Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

Merhaba arkadaslar,

Ayni derdi ben de yasiyorum. 29 mayista regl imin gecikmesi ve kasiklarimda hafif agri nedeniyle dr ye gittim. bhcg 472 cikti.(Onceden sol yumurtaligimda oldukca buyuk bir kist vardi ve iki ay once laporoskopi olmustum ve hersey normaldi en azindan dr tuplerimin iyi durumda oldugunu yumurtaliklarin da saglikli oldugunu soylemisti). Bugun gene kan testi yapilacak ve hcg degerine bakilacak. Butun forumu okudum sanirim hcg degerinin artmasi da yeterli olmuyor, keseyi gormemiz lazim rahim de, Umarim normal gebeliktir. Allah kimseye dis gebelik yasatmasiin. Cok korkuyorum

sinem geçmiş olsun, inşallah normal gebeliktir. 6 ay önce dış gebelik yaşamıştım, çok zor, çok kötü bi durum. Allahım kimseye yaşatmasın. egoler ve semramus destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. cumartesi doktora gittim, kalp atışlarını duyduk. inşallah herkes bu duyguyu kısa zamanda yaşar.

adına çok sevindim yoldaş.herhangi bir tedavi söz konusumu peki sende.yoksa kendiliğinde mi?yazarsan sevinirim.

Cok saol Yoldas, bugunki sonuca gore guzel haberler vericem insallah. Sana da sagliklar diliyorum umarim hersey yolunda gider

adına çok sevindim yoldaş.herhangi bir tedavi söz konusumu peki sende.yoksa kendiliğinde mi?yazarsan sevinirim.

slm canım. bi tedavi söz konusu değil. hatta ameliyattan sonra hsg bile çektirmedim (kimse beni örnek almasın) bebeğimin olacağına inandım, bol bol dua ettim. ve şükürler olsun ki dualarım kabul oldu. inşallah seninde duaların kabul olur.

"Ey insanlar, eğer dirilişten yana bir kuşku içindeyseniz, gerçek şu ki, biz sizi topraktan yarattık, sonra bir damla sudan, sonra bir alak'tan (embriyo), sonra yaratılış biçimi belli belirsiz bir çiğnem et parçasından; size (kudretimizi) açıkça göstermek için. Dilediğimizi, adı konulmuş bir süreye kadar rahimlerde tutuyoruz. Sonra sizi bebek olarak çıkarıyoruz, sonra da erginlik çağına erişmeniz için (sizi büyütüyoruz). Sizden kiminizin hayatına son verilmekte, kiminiz de, bildikten sonra hiçbir şey bilmeme durumuna gelmesi için ömrün en aşağı ucuna (yaşlılığa) geri çevrilmektedir. Yeryüzünü kupkuru ölü gibi görürsün, fakat biz onun üzerine suyu indirdiğimiz zaman titreşir, kabarır ve her güzel çiftten (ürünler) bitirir." (Hac Suresi, 5)

CANIM bu duayı mı okudun.

Arkadaslar guzel haberlerim var size. Dun bebegimi gordum. Minnacik. Uterusta. 4mm. Cok garip hala inanamiyorum. Umarim hersey yolunda gider ve bir sorun cikmaz. Allah hepimizi korusun. Isteyen herkese saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder insallah ...

çok sevindim sinem, söylediğin gibi Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

9.876 arkadaŞım dıŞ gebelık deĞerlerın 1500 Ü bulup kese gÖrÜnmezse dıŞ gebelık denılebılır.

merhaba arkadaşlar, daha öncede bu siteye yazmıştım.ekim ayında dış gebelik geçirmiştim.sağ tüpüm alındı.ama şimdi 5,5 aylık hamileyim.sakın moralinizi bozmayın.bunu o kadar inanarak yaşayarak yazıyorumki.ama daha önceki mesajlarımı okursanız oradada göreceksinizki asla umudumu kaybetmedim.rabbime sığındım ve bekledim.ameliyattan 3 ay sonra hamileydim.bekleyen herkesin de bebişlerinin olacağına çok inanıyorum.rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bebiş nasip etsin.

9.876 arkadaŞım dıŞ gebelİk deĞerlerİn 1500 Ü bulup kese gÖrÜnmezse dıŞ gebelİk denİlebİlİr.

Beta testi yaptırdığımda 2300 çıkmıştı, dr gittim kese gözüktü ama bebeğin kalp atışlarını duymadan emin olamayız dedi. Amann ne sıkıntılı şeyler iyice karamsarlaşıyo insan.. Şimdiden pişmanlık çöktü üzerime

CANIM umarım düşündüğün gibi değildir.olumsuz bir durumsa da sanırım kürtajla müdahele ederler ama yine şanslısın bunu asla unutma dış gebelik illeti değil.

bugun metotrexat ignesi olusumun uzerinden tam 3 ay gecti.
bakalim zaman neler gosterecek fisfisfis

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bu site ile dış gebelik ile birlikte tanıştım, hergün okuyup moral buluyorum.
21 Mayıs'ta idrar testi yaptırıp hamile olduğumu öğrendim, inanılmaz sevindim. 22 Mayıs'da hemen doktora gidip kan testi yaptırıp ailelerimize söylemek istedik eşimle. Dr. son regl tarihimin 17 Nisan olduğunu öğrendiğinde ve vajinal ultrason ile muayene ettiğinde dış gebelik olabilir, 2 gün arayla beta testi yapılacak dediğinde saçmalıyor bu kadın dedim ama maalesef saçmalamıyormuş ama maalesef dış gebeymişim. 1500 olan değerim 2 sonra 1700 oldu ardından 2 gün sonra 2300. doktorum herkesin başına gelecek birşey olduğunu panikleyip kendimi dinlememem gerektiğini belirtti. Benim hiç ağrım kanamam olmadı, hiç tatil yapmadım doktorumun önerdiği kürtaj olduğum gün dışında hep full işteydim, hiç yatmadım, normal hayatıma devam ettim psikolojim bozulmasın diye. Ama yine de bozuluyor, bazen iş yerinde gizlenip gizlenip ağlıyorum. Şu an iğne ile tedavi edelim dedi dr. , değerlerim en son 3 gün çnce 199'a düşmüştü. P.tesi tekrar ölçtüreceğim. ılerisi için bu kadar endişelenmek çok üzüyor beni, tekrar aynı şeyi yaşarmıyım korkusu.. Sizler ile paylaşmak istedim.. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…