Arkadaslar tam belırtılerı nelerdır? Nasıl oluyor? Benım bı arkadasımda dıs gebelık gecırdı onun adet gecıkmesı olmadı. Normal adet kanamsından bıkac gun sonra tekrar bı kanama oldu. Boyle belırtılerıde olur mu? Nasıl anlasılır? Cevap lutfen
tekrar kanama belirtidir ama bu dönemde bhcg değerinin de gebelik var gibi cıkması gerekiyor.
yoksa hiçbirşey yokken kanaman olmuş olabilir.
bendeki en belirgin şikayette çok yoğun gaz ağrısı gibi ağrı.
ama o kadar kötü ki yerime oturamıyordum ben.sürekli ayaktaydım.
tırtılcı bilgiler için teşekkürler, istanbulda oturduğuma ilk kez şükrettim:))
yok canım, tüpte yırtılma oldu ama alınmadı, doktor kendini yenileyeceğini söyledi.
ben biraz garanticiyim, sonra başka 2 doktora daha sordumdum, çok kötü değilse kendini yenileyebiliyormuş.
ama bende karın kısmında iç kanama olduğunda laporoskopi ile o bölge ameliyat edildi.
seninki alındımı canım?
ne zaman geçirdin bu olayı.
benim 2ay oldu.
yok canım, tüpte yırtılma oldu ama alınmadı, doktor kendini yenileyeceğini söyledi.
ben biraz garanticiyim, sonra başka 2 doktora daha sordumdum, çok kötü değilse kendini yenileyebiliyormuş.
ama bende karın kısmında iç kanama olduğunda laporoskopi ile o bölge ameliyat edildi.
seninki alındımı canım?
ne zaman geçirdin bu olayı.
benim 2ay oldu.
benim sağ tüpüm alındı canım maalesef, geçen temmuz da. 7 ay oldu, çok korkuyorum olmazsa diye, bu arada rahim filmi çektirsem mi diye düşünüyorum, dr gerek yok dedi ama ne biliyim işte
canim benim de sol tupum alindi. doktor 1 ay korun dedi. 1 ay korunduk. 3. ay tuttu. caninizi sikmayin. kismet meselasi oysaki iki tuple 7 ay ugrasmistim.
benim sağ tüpüm alındı canım maalesef, geçen temmuz da. 7 ay oldu, çok korkuyorum olmazsa diye, bu arada rahim filmi çektirsem mi diye düşünüyorum, dr gerek yok dedi ama ne biliyim işte
cicciv81 cim banada dr 3 ay korun dedı ben amelıyat olmadım 3 adet korun sonra korunmayı bırak dedı korunmayı bırakıcam bakalım kısmet.