Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bu site ile dış gebelik ile birlikte tanıştım, hergün okuyup moral buluyorum.
21 Mayıs'ta idrar testi yaptırıp hamile olduğumu öğrendim, inanılmaz sevindim. 22 Mayıs'da hemen doktora gidip kan testi yaptırıp ailelerimize söylemek istedik eşimle. Dr. son regl tarihimin 17 Nisan olduğunu öğrendiğinde ve vajinal ultrason ile muayene ettiğinde dış gebelik olabilir, 2 gün arayla beta testi yapılacak dediğinde saçmalıyor bu kadın dedim ama maalesef saçmalamıyormuş ama maalesef dış gebeymişim. 1500 olan değerim 2 sonra 1700 oldu ardından 2 gün sonra 2300. doktorum herkesin başına gelecek birşey olduğunu panikleyip kendimi dinlememem gerektiğini belirtti. Benim hiç ağrım kanamam olmadı, hiç tatil yapmadım doktorumun önerdiği kürtaj olduğum gün dışında hep full işteydim, hiç yatmadım, normal hayatıma devam ettim psikolojim bozulmasın diye. Ama yine de bozuluyor, bazen iş yerinde gizlenip gizlenip ağlıyorum. Şu an iğne ile tedavi edelim dedi dr. , değerlerim en son 3 gün çnce 199'a düşmüştü. P.tesi tekrar ölçtüreceğim. İlerisi için bu kadar endişelenmek çok üzüyor beni, tekrar aynı şeyi yaşarmıyım korkusu.. Sizler ile paylaşmak istedim.. Sevgiler..
valaa çilek sen çok şanslısın yinede söyleleyim.benim de değerim 6800 gibi çıktı iğneyle çıkmalar devam etti ama 42 gün kadar sürdü değerin 1750 ye zor düştü.seni iğneyle hatta 1 iğneyle halletmişsin.benim en son iç kanama oldu vede ameliyatla alındı artık.allah düşmanıma göstermesinn.
bugun metotrexat ignesi olusumun uzerinden tam 3 ay gecti.
bakalim zaman neler gosterecek fisfisfis
merhaba, ben şu anda dış gebelik yaşıyorum ve moralim çok bozuk haliyle. evdeyim raporluyum sürekli nette araştırıyorum,bunu yaşayanlarla konuşmak rahatlatır belki diye düşündüm,tekrar hamile kalırmıyım dış gebelik yine yaşarmıyım bu sorular sürekli kafamda uçuşuyor.
bana da o iğneden yaptılar. arasıra mide bulantılarım oluyoır sizde de oluyormuydu?
slm canım. geçmiş olsun. Allahın izniyle hamile kalır ve normal bi gebelik geçirirsin. bende 8 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonlandırıldı. şimdi 2,5 aylık hamileyim. yani 5,5 ay sonra hamile kaldım. Allahım inş. tamamına erdirir. Gönülden isteyen herkesin kucağını da boş bırakmaz.
merhaba, ben şu anda dış gebelik yaşıyorum ve moralim çok bozuk haliyle. evdeyim raporluyum sürekli nette araştırıyorum,bunu yaşayanlarla konuşmak rahatlatır belki diye düşündüm,tekrar hamile kalırmıyım dış gebelik yine yaşarmıyım bu sorular sürekli kafamda uçuşuyor.
mrb.öncelikle tebrik ediyorum allah ım tamamına erdirsin inş.bende ekim ayında dış gebelikten ameliyat oldum.ameliyat ile alındı.senağlamabenimde 5 ay oldu korunmayı bırakalı ama hala hamile kalamdım.çook istiyorum hamiş olmak.bu ay incir kürü kullandım acayip kasık ağrıısı yaşadım.adetime 3 gün var bekliyorum bakalm. stres yapıyorum.olur inş bu ay.ama adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyo sende de oldu mu böyle..eyvahedigeldismile
merhaba.teşekkür ediyorum. darısı başına. benim ameliyattan sonra belim ağrımaya devam etti. enfeksiyon olmuş. ilaç kullandım iki ay. belim hep ağrıdığı için ayrım yapamıyorum. inş. sağlıklı bi şekilde hamile olursun. stres yapma. dua et ve tevekkül et. inancını hiç kaybetme. Allahım yardımcın olsun.
benimde ameliyattan sonra kist oluştu onun için yasmin kullandım.ameliyattan sonra 5 ay ara verdik bebek için yaklaşık 4 - 5 ay oldu çalışmalara başlayalı ama hala olmadı bi problem mi var yine diye korkuyorum tekrar dış gebelik olmasından.dr um 6 ay sonra rahim filmi çekelim olmassa dedi.allah ım bu ay nasip eder bana da inş.2 gün kaldı adetime ama adet olacakmışım gibi hissediyorum.isteyen herkese nasip etsin rabbim inş.:Saruboceq:
canım hiç stres yapma. ilişkiden sonra hemen yataktan kalkma. hatta sabaha kadar kalkma, ayaklarını yükseğe kaldır ve tevekkül et. Olur inşallah...
inş.olur Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli.:Saruboceq:canm önceki yazılarını okudum bende ekim ayında 16 sında ameliyat oldum.bana da nasip eder rabbim inşallah senin gibi.sorunsuz aynısı gibi olmasından çok korkuyorum.benim sağ tüpümdeydi dış gebelik hasar oluşmuştu ama dr almadı ora da aynen tekrarlar mı acaba?tüpler kendini yeniliyo mu?[/QUOT
aynı dönemde ve aynı tüpten ameliyat olmuşuz. benim bhcg 6000 lerdeydi ve doktor benim tüpümü de almadı. kötü şeyler düşünme. herşey takdirata bağlı.onun için bol bol dua edelim.
inş.olur Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli.:Saruboceq:canm önceki yazılarını okudum bende ekim ayında 16 sında ameliyat oldum.bana da nasip eder rabbim inşallah senin gibi.sorunsuz aynısı gibi olmasından çok korkuyorum.benim sağ tüpümdeydi dış gebelik hasar oluşmuştu ama dr almadı ora da aynen tekrarlar mı acaba?tüpler kendini yeniliyo mu?[/QUOT
aynı dönemde ve aynı tüpten ameliyat olmuşuz. benim bhcg 6000 lerdeydi ve doktor benim tüpümü de almadı. kötü şeyler düşünme. herşey takdirata bağlı.onun için bol bol dua edelim.
enim hcg 8000 lerdeydi uzun süre drlar dış gebelik olduğunu anlamadılar onun için patlamış ve kanama yapmış.aynı dönemin hastalarıyız seninle inş aynı dönemin hamileleri oluruz..:Saruboceq:
slm ben dış gebelik amilyatı geçirdim
Çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnsan ister istemez neden ben diye düşünüyor. Peki bundan sonrası için ne dedi doktor,bir dahaki deneme için ne kadar süre verdi. Ben doktorumla henüz sonrasını görüşmedim çok merak ediyorum. Umarım 1 sene beklemek gerekir falan demez