• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon sınavı stresi

Babam direksiyon sınavlarında görevli. Strese kesinlikle gerek yok. Durup kalkmaya özellikle dikkat ediyorlar. Ayrıca ayna kontrolü ve hıza dikkat ediyorlar. Sakin olmak lazım. Ayna kontrolü çok önemli.

yokuşta dur kalk yaptırdılar vee arabayı kaydırdım diye kaldım ve bitişe sadece 2 km kalmıştı tüm zor yerleri geçmiştim offf offf

Hatta bi tanıdık var. Aktif olarak araba kullanıyordu. Ayna kontrolü yapmamış park esnasında. Onu da bırakmışlar.

Ehliyetimi aldım çok şükür. Arabaya koydum. Darısı isteyen arkadaşların başına 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dogrusu sınavda aynalara baktıgma baktıklarını dusunmemıstım o heyecanlaa .... ben cok panık bırı olamma ragmen ılk gırıste aldm ustelık arabamızda yok cok calısamamıstım... tum hepsını kusursuz yaptm ... yarım saatın sonunda bır kere karsıya gececekken ıstop ettım hemen calstrdm bırde serıt ıhlalılmde oluyor... ama gecırdı cok sukur....zaten geccen cok azmıs cok fazla ıstop ettıren olmus ve arabadan ındırıolar...

DİREKSİYON DERSLERİNE YENİ BAŞLADIK. 2 KEZ KULLANDIM.EŞİM ÖGRETEYE ÇALIŞIYOR.SAKİN STRESSİZ OLMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYO GARİBİM :)KURSA DAHA YAZILMADIM.ÖNCE BİRAZ DİREKSİYON TECRUBEM OLSUN İSTİYORUM.EHLİYETİ ALIP KULLANAMAYANLARDAN OLMAK İSTEMİYORUM.ARABA KULLANMAK KADINLAR İÇİN MECBURİ BİR İHTİYAÇ OLDU.
DARISI BAŞIMA :)

Direksiyon sınavına hazırlanırken çalıştığınız ve gerçekten araba kullanmayı iyi öğreten bildiğiniz bir yer ya da kişi var mı? Ankara da merkezi bir yerde özellikle???? ehliyetim var, trafikte pratiğe ihtiyacım var

Sevgili bayanlar uzun süredir araba kullanmayı öğretecek doğru düzgün bir yer arıyordum, pek çok yerle görüştüm, birkaç yere kadar eledim ve sonunda çok başarılı bir yer buldum, bence ankaranın en iyi ders veren yeri, 2 gün çalıştık bugün 3. günüm. ve şu anda ankaranın trafiğinde dolaşabiliyoruz, öyle farklı bir tarzda anlatıyor ki naim hoca, araba konusunda sıfır durumda olan beni bile bu kadar kullanabilir hale getirdi. yeri kolejde birlik direksiyon, naim hoca o kadar sabırlı ve sakin ki tek tek size neler yapacağınızı söylüyor ve şimdiden park etmeyi bile öğrendim. hiç aklımın ucundan bile geçmeyen taktiklerle meğer araba kullanmak çok kolaymış. ben aradığım en uygun yeri buldum, ankarada olup da böyle bir yer arayan varsa kesinlikle birlik direksiyon geliştirme merkezi diyorum. fiyat konusunda da çok yardımcı oluyorlar, daha önce ders aldığım yerlerden hem ders olarak ççoook verimli hem de fiyatı uygun

Back