herkese çok geçmiş olsun ben bundan birsene önce dış gebelik geçirdim ilk hamileliğimdi günüm geçtikten sonra tahlil yaptırdım tahlilde çıktı doktoru aradım 10 gün sonra gel dedi gittim ultrosonda gözükmedi doktor direkt dış gebelik olabileceğini söyledi kan tahlili yaptırdım o da doktoru doğruladı benim doktorum ilk başta hiç ameliyat demedi iğne ile düşebileceğini söyledi kemoterapide kullanılan bir iğne ben hemen o iğneyi kullanmaya başladım bir gün iğne bir gün tahlil şeklinde 4 iğne sonunda beta hcg azalmaya başladı 2 hafta içinde normale döndü çok sancım ve kanamam oldu sonra bir ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonra tekrar 9 ay sonra hamile kaldım allaha çok şükür az hasarla atlattım ama o psikoloji bozukluğu üzüntü çektiğin her acının üstünde ben şimdi 5 aylık hamileyim hala içimde bi korku var doktora gidip yatağa yattığımda hala titryorum o ilk alınan kötü haber üstümde kaldı allah kimseyi o yalda bırakmasın heveslerimizi kırmasın olmayan herkesenasip etsin hamileleride sağlıkla kurtarsın.
senı o kadar ıyı anlıyorum kı benımde ılk hamılelıgımdı dr 3 ay korun bu ay denemeye basladık korkuyorum yıne dıs gebelıkse dıye
ne guzel masallah bak 2. de normal olmus benımde umudum dualarımda hayırlısı dıyorum
nasılsın tırtılım?
ben iyi olmaya çalışıyorum
biliyorsun bizde sizin gibi bu ay korunmayı bırakacaktık
yani ben son adetimi 9 martta oldum, nisandan sonra bırakıcaktım ama hala adet olamadım(
ayrıca nisan başından beride korunmayı bıraktık
ama hamişte değilim daha 2gun önce baktım.
zaten adetim düzensizdi, birde üstüne şimdi acaba tekrar dış gebelik geçirirmiyim korkusu var...
bende cok ii anlıyorum seni.
ama en azından adetin düzenli ise, vakit gecer gecmez haberin olacak.
ben artık her hafta test yapmaya karar verdim.
bu durumlar canımı cok sıktı bu aralar, sanırım depresyona giriyorum....
bu arada bende bir gün anne olacağım diye bir topic var.
aslında eğlenceli bir topic, sıklıkla giriyorum kafamı dağıtıyorum.
seni de beklerim canım
kendine iyi bak.
ınsallah norml saglık gebelıktır benım 1 nısada adettı zaten korunduk enf olduydu 1ay ılaç ıçtım bu ay korunmayı bıraktım10 mayısı 4 gozle beklıyorum ama ıste yıne aynı konu içim daralıo aklıma geldıke ruyalarıma gırıoo tama dedıgın yere bende gırem bı bakemm
irem hazal ban dr bebek omazsa 3-4 ay dene ole gel dedı daha 1. ay bıle olmadı blmıyorum bakıcaz ınallah hamıle olurumda normal bır hamılelık geekte almaz dıe dua edıyorum
arkadaşlar dış gebelik geçirdikten sonra rahim filmi çektirdiniz mi ?
canım normal gebelıkte 357 ıe basladıgını varsayarsak 357-714-1428 gıbı olması lazımdı yaklasık 2 gunde 2 katına cıkmalı
bagzılarında hcg 2katına cıkıyor normal gıbı gorunuyor benım oleydı ınsallah degıldır
ama kendını yınede hazırla amma mı
sakın amelıyat olma ılacla gıdıyor
ço uzuldum ılk hamılelıgn mıydı ?
ayrıca daha önce regl en fazla 2 gün gecikirdi.ya da iki gün erken olurdu.hiç böyle olmazdı.
ara ara hafif şiddetli rahatsız etmiycek şekilde bulantılar geliyo.gece yatarken bile acıkma hissi oluyo.
bu arada herhangi bi kanama hiç olmadı.
dış gebelikse kanama ne zaman oluyo.