Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bendede yavas dusmeler oldu (basladım -1199)-1000-700-500-350-70-59-42- 3 e kadar dustu yavas dusuyor onemlı olan dusmesı amelıyat gerekmez 6 hafta sonunda dusmesı onemlı 5 ın altına dusmesı onelı egılıp dogrulma anı hareketler sakın yapma 6 hafta sonunda ıyı olur senın daha kac hafta oldu ılk gunlerde 199 9 da kaldı 1 hafta sonra dustu zamana ıhtıyacı var bekle sabırlı ol her dr soylemıo yorma kendını patlama olabılır dıkkatlı davran
Baştan sona bütün yazılanları tektek okudum herkes bir kadın için ağır şeyler yaşamış gerçekten kadın olmak bazen çok çok çok zor.....(
bende anlatayım dış gebelik olayımı ama Allah kimseye yaşatmasın dr kontrolündeydik daha önceden 2 düşük yaptıgım için hamileydim ama adetten 1 hafta önce 1 damla k.rengi lekelenme oldu sonra adet günüm geçti test yaptım hamileyim dr aradım bana14 gün sonraya randevu verdi progestan türü bir ilaç 5 günde vurulmam için igne sonra lekelenmeler basladı agrı sızı yok drumu arıyorum gelecem randevumu öne çek diyorum hayır makbule herşey normal bekle dedi randevu günüm geldi çattı ve o güne kadar sadece wc ye kalktım rahimde birşey görünmedigini bata istedi 5600 çıktı 2 gün sonra tekrar yrniledik 3200 çıktı dr dış gebelik ama bekleyelim kendi düşecek dedi 1 hafta sonraydı ve .bayramdı 4200 e yükseldii aradım pzt ameliyat dedi mahvoldum hemen baska bir dr gittim ilk drum izmirde çok ünlüdür oda dış gebelik oldugunu söyledi ama bekleyelimagrı sızı olursa hemen hastaneye git dedi ertesi sabah kalktım eşim ekmek almaya gitmişti bir sancı çektimki eşim karsımda kitlendi hemen acile hemogramlar öglen ameliyat dedi sonra iç kanma deilmiş die beta 0 olana kadar hastanede yatcan dedi 1 gece yattım ertesi gün çıkış istedim kendidruma gittim beta 1 iniyor 1 çıkıyor drum cuma ameliyat dedi çünkü bebegim 8 haftalık olmuştu perşembe gecesi birkaç damla kanama geldi drum son bir beta istedi az da olsa düşmeye baslamasdı gün aşırı betalar yapıldı yavas yavas düşüyordu benim betam tam 60 gün sonra düştü ve o 60 gün kanamam kesilmedi şuan çok iyiyim çok şükür o kadar kanamaya ayakta durduguma şükrediyorum bundan sonra inşallah hayırlı olur
Mrb sİmay ÜzÜlme bende senİn gİbİ 1 yıl Önce dıŞ gebelİk oldum ve amelİyat oldum tÜpÜm alınmadı ama rahİm fİlmİ Çektİrdİm 6 ay sonra kapalı Çıktı... Ve ben dİĞer tÜpten hamİle kaldım... HerŞeyİn gÜzel olacaĞına İnan ve sabret olurmu .. Bende Çok ÜzÜldÜm ama İÇİmdekİ umut bİtmedİ hİÇ. İnŞallah sende hemen hamİle kalırsın..
arkadaşlar bende 18 şubatta dış gebelik yüzünden ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı.ve daha adet olmadım.sizler ne kadar zaman sonra adet oldunuz acabaCADIARZU
canim benim komsumun da -nicki kibele- dis gebelik ameliyati olmustu. tupu alindi. sanirim soldu. yanlis hatirlamiyorsam doktor ameliyatta duvarlarini kazimadi, dogal yolda dokulsun diye. ve ameliyattan 2-3 gun sonra kanama ile beraber gebelik duvarlari dokuldu. ve tam 1 ay sonra regl oldu. yani hic sasmadi. sonra da 3 ay sonra tek tupu ile hamile kaldi.