Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

bendec yarın dr a gidiyorum hakkımızda hayırlısı,
acıbademe gidcem ama yeni dru buldum. zeynep kamilin eski başhekimiymiş.
sen ist deysen hangi dr a gidiyorsn

gitim kesede bebek g3elişmemiş(yaaa kalmış 10şubtatı sat

salıgünü oparesyonla alcakmış dr:çok üzgünüm:ist degilim canım ya ankdyım ben....
gitiginde haber verde burdan okuyorum bende..:Saruboceq:

artık bebeğe üzülmeyi geçip sağlığımızın iyi olmasına şükredelim. ben umutlutum normal bir gebeliğimiz olacağına bundan sonra.

ben bugün bir kaç dr dan randevu almştım ama kendim 1 hafta hcglerimi yaptırıp cumartesi günü yeni bulduğum dr a gidicem. düşükten sonra bişey kaldı mı herşey yolunda mı diye...

ama bundan sonra dersimizi aldık doğum kontrol haplarını 2 aydan önce bırakıp, gebe kalmadan önce folik asitlerimizi içip nolur nolmaz die başka hiç bir ilaç içmeme gerekiyor.

ben prevent içmiştim hamile olduğumu bilmediğim için ondan oldu benimki

sende üzülme tamam mı canımm,ders oldu bu bize

yaa sen benim diger ikizimmisn..nern çıktın yaa sennn kızzzzopuyorumnanaktan
satımız 10 şubat ve bende senin gibi ilaç içtim bilmeden dr ondan alcaz dedii gebelik risliymiiişşş yaa(inşaalh evtt 2 ay önce ilaç bırskalım ve folikleri yutalımmguclubacismile

dün akşam vakti bir kanamam başladı, regl oluyormuşum gibi bir kanama. hastaneyi aradım, 1 hafta boyunca orda yattığımdan bildiğim bir doktorla görüştüm, beni tanıdılar zaten artık :kedi:
normal dedi doktor, böyle bir kanaman olabilir dedi.

1 ay bazen bikaçayda uzyabilir ama oluyorsun merak etme..sabırlı ol dr görüşşa.s

benim neden dış gebelik geçirdiğim hakkında zerre kadar fikrim yok yalnız :/ olabilir diyorlar başka bişey demiyorlar bana. gebe kalmadan 6 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım, düzenli folik asit kulanıyor, sporumu yapıyordum. sigara yok, alkol yok. beslenme gayet sağlıklı.
ama işte insanın başına geleceği varsa geliyor, bazı şeyler alnımızda yazılı.

bundan sonraki gebelikte herşeyin yolunda gideceğine inancım tam. elbette ilk günler üzüldüm, sızlandım, kabul etmek istemedim ama yapılacak pek bişey yok, iyi olmaya bakın. herşeyden önce sağlık geliyormuş, bunu bir kez daha anladım alkisalkisalkis
bu kötü hadisenden hemen sonra, hayatınızda yeni bir sayfa açın ve ordan başlayın, yeni umutlarla.
ben öyle yapacağım

çok geçmiş olsun canım sanada hayat bu kime neyi gösteriyor bilemiyoruz..yuaşıyoruz kararlar veriyoruz onlarda dogrumu yanlışmı bilmiyoruz dr şöyle böyle diyo ona göre hareket ediyoruz..belki saglıklı dogcakalr beliki sakt bilemiyorum ama cesaret istiyor bazı şeyler.alalhım affetsin ..artık yeniden hamile kalmak umuduyla nediyim:gitme:

hayat işte :) umutlu olmak lazım. umarım güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur hepimiz için :)

semramus burdasın galiba,
seninkide benimki gibiydi dimi..kalınlaşmış rahim duvarı düştü..internetten aradım onunla ilgili bişey çıkmadı...kanama bitti, hcg ölçtürdüm en son kere 890'dı, kanama ve o şeyin düşmesinden sonra 790'a düştü,doktor bi hafta sonra gel dedi... bugün bidaha ölçtürcem..

ama karnım acayip şişti, kanama da bitti, acaba o düşmedi mi hala

Lilly evet benim değer 3000 lerde iken bir parça düştü.utanmasam dr.alıp götürecektim.sevine sevine hastaneye gittim şükür dedim ameliyatsız düştü diye.fakat her ay adet sürecinde yaşanılanlar gerçekleşiyomuş.dış gebelikle alakası yokmuş.ben adet gördüm denebilir yani.ama benim en son 1800 lerde içkanamam fazlalaştı.hatta yoğun bakıma aldılar .peşinden ameliyat oldum hemen.40 günün sonunda tabi.rezilliği çektim.ameliyat sonrası 9 gün sonra iş başı.ne gerek ti sanki okadar acıyı çektirdiler anlamadım.sürekli bayılıyodum.2 gecede 26 tane serum yediğimi biliyorum.düşün yani.allah düşmanıma göstermesin.şimdide tüp diyo dr.bakalım kafamız karma karışık.yaş oldu 33 .elde var sıfır:)

dediğin gibi bende sakladım o şeyi isterlerse die ama doktor telefonda gerek yok dedii:)
çok zor şeylermiş bunlar, herkesede söyleyemiosun tek başına düşün düşün acaba öylemi acaba böyle mii...sana çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşrsun inşlh..benim içim rahatladı biraz son hcg 790 dı 3 gün sonra(dün) 68'e düştü..çok sevindim ya bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi..çok korktum bişey olucak die..cumada doktor kontrolünden geçersem biticek bu...bu yeni gideceğim doktor zeynep kamilin başhekimiymiş,çok iyi diolar..istanbula gelirsen bir de ona gözük istersen

melisdeniz sat kardeşim:)
bugün senin operasyonun vardı..noldu nasıl geçti? iyimisin inşlh?

SLM.LıLLY .SEN kurtarmışsın canım zaten.ama her ihtimale karşı sonrası rahim filmini çektir derim.benim ameliyatta görüyolarmış gerek kalmadı ama ilaçla sonlananlara öneriyolar.aklında bulunsun yani.çok geçmiş olsun.

çok teşekkürler, bi haftadır sorularıma cevap verdiğin için...film olayını da söyliyim doktora çektirsin, emin olayım kafam rahatlasın

melisdeniz sat kardeşim:)
bugün senin operasyonun vardı..noldu nasıl geçti? iyimisin inşlh?

salı günü gitimm lilymeyvahedigeldismile
genel anestezi yaptılar uyumuşum kurtaj olmuş bitmişşş
kalktıgımda başım dönüyodu bayılcak gibi oldum kanamam var az miktarda:Saruboceq:
dr
olur dedii kurtajdan sonra bide gögüslerim hala şiş sat kardeşim ya...:gitme:
şimdii biraz iym ama hala halsizim ya((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…