OTE="SARYA12, post: 39854628, member: 635785"]Evet haklısın canm ya iğne yada laparaskopi olucaktım şükür düştü ama kanamalar düzensiz olduğu için takıyordum kafama artık normal olduğunu anladım gerçekten çok teşekkür ederim cvpların için içimi biraz rahatlattın şimdi tekrar hamile kalmaya korkarım ben gene aynısı olurmu die tekrarlarmı die şuan hala kasık ağrılarım var aynı adet ağrıları gibi.[/QUOTE]
Benimde ağrılarım oluyo suan lekelenme seklinde bu arada ben brokoli kürü yapıyorum ikinci haftam bitti sende uygula tüpleri temizliyormus i.saracoglu nun kürü bu bu küre başladıktan sonra bhcg düşmeye başladı bir haftada yarıya indi deger[/QUOTE]
Brokoli kürü nasıl oluyor canm buharınamı oturuyorsun maydonoz kürüdw iyi geliyor die duydum
Benimde ağrılarım oluyo suan lekelenme seklinde bu arada ben brokoli kürü yapıyorum ikinci haftam bitti sende uygula tüpleri temizliyormus i.saracoglu nun kürü bu bu küre başladıktan sonra bhcg düşmeye başladı bir haftada yarıya indi deger[/QUOTE]
Brokoli kürü nasıl oluyor canm buharınamı oturuyorsun maydonoz kürüdw iyi geliyor die duydum