Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

melisdeniz yarın muhakkak belli olur zaten.1500 biraz geçsin yeterli .vajinal ultrasonda çıkar.umarımdış gebelik değildir.biraz çekiyosun zira.illk miydi? aklına kötüyü getirmede ayrıca.kendine iyi bak.haber verirsende seviniriz.hoşçakal.

melisdeniz yarın muhakkak belli olur zaten.1500 biraz geçsin yeterli .vajinal ultrasonda çıkar.umarımdış gebelik değildir.biraz çekiyosun zira.illk miydi? aklına kötüyü getirmede ayrıca.kendine iyi bak.haber verirsende seviniriz.hoşçakal.

canım,saolllll altan baktılar kese göründü ama düzenli degilmişboshayallersmile
hayırlısı bakalım destegin için çok saollopuyorumnanaktan

slm kızlar o acı deneyimi 9 ay önce bnde yasadım ve tek tüpüm alındı ve hala hamile kalamadım 3 ay da kolomn tedavisi gormeme ragmen artık umutlarım bitti gibi ya nasıl hamile kalınır bi daha :KK43:

canım,saolllll altan baktılar kese göründü ama düzenli degilmişboshayallersmile
hayırlısı bakalım destegin için çok saollopuyorumnanaktan

çok güzel.bak mutlu son.gözün aydın.darısı bizlere.tüm anne sözcüğüne muhtaçların :):Saruboceq:

çok güzel.bak mutlu son.gözün aydın.darısı bizlere.tüm anne sözcüğüne muhtaçların :):Saruboceq:

rabiim tez zamanda hepinize saglıkla bebeklerinizi kucagınıza almyaı
nasip eder:Saruboceq:
bizimde sonuna kadar gebeliğin iyi gidip dogurmaı kısmet şuan herşeyy benimdeCADIARZU

slm kızlar o acı deneyimi 9 ay önce bnde yasadım ve tek tüpüm alındı ve hala hamile kalamadım 3 ay da kolomn tedavisi gormeme ragmen artık umutlarım bitti gibi ya nasıl hamile kalınır bi daha :KK43:

çok geçmiş olsun canım yaa..kalabilirsin tek tüple hamile kalan dolu kadın varrr:Saruboceq:inşaalah olur

Selam kızlar,

10 şubat son adet günüm,
13 Martta hcg testi 181 çıktı
20 marta 600 ve 24 Marttada 900.

dr artışın yavaş olduğunu söyledi. iki gün kahverengi akıntı sonrası bugünden itibaren kırmzı kan gelmeye başladı. yarın tekrar hcg testi yapmamı istedi. kese hiç görünmedi.

böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda
ne oluyor acaba düşük mü yapıyorum, dış gebelik mi var :KK43:

Selam kızlar,

10 şubat son adet günüm,
13 Martta hcg testi 181 çıktı
20 marta 600 ve 24 Marttada 900.

dr artışın yavaş olduğunu söyledi. iki gün kahverengi akıntı sonrası bugünden itibaren kırmzı kan gelmeye başladı. yarın tekrar hcg testi yapmamı istedi. kese hiç görünmedi.

böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda
ne oluyor acaba düşük mü yapıyorum, dış gebelik mi var :KK43:

canım 900 ile kese görünmez.1500 ve üzeri olması gerek.yarın belli olur.ama
moralini bozma ama seninki aksak gitmiş.değerler 2 günde ikiye katlaması gerekir.senin 19 mart gibi 1400 lerde olması gerek.düşük seninki.neyse bi yarın olsun baktır bakalım.ne olacak.bizleride bilgilendir.moralini bozma..erken teşhisle tedavin ddaha kolay.

benim için yapılacak pek bişey kalmadı ama,okuyanlar belki faydalanır, onlara yol gösterici olur. mesajı yazdıktan sonra gece 3'te çok kanama ve ağrı şikayetiyle acile gittim. HCG SON 900'den 700'e geriledi. Doktor bişey yapmadı, kanaman çok değil dedi. ama sabah 7'de kalktığımda beyaz 5-6 santimlik bir et parçası geldi. halbuki benim rahmim boştu, kese hiç gözükmemişti. dış gebelikten şüpheleniliodu yada bozulmuş gebelik demişlerdi. sabah düşen beyaz parça kalınlaşan rahim duvarıymış, ve düşük yapıyormuşum, hcg düşüşünü takip edip, rahimde bişey kalıp kalmadığını kontrol edeceklermiş bu durumda. neden böyle oldu dış gebelikmiydi söylediler ama herhangi bir operasyona gerek kalmadan kendiliğinden düşmesi kötünün iyisiymiş...

bu söylenenlerden bişey anlayan var mı? nie kese gözükmedi, hcg nie artması, rahimde kese yoksa nerdeydi bu bedek, doğrulanmayan gebelik demişlerdi e ben ne düşürüyorum şimdi:KK43:

lily sen yinede 2 güne bir kanına baktır.dışgebelik te de gerlilemeler oluyo.ayrıca tekrar yükselmelerde.boşverme sakın.seninki benim ki gibi olmuş.bendende parça düştü bende gebelik sonlandı diye düşündüm ama kalınlaşan rahim duvarıymış.bunun beta değeriyle alakası yok.dediğim gibi sakın sakın takibi bırakma.

