dış gebelik geçirdim, düşük yaptım bebeğim olur mu diyenler lütfen okuyun

Ben mi aceleci davrandim bilmiyorum ama vajinal ultrasyondan sonra ağrım basladigi icin dr. Bu yontemi uyguladi. Peki dis gebelik nerede olusmus sende bende sag Tüpteydi. Bu yuzden tekrardan bebek dusunmeden once tekrardan dr gidip tuplerime ve rahime baktiracagim o dr devam edecegim. Hepimiz icin once saglikli bir gebelik sonrada hayirli evlat nasip etsin.

inşallah ikinci bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın.hikayeni paylaşarak bebek isteyen ama umudu olmayan bayanlara umut verdin.

gözükmedi bende sordum hangi tüpte diye görünmüyor dedi birşey demedi öncki dk ultrasyon kağıdında sağ tarafta 2 artı işareti vardı ama oda birşey demedi

gözükmedi bende sordum hangi tüpte diye görünmüyor dedi birşey demedi öncki dk ultrasyon kağıdında sağ tarafta 2 artı işareti vardı ama oda birşey demedi
İlginç neden goremiyorlar ki anlayamadim.bugun dr gittim. Rahime bakti piril piril dedi ama tüpleri görmek icin rahim filmi cektir dedi bu ne demek pek anlayamadim. Nasil olur nedir bilemedim. Bu arada kafama bir konu takıldı. madem dis gebeligin nerede olustugunu goremiyorlar. Nasil oluyorda hangi tedaviyi uygulayacaklarini bilebiliyorlar.

merhaba canım senin bebeğin küçük olduğu için görünmemiştir. Benim sağ tüpdeydi ve değerlerim 2000 lerde bhcg ve görünüyodu ilginçtir ama dr lar kesesi bile olduğunu söylemişti

O yuzden bir tanesi kurtaj dedi diger dk gerek yok dedi bugün bhcg yaptim degerim 98. 79 a düşmüş dk haftaya sıfırlandıir dedi ama brokoli kürü yapıyorum ikinci haftadayim tüpler temizleniyo diye duydum onun etkisi ile belki düştü bhcg bilemiyorum tabi

merhaba canım senin bebeğin küçük olduğu için görünmemiştir. Benim sağ tüpdeydi ve değerlerim 2000 lerde bhcg ve görünüyodu ilginçtir ama dr lar kesesi bile olduğunu söylemişti
Deger 227 idi dk topli igne başı kadardir anca dedi gozukmez dedi hangi tarafta olduğu bilinmiyor

Insallah hersey gönlünce olur canim cok zor oldugunu biliyorum ama rabbim kuluna tasiyamayacagi yükü vermez derler biraz daha sabirla hersey daha guzel olacak eminim

Demekki her kadinda farkli oluyor. 300 lerde görülmüştü. Sag tupte 2 defa vajinal ultrasyon ile bakıldığında gorundu. Sonrasi malum dr igne vurdu takip edildi. 100 lere geldiginde de bundan sonra 6 ay gebelik yok dedi. Takip ettigim kadari ile seninkide baya düşmüş. Bir sonraki adetinde tamamiyle temizlenir inşallah

Evet canım dış gebelikte değerin düşmesi gerçekten bir avantaj ama ne var ki zor bir süreç dış gebelik rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin nerde varsa

Slm kızlar bende dış gebelik geçiriyorum kendiiğindem sonlandı benimki iğneye gerek kalmadan fakat ara ara kanama ve ağrılarım oluyor sol tarafımda beta 225 den 45 düşmüştü en son kontrole gidicem bakalım bukadar uzun sürüyormu dış gebeliğin kendiliğinden sonlanması 1buçuk aydır çekiyorum

Evet ben iki aydır uğraşıyorum benim de sol tarafımda ağrı olmuştu ama kese hiç gözükmedi sürekli kanamam oluyor bir az bir çok parça düşürdüm kendiliğinden sonlaniyor bhcg testi yaptırıyorum hafta bir hayırlısı olsun

Kanamalarım kesiliyo tam bitti diyorum iki üç sonra tekrar başlıyo normal ozaman bu durumlar sizde yaşıyorsunuz aynı durumları beta sıfırlanana kadar devam edecek sanırım kasık ağrıları kanamalar.

Bu arada baya parçakalar düşürdüm bende ikisefer şimdi kananalar oluyor ama az oluyor öncekiler gibi yoğun değil.

Bu arada baya parçakalar düşürdüm bende ikisefer şimdi kananalar oluyor ama az oluyor öncekiler gibi yoğun değil.
Ben bikez düşürdüm iki parça düştü çok ağrılı geçmişti ve kanamalı aynı benimde kanamam düzensiz dok. Bir durur bir başlar temizlenene kadar demişti biz yine sansliyiz ki vücudumuz kendisi atiyor yoksa ya kurtaj yada igne vurulurdu

[QUOTA12, post: 39853779, member: 635785"]Ben bikez düşürdüm iki parça düştü çok ağrılı geçmişti ve kanamalı aynı benimde kanamam düzensiz dok. Bir durur bir başlar temizlenene kadar demişti biz yine sansliyiz ki vücudumuz kendisi atiyor yoksa ya kurtaj yada igne vurulurdu[/QUOTE]
Evet haklısın canm ya iğne yada laparaskopi olucaktım şükür düştü ama kanamalar düzensiz olduğu için takıyordum kafama artık normal olduğunu anladım gerçekten çok teşekkür ederim cvpların için içimi biraz rahatlattın şimdi tekrar hamile kalmaya korkarım ben gene aynısı olurmu die tekrarlarmı die şuan hala kasık ağrılarım var aynı adet ağrıları gibi.

Evet haklısın canm ya iğne yada laparaskopi olucaktım şükür düştü ama kanamalar düzensiz olduğu için takıyordum kafama artık normal olduğunu anladım gerçekten çok teşekkür ederim cvpların için içimi biraz rahatlattın şimdi tekrar hamile kalmaya korkarım ben gene aynısı olurmu die tekrarlarmı die şuan hala kasık ağrılarım var aynı adet ağrıları gibi.[/QUOTE]
Benimde ağrılarım oluyo suan lekelenme seklinde bu arada ben brokoli kürü yapıyorum ikinci haftam bitti sende uygula tüpleri temizliyormus i.saracoglu nun kürü bu bu küre başladıktan sonra bhcg düşmeye başladı bir haftada yarıya indi deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…