoşgeldin aramıza. geçmiş olsun. inşallah tekrar yaşamasın aynı sorunları.ama iyi yanı hamile kalabiliyor olmanız. bebeklerinizde sorun olması yaşınızla alakası olabilir mi.ben 29 yaşındayım bende yaşadım 2 düşük 1 dış gebelik. bazen yaşada bakmıyo bu işler.. doktorunuz ne diyor bu duruma. tüp bebek önerebilir size.
haa bu arada beni annem 42 yaşında doğurmuş. inşallah sizede nasip olur Allahın izniyle.
tdoktorum saskin once yasimdan dolayı dedi ama en son gebelikte embriyo kalp atimina kadar geldi.en son esime yoneldi sigaranin bebegin gelisimini etkiledigini ve sigara yi birakmasini soyledi.olana kadar deneyeceksiniz dediCanim cok tesekkur ederim annen bana cok güzel moral oldu.
Bebeklerin kromozom yapilari ve patolojileri normal 2ay once bir tup bebek denedik hamile bile kalamadim.normalde kalabiliyorken. Canim senin cok genc benim bir arkadasim 35yasinda evlendikten 4 yil sonra yeni dogurdu o da gec evlenmisti ve dis gebelik gecirmisti.
Canim bence en az 6 ay bekle ve iyi beslen cunku ben ust uste kaldim yine kurtaj oldum.simdi sogan kuru yap 15 gun sonra 1ay aslan oencesi ve civan psrcemi kuru yap en sonda incir kuru esinede keciboynuzu yedir.bu arada pihtilasma olabilir bu sebeple trombofili paneli yaptir universt hastane lerinde yapıyorlarmerhaba arkadaşlar, bende beş gün önce kürtaj oldum.... bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Rabbimin takdiri... ikinci gebelik için de doktorbekleyin dedi...aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum aslında bir iki ay sonra denemeye başlamak istiyorum çünkü annnem de bendn önceki ilk bebeğini aynı şekilde kaybetmiş ve kırk gün sonra adet görmüş ve üzerine bana hamile kalmış ne yapacağımı bilmiyorum...sizin fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
canım senin düşüklerinde kalp durması mıydı? soğan kürüne başlıcam çünkü kanamam çok azdı bugün bitti ağrılarımda yok çok şükür....kürtajıma giren ebe 6 ay bekleme dedi iki üç adetten sonra denemeye başla dedi aklım çok karıştı annemdeki örnek gibi. Bu arada şu civan perçemi ve aslan pençesi nasıl yapılıyor beni bilgilendirirsen çok mutlu olurumCa
Canim bence en az 6 ay bekle ve iyi beslen cunku ben ust uste kaldim yine kurtaj oldum.simdi sogan kuru yap 15 gun sonra 1ay aslan oencesi ve civan psrcemi kuru yap en sonda incir kuru esinede keciboynuzu yedir
canım senin düşüklerinde kalp durması mıydı? soğan kürüne başlıcam çünkü kanamam çok azdı bugün bitti ağrılarımda yok çok şükür....kürtajıma giren ebe 6 ay bekleme dedi iki üç adetten sonra denemeye başla dedi aklım çok karıştı annemdeki örnek gibi. Bu arada şu civan perçemi ve aslan pençesi nasıl yapılıyor beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum
evet canım ben ailemizin en küçüğüyüm. evet yeme içmenin kalitesinin kötü olması mesela sigara mesela hormonlu gıdalar deüşüklere kalp durmasına sebeb oluyor. eşin sigarayı azaltırsa keçiboynuzu pekmezi bal fındık ceviz vs yemesi daha iyi olcaktır. benim eşim sigara hiç kullanmaz ama ondada spermde hareket bozukluğu ve sayısında düşüklük çıktı. çift taraflı varikosleden ameliyat oldu. ve yeme içmemizi düzellik. uzun bir süreç sonunda herşey yoluna girmişti.Canim cok tesekkur ederim annen bana cok güzel moral oldu.
Bebeklerin kromozom yapilari ve patolojileri normal 2ay once bir tup bebek denedik hamile bile kalamadim.normalde kalabiliyorken. Canim senin cok genc benim bir arkadasim 35yasinda evlendikten 4 yil sonra yeni dogurdu o da gec evlenmisti ve dis gebelik gecirmisti.
merhaba canım bende ilk düşüğümde ve dış gebeliğimde 6 ay kadar korunmuştum. banada kayınvalidem korunma düşükten sonra hemen olur demişti ama ben doktorumu dinledim. bir arkadaşımda düşükten hemen sonra tekrar gebe kaldı. hemen gebe kalmanın riskleri olduğunu biliyorum. rahminin v e yumurtalığının dinlenmesi lazım. herşeyin bir zamanı var mutlaka. inşallah tekrar sağlıklı gebelik yaşarsın canımmerhaba arkadaşlar, bende beş gün önce kürtaj oldum.... bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu. Rabbimin takdiri... ikinci gebelik için de doktor 3-4 ay bekleyin dedi...aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum aslında bir iki ay sonra denemeye başlamak istiyorum çünkü annnem de bendn önceki ilk bebeğini aynı şekilde kaybetmiş ve kırk gün sonra adet görmüş ve üzerine bana hamile kalmış ne yapacağımı bilmiyorum...sizin fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
tdoktorum saskin once yasimdan dolayı dedi ama en son gebelikte embriyo kalp atimina kadar geldi.en son esime yoneldi sigaranin bebegin gelisimini etkiledigini ve sigara yi birakmasini soyledi.olana kadar deneyeceksiniz dedi
Once sogan kuru yap 15 gun sonra 1ay testere dişli aslan pencesi 1 tutam 1 su bbardağı klorsuz suda 5dakika kaynat ocakta n al ve icine bir tutam civanperçemi elle 10 dakika beklet ve sabah ve aksam taze olarak bu sekilde ic 1ay
canim benim sebebi bulinamadi cok az duzeyde pıhtılaşma var bu da yapmaz dediler ama tedbir amacli kan sulandirici igne vefdiler ama ben once 2ay.4ay.5ay.2ay araliklarla hamile kaldim benim yasimdan dolayi boyle oldu simdi en az 6ay bekleyecegimOnce sogan kuru yap 15 gun sonra 1ay testere dişli aslan pencesi 1 tutam 1 su bbardağı klorsuz suda 5dakika kaynat ocakta n al ve icine bir tutam civanperçemi elle 10 dakika beklet ve sabah ve aksam taze olarak bu sekilde ic 1ay
Bunlar ne için ne işe yarıyor acabaOnce sogan kuru yap 15 gun sonra 1ay testere dişli aslan pencesi 1 tutam 1 su bbardağı klorsuz suda 5dakika kaynat ocakta n al ve icine bir tutam civanperçemi elle 10 dakika beklet ve sabah ve aksam taze olarak bu sekilde ic 1ay
Çok faydaliymis ama ben ilk kez duyuyorum teşekkür ederim peki tupte ki tıkanıklık için bildiginiz bir şey var mı. .birde soğan kuru nasıl yapıliyorr..bben bu ayın 2 sinde dış gebelik ameliyatı oldum bebek Tüpte sıkışıp kalmış Dr 3-4 ay korun dedi ben bu dediklerinizi şimdi mi içmeye başlasam yoksa korunmayi bırakmadan bir ay önce miSogan kuru rahmi eski haline getirir yumurtlamayi duzenlerr kist varsa atilmasini saglar aslan pencesi fsh hormonunu duzenler bu yumurtlamayi ve kalite li yumurta olusinubu saglayan hormon civan perçemi ise düsük olmamasi icin rahmj hazirlar