lily sen yinede 2 güne bir kanına baktır.dışgebelik te de gerlilemeler oluyo.ayrıca tekrar yükselmelerde.boşverme sakın.seninki benim ki gibi olmuş.bendende parça düştü bende gebelik sonlandı diye düşündüm ama kalınlaşan rahim duvarıymış.bunun beta değeriyle alakası yok.dediğim gibi sakın sakın takibi bırakma.
sağol canım..gerçi ben düşük oluo kurtuluyorum diodum:KK43:..bebekten geçtik artık ona üzülemiyorum bile ama bu belirsizlik beni çok yordu..ben kadıköy acıbademe gidiyorum, hep bi aksilik çıkıo hep farklı doktorlar bakıo..takip derken şimdi ne olması lazım..hcg de düşer, rahimde bişey yoksa sorun yok?
ama hcg artar, rahim duvarı kalınlaşırsa bişeyden mi şüphelenmeliyim? doktorlara güvenmiyorum, burdaki paylaşımlar bana daha iyi geldi 7 haftalık bu süreç içinde

sağol canım..gerçi ben düşük oluo kurtuluyorum diodum:KK43:..bebekten geçtik artık ona üzülemiyorum bile ama bu belirsizlik beni çok yordu..ben kadıköy acıbademe gidiyorum, hep bi aksilik çıkıo hep farklı doktorlar bakıo..takip derken şimdi ne olması lazım..hcg de düşer, rahimde bişey yoksa sorun yok?
ama hcg artar, rahim duvarı kalınlaşırsa bişeyden mi şüphelenmeliyim? doktorlara güvenmiyorum, burdaki paylaşımlar bana daha iyi geldi 7 haftalık bu süreç içinde

canımbenimde sa t 10 şubat benimkese göründü
ama bebek yok:KK43:sen düşük yapmısın gibiiii hayırlısı olsun bakalım geçmi şolsun..dış gebeliğe benzemiyıor benceCADIARZU

canımbenimde sa t 10 şubat benimkese göründü
ama bebek yok:KK43:sen düşük yapmısın gibiiii hayırlısı olsun bakalım geçmi şolsun..dış gebeliğe benzemiyıor benceCADIARZU
ben çok bilgili değilim ama kese görününce bebek demek oluo zannediyodum. ben onu çok bekledim ama keseyi bile görmedim, neyi nerden düşürdüğümü de bilmiorum..elimiz mahkum gidicez doktora bakıcaklar gene bişey demiycekler:KK43:

seninki benimkine benzemeş inşlh, bi doktorla yetinme iyi araştır, gerçi ben kaç doktora gittim ne oldu ama..hayırlıysa olsun diyelim artık napalım

değerlerin yükselirse dış gebelik üzerinde dururlar zaten.neyse bekle bakalım ne diyecekler.moralini bozsanda olacak olacak bozmasanda.sabırlı ol bakalım.

dün akşam o kanamayı ve sabah o şeyi görene kadar sabırlıydım ama ne yaşadığımı öğrenmek istiyorum artık..dediğin gibi aksatmayım kontrolleri, bundan sonraki hamileliğimi etkilemesin.
ilk hamileliğim böyle oldu:KK43: çok şey öğrendim, ilk öğrendiğim şey bu konularda çok cahil olduğum

doktorların söylediklerini buraya yazıyımda başına benzer bişey gelenlere bi ışık olsun

buarada ben bekar edirnede öğrenci değişilim. dün akşam çok ağrım var die eşim üye olmuştu...
nasıl yaptıysa böyle, düzeltiyim bari

ben çok bilgili değilim ama kese görününce bebek demek oluo zannediyodum. ben onu çok bekledim ama keseyi bile görmedim, neyi nerden düşürdüğümü de bilmiorum..elimiz mahkum gidicez doktora bakıcaklar gene bişey demiycekler:KK43:

seninki benimkine benzemeş inşlh, bi doktorla yetinme iyi araştır, gerçi ben kaç doktora gittim ne oldu ama..hayırlıysa olsun diyelim artık napalım

kese görünnüce bebek olmayıncada boş gebelik :/yanii hayleerde çöp oluyor..
git ihmal etme sakın kanma buu dikae ett..amin hayırlısı olsun yarın dr gitcem randevum var..geçmiş olsun sana ya canım sabırlı oll:hulya:

kese görünnüce bebek olmayıncada boş gebelik :/yanii hayleerde çöp oluyor..
git ihmal etme sakın kanma buu dikae ett..amin hayırlısı olsun yarın dr gitcem randevum var..geçmiş olsun sana ya canım sabırlı oll:hulya:

bendec yarın dr a gidiyorum hakkımızda hayırlısı,
acıbademe gidcem ama yeni dru buldum. zeynep kamilin eski başhekimiymiş.
sen ist deysen hangi dr a gidiyorsn

herkese merhaba.

dış gebelikte ilaç tedavisi olduktan sonra ilk regl kanaması ne zaman olur acep bilgisi olan var mı?

X