- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
Slm melİsdenİz.daha Öncekİ deĞerlerİn yok mu.yanİ İlk defada mı 1500 gÖrdÜn?
canım önce 46.8
915
1500 en son degerr://buğünde giitmiş çıkışı kaın dogomcu gördü ama ulrtasyon için yarın dedieyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm melİsdenİz.daha Öncekİ deĞerlerİn yok mu.yanİ İlk defada mı 1500 gÖrdÜn?
melisdeniz yarın muhakkak belli olur zaten.1500 biraz geçsin yeterli .vajinal ultrasonda çıkar.umarımdış gebelik değildir.biraz çekiyosun zira.illk miydi? aklına kötüyü getirmede ayrıca.kendine iyi bak.haber verirsende seviniriz.hoşçakal.
canım,saolllll altan baktılar kese göründü ama düzenli degilmişboshayallersmile
hayırlısı bakalım destegin için çok saollopuyorumnanaktan
çok güzel.bak mutlu son.gözün aydın.darısı bizlere.tüm anne sözcüğüne muhtaçların :):Saruboceq:
slm kızlar o acı deneyimi 9 ay önce bnde yasadım ve tek tüpüm alındı ve hala hamile kalamadım 3 ay da kolomn tedavisi gormeme ragmen artık umutlarım bitti gibi ya nasıl hamile kalınır bi daha
Selam kızlar,
10 şubat son adet günüm,
13 Martta hcg testi 181 çıktı
20 marta 600 ve 24 Marttada 900.
dr artışın yavaş olduğunu söyledi. iki gün kahverengi akıntı sonrası bugünden itibaren kırmzı kan gelmeye başladı. yarın tekrar hcg testi yapmamı istedi. kese hiç görünmedi.
böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda
ne oluyor acaba düşük mü yapıyorum, dış gebelik mi var
sağol canım..gerçi ben düşük oluo kurtuluyorum diodum..bebekten geçtik artık ona üzülemiyorum bile ama bu belirsizlik beni çok yordu..ben kadıköy acıbademe gidiyorum, hep bi aksilik çıkıo hep farklı doktorlar bakıo..takip derken şimdi ne olması lazım..hcg de düşer, rahimde bişey yoksa sorun yok?lily sen yinede 2 güne bir kanına baktır.dışgebelik te de gerlilemeler oluyo.ayrıca tekrar yükselmelerde.boşverme sakın.seninki benim ki gibi olmuş.bendende parça düştü bende gebelik sonlandı diye düşündüm ama kalınlaşan rahim duvarıymış.bunun beta değeriyle alakası yok.dediğim gibi sakın sakın takibi bırakma.
sağol canım..gerçi ben düşük oluo kurtuluyorum diodum..bebekten geçtik artık ona üzülemiyorum bile ama bu belirsizlik beni çok yordu..ben kadıköy acıbademe gidiyorum, hep bi aksilik çıkıo hep farklı doktorlar bakıo..takip derken şimdi ne olması lazım..hcg de düşer, rahimde bişey yoksa sorun yok?
ama hcg artar, rahim duvarı kalınlaşırsa bişeyden mi şüphelenmeliyim? doktorlara güvenmiyorum, burdaki paylaşımlar bana daha iyi geldi 7 haftalık bu süreç içinde
ben çok bilgili değilim ama kese görününce bebek demek oluo zannediyodum. ben onu çok bekledim ama keseyi bile görmedim, neyi nerden düşürdüğümü de bilmiorum..elimiz mahkum gidicez doktora bakıcaklar gene bişey demiyceklercanımbenimde sa t 10 şubat benimkese göründü
ama bebek yoksen düşük yapmısın gibiiii hayırlısı olsun bakalım geçmi şolsun..dış gebeliğe benzemiyıor benceCADIARZU
sağol canım..gerçi ben düşük oluo kurtuluyorum diodum..bebekten geçtik artık ona üzülemiyorum bile ama bu belirsizlik beni çok yordu..ben kadıköy acıbademe gidiyorum, hep bi aksilik çıkıo hep farklı doktorlar bakıo..takip derken şimdi ne olması lazım..hcg de düşer, rahimde bişey yoksa sorun yok?
ama hcg artar, rahim duvarı kalınlaşırsa bişeyden mi şüphelenmeliyim? doktorlara güvenmiyorum, burdaki paylaşımlar bana daha iyi geldi 7 haftalık bu süreç içinde
ben çok bilgili değilim ama kese görününce bebek demek oluo zannediyodum. ben onu çok bekledim ama keseyi bile görmedim, neyi nerden düşürdüğümü de bilmiorum..elimiz mahkum gidicez doktora bakıcaklar gene bişey demiycekler
seninki benimkine benzemeş inşlh, bi doktorla yetinme iyi araştır, gerçi ben kaç doktora gittim ne oldu ama..hayırlıysa olsun diyelim artık napalım
kese görünnüce bebek olmayıncada boş gebelik :/yanii hayleerde çöp oluyor..
git ihmal etme sakın kanma buu dikae ett..amin hayırlısı olsun yarın dr gitcem randevum var..geçmiş olsun sana ya canım sabırlı oll:hulya: