- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 35
Gelmiş geçmiş olsun canım. Rabbim bu uğurda çabalayan herkesin yardımcısı olsun çok zor canım . Inan 5 gündür cok.kotuyum her belirtiyi dış gebelige yoruyorum korkuyorum..Yok hastanede yatmadım ben. Çünkü değerim düşüktü Allahtan erken farkettik. En çok 204 e çıkmıştı değerim. İğneden 5 gün sonra falan 103 e düştü işte. Yarın giidicem bende dün kanamam başladı. İnşallah düşmüştür. Yan etki olarak midem bulandı iğneden sonra ve cok halsizleştim.
Senin değerlerin azmis benimki yüksek daha çok risk altındayım sanirimBenim değerlerim şöyleydi canım
12.5
29.56
71.34
Ve dört gün sonra 280 olması gerekirken
154
İki gün sonra da 198 olunca doktorum dış gebelik kesinleşti dedi ve o gün iğne yaptı.
Gelmiş geçmiş olsun canım. Rabbim bu uğurda çabalayan herkesin yardımcısı olsun çok zor canım . Inan 5 gündür cok.kotuyum her belirtiyi dış gebelige yoruyorum korkuyorum..
Pazartesi inşallah güzel ayrılırız hastaneden
Amin canım rabbim senden de razı olsun inşallah keseyi görüp evimize geliriz..Amin canım Allah razı olsun. İnşallah sen güzel haberleri alırsın tüm kalbimle söylüyorumm. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler versin.
Amin canım rabbim senden de razı olsun inşallah keseyi görüp evimize geliriz..
Veririm canım hayirlisiyla Allah razı olsunCümlemizden canım.. inşallah görürsünüz keseyi haber verirsin burdan sonucu..
Ben malesef dış gebelik oldgm anlaşılamadı.
İç kanama ile hastaneye yattım acil ameliyata alındım tüpüm alındı.çocuk sahibi olmadan tek tüp kalmıştım.feci günlerdi.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Amin inşallah hic kimseye göstermesin RabbimBen malesef dış gebelik oldgm anlaşılamadı.
İç kanama ile hastaneye yattım acil ameliyata alındım tüpüm alındı.çocuk sahibi olmadan tek tüp kalmıştım.feci günlerdi.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Birşey daha sorucam dış gebelikte vajinal ağrı oluyor mu yani alttan batmalar??
Merhaba bende dış gebelik geçirdim ve yorumları okurken mesajınızı gördüm. Eğer sizi üzmeyecekse bu olaydan sonra bebeğiniz oldu muMeraba arkadaşlar ben tam 1 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim.Hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum ultrasonda göremedi.Daha çok küçük olabileceğini ve 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.Ertesi günün akşamında kanamam oldu.hemen acile gittim düşük dediler.bir anda btün dünyam başıma yıkıldı sandım.Yinede kendi doktoruma gitmek için bekledim.Oda aynısını söyledi ve 3 günde bir beta hcg yaptırmamı istedi değerler gittikçe düşüyordu taki son yaptırdığım teste kadar.2 hafta boyunca düşen değerler yeniden yükselmişti.Tekrar muayene edip ameliyat istedi.14.11.2008 tarihinde ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı.Bugün tam 1 ay oldu ve ben adet oldum.Bu arada 21 yaşındayım ve 9 aylık evliyim ilk hamileliğimdi :1no2: Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Ve en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum...