Simdi basla cunku sogan kuruÇok faydaliymis ama ben ilk kez duyuyorum teşekkür ederim peki tupte ki tıkanıklık için bildiginiz bir şey var mı. .birde soğan kuru nasıl yapıliyorr..bben bu ayın 2 sinde dış gebelik ameliyatı oldum bebek Tüpte sıkışıp kalmış Dr 3-4 ay korun dedi ben bu dediklerinizi şimdi mi içmeye başlasam yoksa korunmayi bırakmadan bir ay önce mi
canim hemen basla derim cunku bir sekilde ameliyat gecirmissin gecmisler olsun sogan kuru adega rahim icin yaratilmis ben surekli kullaniyorum bak soyle yalacaksin öncelikle eger ev hanimi isen sabah ve ogle calisiyotsan sabah aksam her seferinde taze bir sekilde uygulayacaksin toplam 15gun sonra 7gun ara ver. Bildigimiz yemeklikbsogani mor degil ama kabuklarini cikar normal büyüklük te bir sogani kabuklarini cikar 4e bol klorsuz suya at cesme suyu olmayacak ve 2.5 su bardagi suda 5dakika kaynat hrr seferinde taze olarak hazirla ve sabah aksam 15gun icÇok faydaliymis ama ben ilk kez duyuyorum teşekkür ederim peki tupte ki tıkanıklık için bildiginiz bir şey var mı. .birde soğan kuru nasıl yapıliyorr..bben bu ayın 2 sinde dış gebelik ameliyatı oldum bebek Tüpte sıkışıp kalmış Dr 3-4 ay korun dedi ben bu dediklerinizi şimdi mi içmeye başlasam yoksa korunmayi bırakmadan bir ay önce mi
7 gun ara ver
Yumurtaliklarinin cok iyi calistigini goreceksin ve de kist varsa gidecek ve rahmni toparlanacak 7gun arDan sonra yeniden yapabilirsin devamjnda da digerlerini ama once bu