- 11 Kasım 2009
- 1.411
- 37
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bu site ile dış gebelik ile birlikte tanıştım, hergün okuyup moral buluyorum.
21 Mayıs'ta idrar testi yaptırıp hamile olduğumu öğrendim, inanılmaz sevindim. 22 Mayıs'da hemen doktora gidip kan testi yaptırıp ailelerimize söylemek istedik eşimle. Dr. son regl tarihimin 17 Nisan olduğunu öğrendiğinde ve vajinal ultrason ile muayene ettiğinde dış gebelik olabilir, 2 gün arayla beta testi yapılacak dediğinde saçmalıyor bu kadın dedim ama maalesef saçmalamıyormuş ama maalesef dış gebeymişim. 1500 olan değerim 2 sonra 1700 oldu ardından 2 gün sonra 2300. doktorum herkesin başına gelecek birşey olduğunu panikleyip kendimi dinlememem gerektiğini belirtti. Benim hiç ağrım kanamam olmadı, hiç tatil yapmadım doktorumun önerdiği kürtaj olduğum gün dışında hep full işteydim, hiç yatmadım, normal hayatıma devam ettim psikolojim bozulmasın diye. Ama yine de bozuluyor, bazen iş yerinde gizlenip gizlenip ağlıyorum. Şu an iğne ile tedavi edelim dedi dr. , değerlerim en son 3 gün çnce 199'a düşmüştü. P.tesi tekrar ölçtüreceğim. İlerisi için bu kadar endişelenmek çok üzüyor beni, tekrar aynı şeyi yaşarmıyım korkusu.. Sizler ile paylaşmak istedim.. Sevgiler..
valaa çilek sen çok şanslısın yinede söyleleyim.benim de değerim 6800 gibi çıktı iğneyle çıkmalar devam etti ama 42 gün kadar sürdü değerin 1750 ye zor düştü.seni iğneyle hatta 1 iğneyle halletmişsin.benim en son iç kanama oldu vede ameliyatla alındı artık.allah düşmanıma göstermesinn.