- 29 Temmuz 2008
- 1.170
- 11
hepinizin yazdıklarını okudum.sizler sayesinde birazda olsa moral buluyorum.ben 5 haftalık iken gittiğimde ikiz kese gördük.Kalbini duymaya gitiğimizde değerler yavaş arttığını ama kese falan olmadığını gördük.kürtaj oldum.Ertesi gün değerimin hala arttığını gördük.Bende şu anda dışgebelik tedavi ve takibindeyim.iki gün önce dr iğne vurdu hastanede kaldım.kendi kendine düşmek üzere dedi beklemedeyiz.Acil durum olursa amelyata alacaklar.Hafif karın ağrılarım oluyor.ya düşmezse yada erimezse diye korkuyorum.bu kaç ay sürer bilgisi olan var mı ??
hepinizin yazdıklarını okudum.sizler sayesinde birazda olsa moral buluyorum.ben 5 haftalık iken gittiğimde ikiz kese gördük.Kalbini duymaya gitiğimizde değerler yavaş arttığını ama kese falan olmadığını gördük.kürtaj oldum.Ertesi gün değerimin hala arttığını gördük.Bende şu anda dışgebelik tedavi ve takibindeyim.iki gün önce dr iğne vurdu hastanede kaldım.kendi kendine düşmek üzere dedi beklemedeyiz.Acil durum olursa amelyata alacaklar.Hafif karın ağrılarım oluyor.ya düşmezse yada erimezse diye korkuyorum.bu kaç ay sürer bilgisi olan var mı ??
allah hepimizin yardımcısı olsun.Sanırım yazın anca çalışmalara başlarım tekrar.:Saruboceq:
canim sen kotunun kotusunu yasamissin. benim direkt alindigi icin tup ve bebek, doktor da duvarlarimi kazimadi, ameliyattan sonra kendi kendine regl oldum hemen, sonra da 25 gun sonra regl oldum. sonra normale dondu. ilk tremeseter oldugum icin ameliyat oldgum halde sadece 1 ay koruma verdi.
bence sen yaza hamile kalirsin.:)1 ay korun sadece. kimisine 6 ay demis doktor oha dedim yani. ben 3 ay sonra hamile kaldim demek ki gerek yok.
ya güzeliim sana önce kürtaj yapıp sonramı iğne yaptılar anlamadım ben?
bu bana biraz saçma gibi geldi?
ben dış gebelik geçirdiğimde iğne yaptılar ama kürtaj olmadım.
gerçi bende gebelik ürünü çok küçüktü zaten.
iğneden 1 hafta sonra yaptırmıştım kan testini
yarı yarıya düşmüştü.
2 gün sonra diye sana doktormu dedi, senmi meraktan yaptırdın?
canim deger 1500 un altinda ise ne tuplerde ne rahimde gorunur. benim deger 781 iken bakildi hicbirsey gorunmedi. 4 gun sonra deger 6000 e cikti. guzl katladi yani. ben aci duymasam kadin hersey normal diyecekti. ama ne zaman vajinal ultrason cihazini o agriyan tarafima cevirdi ben aciyor diye bagirdim kadin daha dikkatli inceledi ve kanalin arka tarafinda saklanmis gordu. yani cok zor gorulebilecek bir yerdeydi.
seninki de oyle olmus olabilir.
dis gebelik diye arttir. bazi yazilar hatirlaiyorum degerim halen artiyor vs diye. gne etkisini gostermemistir belki. ama dusecek. canim ne olursa olsun tupun alinsa da alinmasa da herseyin hayirlisi. benim tek tupum yok ilk basta uzulmustum ama simdi iyiki de boyle olmus diyorum. o tupte dollenme oldugunda belki ayni sorunu gene yasayacaktim ama simdi hamile kalirsam bir daha (2. cocugum icin) saglikli olan tupumle kalmaktan baska sansim yok. tekrar dis gebelik gecirme sansim normal bir insanla ayni. ama tupu olan insanda %25.
hani hayirlisi de. insallah degerin bir an once sifirlanir ve regl olursun. bir de rahmini kazittirmamani tavsiye ederim kurtaj vs olursa. kendi kendine yikilsin duvarlarin. o zaman iyulseme sureci daha kisa oluyor. doktor kazirsa rahimde hasar daha buyuk oluyor. daha gec iyilesiyor ve genelde daha uzun korunma veriyorlar.
arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. herkes birbirinin derdiyle ilgileniyor çok güzel paylaşımlar var burada.
benim soruma da cevap verirseniz sevinirim.benim en son adet tarihim 14 şubat.geçen salı doktora gittim. kan testimde hcg 210 çıktı.dr vajinal ultrasonda birşey göremedi.dış gebelik veya da erken bir gebelik olabilir 1 hafta sonra gel dedi. ben o kadar bekleyemedim.dün tekrar başka bi hastaneye gittim.ultrasonda uzman bi adamı tavsiye etmişlerdi. o adam ultrason çekti.kese daha yeni oluşmaya başlamış.tam olarak bişey belli değil dedi.sağ yumurtalığında kiste benzeyen bişey var. normal bir gebelik olma şansı az. olumsuz herşeye hazır ol dedi. moralim çok baozuldu tabii.kan testi yaptırdım. 1036 çıktı. kadın doğum dr na gösterdim. değerin 1500 olmadan görünmez dedi. sağ tarafta kis varmış dedim. hamilelikte zaten kist oluşabilir. hormon salgılar normaldir .seninki erken hamilelik. 2 gün sonra gel dedi. şu anda ağrım yok.ama dün öksürünce sağ tarafımdan bi ağrı saplandı.1 snde geçti.bi daha da ağrı olmadı. ayrıca hiç lekelenme falan yok.sizce benim hamileliğim normal mi yarın dr a gitsem mi beklemek çok zor
arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. herkes birbirinin derdiyle ilgileniyor çok güzel paylaşımlar var burada.
benim soruma da cevap verirseniz sevinirim.benim en son adet tarihim 14 şubat.geçen salı doktora gittim. kan testimde hcg 210 çıktı.dr vajinal ultrasonda birşey göremedi.dış gebelik veya da erken bir gebelik olabilir 1 hafta sonra gel dedi. ben o kadar bekleyemedim.dün tekrar başka bi hastaneye gittim.ultrasonda uzman bi adamı tavsiye etmişlerdi. o adam ultrason çekti.kese daha yeni oluşmaya başlamış.tam olarak bişey belli değil dedi.sağ yumurtalığında kiste benzeyen bişey var. normal bir gebelik olma şansı az. olumsuz herşeye hazır ol dedi. moralim çok baozuldu tabii.kan testi yaptırdım. 1036 çıktı. kadın doğum dr na gösterdim. değerin 1500 olmadan görünmez dedi. sağ tarafta kis varmış dedim. hamilelikte zaten kist oluşabilir. hormon salgılar normaldir .seninki erken hamilelik. 2 gün sonra gel dedi. şu anda ağrım yok.ama dün öksürünce sağ tarafımdan bi ağrı saplandı.1 snde geçti.bi daha da ağrı olmadı. ayrıca hiç lekelenme falan yok.sizce benim hamileliğim normal mi yarın dr a gitsem mi beklemek çok zor
arkadaşlar bende 18 şubatta dış gebelik yüzünden ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı.ve daha adet olmadım.sizler ne kadar zaman sonra adet oldunuz acabaCADIARZU
arkadaşlar benim değerler çok yavaş düşmeye başladı.Ama çok fazla akıntım oluyor arasıra kahve rengi ve açık sulu denecek gibi kanamam oluyor.Böyle olmuşmuydu size ? birde dr. tüpler açıkmı diye film çektirmeye gerek yok dedi.Zaten kapalı olsa sperm geçmezdi dedi.Acaba çektirmelimiyim yoksa bir kaç ay şansamı bırakayım:uhm: birde ilaç tedavisi gören arkadaşlar kaç ay korundunuz
arkadaşlar benim değerler çok yavaş düşmeye başladı.Ama çok fazla akıntım oluyor arasıra kahve rengi ve açık sulu denecek gibi kanamam oluyor.Böyle olmuşmuydu size ? birde dr. tüpler açıkmı diye film çektirmeye gerek yok dedi.Zaten kapalı olsa sperm geçmezdi dedi.Acaba çektirmelimiyim yoksa bir kaç ay şansamı bırakayım:uhm: birde ilaç tedavisi gören arkadaşlar kaç ay korundunuz