Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, yeni değiri yarım saat sonra öğreneceğiz. bakalım umarım rahatlayacak hbrler alırız. size de çok geçmiş olsun. allah aynı sıkıntıları tekrar yaşatmasın:Saruboceq:

cıvcıvım canımmm :)
bısey daha sorcam sana canım bu kasık agrısı bırdenmı baslıyor yoksa bıkac gun onceden hafıf agrılar falan oluyomu? Bende bıraz panık var galıba:CüvCüv:

iğne oldum bende erıdi bizde bu ay baslıacaz ınsalah nisanda bende hamıs saglıklı bı gebelık olur
iğnenin dozunu hatırlıyormsuun tırtıl
bana 50mg * 2 =100 mg yaptılar.
senin doktor 3 ay korun demiş ya o yüzden sordum dozunu, eğer hatırlıyorsan?

bende nisanı bekliyorum dört gözle:)
inşallah, hayırlısı ile sağlıklı hamişler oluruz ve sağlıklı bebişler yaparız:)

cıvcıvım canımmm :)
bısey daha sorcam sana canım bu kasık agrısı bırdenmı baslıyor yoksa bıkac gun onceden hafıf agrılar falan oluyomu? Bende bıraz panık var galıba:CüvCüv:

merhaba lionecum,
bende birgün cok ani başladı ve giderek ağrının dozu arttı.
kasık tarafında hafif ağrıların varsa, normal gebelikte olabilir:)
bence hiç panik yapma, benim yaşadığım ağrı "acaba" sorusuna gerek bırakmamıştı.

kızlar merhaba benimde test pozitif çıktı fakat çok korkuyorum dış gebelik olabilir mi diye bu akşam randevu aldık doktordan internetten 5+1 olarak hesapladık bu haftaya kadar dış gebelik olsaydı ağrı yaparmıydı acaba bilgisi olan var mı ?benim ilki düşük oldu içimde tarifsiz bi korku var olcak olduktan sonra ne yapsan faydası yok ama gene de sakinleştiremiyorum kendimi lütfem yardım edin..sevgilerimle

max09 ne alakasi var anlamadim? nhcg dusuk mu cikti da dis gebelikten supheleniyorsun?

tırtılcım ve kibelecim size komik bişi soracağım.
ben hala neden böle oldu diye düşünüyorum arada
sizde benim gibi cok hareketsiz insanlarmısınız?
yani acaba hareketsizlikten mi diye arada aklıma geliyor.
birde ben sigara kullanıyorum, siz kullanıyormuydunuz?
(söz: güzel haberi alınca bırakıcam)

slm arkadaslar 6 haftalık hamıleyım ve dıs gebelık suphesı var bendede cok uzgunum hıc kanamm falan olmaı agrım var ama gaz cıkınca oda gecıyo cok uzuluyorummmm ...

kızlar benimde 10.gün değerim 11, 12. gün değerim 25, 14. gün değerim 87, 18. gün değerim 140, 1 hafta sonraki değerim de 508. bu sonuçlara göre doktorum dış gebelikten şüpheleniyor. çünkü ultrasonda da keseleri göremedi. sizler ne düşünüyorsunuz? kafam çok karışık... cumartesi gününe bir tahlil daha istedi ve muayeneye çağırdı.

canım belkenılen regl tarihınden 10.gün 11.gün 12.gün ozaman mı yoksa reglden sonrakı gunler mı?
suan kaç haftalık hamılesın benım 5. haftada 2190 a kadar çıkmıstı hcg 2000 olunca vajinal ult gorunmesı lazım doktorun onu beklıyor olabılır
persembe 1016
cumartesı 2032 yaklasık bu degrler olması lazım 2 gınde 2 katına çıkarak gıtmesı gerekıyor ona gore bakıcak tahmınıme gore
ınsalalh ektopik degılsındır normal bır hamılelıktir

yok canım hareketlıyımdır ama çokta atom karınca gıbı degılımdır
sıgara kullanmıyorum ama sıgara tuplerde dejenere yapıyor onu bılıyorum
doktor bana sebep arama dogustanda tupte darlıkta olabılr dedı ılla sebep ıstıyorsan al sebep :) dedı
hatta o ay eweı bastan asagı temızlıyordum hergun 1 saat yuruyordum
kendını suclama olacagı vardı oldu %1 ınsanın basına gelıyor bızde bu pastadan payımızı aldık hem bak tupte çok asırı deforme yoksa tup kendını yenılıyormus moralını ıyı tut bak kibeleye bebısını beklıyor ınsalalh bızde buradan yazacagız haberlerımızı

slm arkadaslar 6 haftalık hamıleyım ve dıs gebelık suphesı var bendede cok uzgunum hıc kanamm falan olmaı agrım var ama gaz cıkınca oda gecıyo cok uzuluyorummmm ...

gecmıs olsun ıdararın varken bıle agrı yapardı bana
2 damal bıle cıkınca agrım gecerdı ılk zamanlar hayırlısı olsun ınsallah degıldır
hersey bız ınsanlar ıcın sınav rabbımın ımtıhanı...
ben oyle degerlendırıyorum hayırlısı dıye dua et yasın kaç ?

:) içim rahatladı sayende.
ben o koşuşturmacada akıl edemedim doktora sormayı neden diye :)

casnim bence doktorun biraz sacmalamis. birincisi kese 1500 den once gorunmez. ikincisi de degerlerini sen anlayabilecegin sekilde yazmissin ama bizim icin karisik olmus. simdi dollenme oldu. dollenmeden sonra yani adetten
4 gun once 11
2 gun once 25
gununde 87
4 gun sonra 140
7 gun sonra 508 ise bence gayet guzel artmis. sadece gunu ile 4 gun sonra arasi pek katlamamis ama sonrasi guzel.

daha 2 gun once bir arkadasin da degerleri duzensizdi meger ikizmis.

keseyi daha bu kadar minnacik degerlerde gormeye calisti ise pes.

ve eger sonuc dis gebelik cikmazsa bence sen o doktoru degistir.

Civciv81 cim bana var ya Speedy Gonzales derler. asiri hareketli ve hizliyimdir. yani alakasi yok:)

Kibele gebelik uzmanımız dogru söylüyorgebelik kesesinin görülmesi için deger 1500 üstü olmalı..benımde gittigim dr betahcg sonuçlarım için keseyi görene kadar tam anlamıyla gebelık var diyemeyiz demişti..ama beta hcgde önemli olan düzenli yükselmesi bir noktada kalmaması...

merhaba arkadaşlar ben 2 sene önce benim tahlil sonuclarım böyle yavaş gidiyordu sonra dış gebelikmiş 1 hafta sonra kendikendine düştü 1 aysonra yine adetim gecikti ama güya korunuyordum ama hamileymişim ve cok güzel bir kızım oldu

hepinizin yazdıklarını okudum.sizler sayesinde birazda olsa moral buluyorum.ben 5 haftalık iken gittiğimde ikiz kese gördük.Kalbini duymaya gitiğimizde değerler yavaş arttığını ama kese falan olmadığını gördük.kürtaj oldum.Ertesi gün değerimin hala arttığını gördük.Bende şu anda dışgebelik tedavi ve takibindeyim.iki gün önce dr iğne vurdu hastanede kaldım.kendi kendine düşmek üzere dedi beklemedeyiz.Acil durum olursa amelyata alacaklar.Hafif karın ağrılarım oluyor.ya düşmezse yada erimezse diye korkuyorum.bu kaç ay sürer bilgisi olan var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…