Tebrik ederim Kibele. İnşallah bebeğiniz de aranıza katılınca üçünüz birlikte uzuuuuuun ve mutlu bir hayat geçirirsiniz. Ben henüz tekrar hamilelik düşünecek durumda değilim. Hem psikolojik, hem de fizyolojik olarak. Dış gebelik materyali hâlâ içimde. Birkaç ay da orada kalacakmış. Aslında benim merak ettiğim birşey daha var. Kendi kendine vücut tarafından emilmeme ve ameliyatla alınma ihtimali var mı hâlâ? Böyle bişey duydunuz mu hiç? Teşekkürler, herkese geçmiş olsun
Selam..Hikayeni okudum,çok üzüldüm.inan..Empati yaptım,çünkü bugünlerde benim de başımda şu dış gebelik derdi var,daha doğrusu şüphesi..İlk hcg 1606, 2 gün sonra 2898 yaklaşık 5 haftalık hamilelik ama kese görünmedi,dr. dış gebelikten şüphelendi,4 gün sonra hcg 5000..Ama dr. dış gebelik değil gibi ,değerler iyi dedi,ultrasonla bile bakmadı,6 Ocak'a randevu verdi..Ama senin yazdıklarını okuyunca endişelendim bende...İnternetten araştırdım dış gebelikle ilig olarak ama kafam karıştı...Değer artarsa sorun yoktur deniyo ama kese niye görünmüyo,yada dr. zamanı boşamı geçiriyor..işte böyle...
Canim benim yazimi okumadin galiba.benimki o kadar duzgun artti ki. 6000e geldi bir kac gun icinde. senin gene duzgun artmamis. yani 2 gunde double olmasi gerekirken 1600 den 3200 falan olmasi gerekirken 2800 lerde 4 gun sonra 2800 den 12000 lerde olmasi gerekirken 5000 lerde. yani artis olmasi gerektigi gibi degil.
canim insallah doktorun haklidir ama ya degilse? su anda kesenin havada karada gorunmesi lazim. neden bekleyip hayatini tupunu tehlikeye atiyorsun? belki yok. normal gebelik. o zaman da icin rahat eder. su durumda senin kalp atisinin bile gorulmei lazim. lutfen ihmal etme.
gere bir gun gelir de benim salak doktor soyle yapti bpyle ihmal etti dersen, inan sana deriz ki hayir bu senin hatan biz seni uyarmistik. sen ihmal ettin.
cok zor bir durum Allah kimseye yasatm,asin dis gebeligi. umarim doktorun haklidir.
canim lekelenmen var mi? yoksa bu iyiye isaret ama ihmal etme genede sen.
SNOOPY bence de kibele haklı. benim de bildiğim kadarıyla görebiliyor olmaları lazım keseyi. Bu değerlerde görünmesi lazım. Ben de reglden sonra kanamam başlayınca gittim zaten doktora. Bunun adının lekelenme olduğunu da o zaman öğrendim. Çünkü 31 yaşındayım ve şu ana kadar hiç regl harici kan görmedim çamaşırımda. Böyle regl kanaması gibi değil, kanlı akıntı gibi. Ve daha kahverengi. Aynen senin gibi sancım da olmuştu. Bunlar normal hamilelikte olan şeyler değil sanırım. İhmal etme sakın, hemen baktır. O kadar acı çekiyorum ki kimsenin aynı şeyi yaşamasını istemiyorumsenağlama
bizi haberdar et olur mu? İnşallah herşey normaldir sende.
canim gercekten insallah iyi haberlerle gelirsin. mutlaka haber ver.
Dün dr. gittim,anlattım ola biteni,değerin 5000 üzerinde,kahverengi lekelenme oluyorsa düşük yapıyor olabilirsin,dinlen ve progestana devam et dedi.Acil durumda hastane 24 saat açık dedi..Durum bu kızlar...Çok şükür lekelenme yok,ağrı da günde 3-4 defa gaz sancısı gibi oluyor..Bakalım ne olacak.İlginiz için teşekkür ederim:))))
canim bu doktor devlet mi, ozel mi? kese gorunmesi lazim, bakalim vs demedin mi?
acil durum??? ne gerizekalica bir laf. acillik iki durum var, biri kanama olmasio, digeri tupun patlamasi. hamileikte baska ne acillik durum olsun?
dusuk olmaz zannetmiyorum, olsa simdiye belli olurdu, herkesin kahverengi lekelenmesi oldu. ama hepsinin doktoru kesenin gorundugunden emin olduktan sonra progestan vs vermislerdi.
canim senin icin rahatladi ise, hayirlisi ne diyelim. insallah acillik bir durum olmaz ve keseyi gorursun.keske israr etseydin, keseyi gorebilecekken neden bakmiyorsunuz diye. doktorun buna aciklama yapmistir heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?