• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon sınavı stresi

Benim dorduncu girisim olacak. Sanmayin ki cok beceriksizim hayir hep sinavlarda bir talihsizlik yasadim. En sonki girdigim sinavda cok rahattim ama park ederken vitesi geriye takmam gerekiyordu . Tam basnamisim debriyaja ve araba niye geri geri gitmiyor dedim debriyaji birakirken yavas yavas gitsin diye megerse geriye takamamisim. Tamamen talihsizlik araba orda stop etti ve bana in dediler

Hemen gemileri yakmasalar bari. Sonuçta herkes geri vitese takmadan geriye gidilmeyeceğini biliyor. Bu kez nasıldı?

"Un hombre sin venas.."

Sinavim iki hafta sonra. Ucuncu girisimde yasadiklarimi aktardim. Umarim artik gecerim cunku her sinavdan sonra kahroluyorun

Bende haftaya sinava girecegim.. acikcasi cok heycanliyimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlkinde kaldim ikincide gectim. Zaten ilkinde kalirsan ikincide kesin geciriyolar

Brn de ilkinde kalip ikincisinde gectim ilkinde cok hizli kullandim ve malesef istop ettirdim o yuzden kaldım ikinci de daha sakindim daha yavas ve temkinli kullandim. Juri de cok onemli ilk juri bizin kursun % 70 ini birakmisti ikinci de herkesi gecirdiler. Surekli yanimdaki hizima ve direksiyonuma mudahele etti sevmedim rahat edemedim ikinciler daha iyiydi muhabbet ettik baya da en azindan adimi sordular yani.
Atlatirsin umarim ya stresli is.

zormuş ya hu yokuş kalk -park et bzm zamanımzda yoktu böyle:1: vites seninle konuşan tek parça sürekli onu dinle lönk die vitesi brakma ve çabuk olmalısınz yokuşlarda.. vites gaz arasında çabuk hareket etmelisnz yoksa stop :52: ALLAH YARDIMCINIZ olsun :)

Brn de ilkinde kalip ikincisinde gectim ilkinde cok hizli kullandim ve malesef istop ettirdim o yuzden kaldım ikinci de daha sakindim daha yavas ve temkinli kullandim. Juri de cok onemli ilk juri bizin kursun % 70 ini birakmisti ikinci de herkesi gecirdiler. Surekli yanimdaki hizima ve direksiyonuma mudahele etti sevmedim rahat edemedim ikinciler daha iyiydi muhabbet ettik baya da en azindan adimi sordular yani.
Atlatirsin umarim ya stresli is.

Yanındakiler çok çok önemli gerçekten. Bi arkadaşım vardı bindi kontağı çevirdi kalkmadan istop etti. Bi daha şans verdiler yine istop bi daha şans 3.de istop olunca indiler artık. Ama bi başkası işk istopta bıraktı.

Benim bildiğim kadarıyla normal sürücüler de istop ettiriyorlar dnk geldim kaç kere. Bu bırakma sebebi olamaz aslında

"Un hombre sin venas.."

Yanındakiler çok çok önemli gerçekten. Bi arkadaşım vardı bindi kontağı çevirdi kalkmadan istop etti. Bi daha şans verdiler yine istop bi daha şans 3.de istop olunca indiler artık. Ama bi başkası işk istopta bıraktı.

Benim bildiğim kadarıyla normal sürücüler de istop ettiriyorlar dnk geldim kaç kere. Bu bırakma sebebi olamaz aslında

"Un hombre sin venas.."

haftaya sınava girecek biri olarak ben de anlamıyorum bunu işte. tamam dikkat edilen maddeler güzel şeyler, iyi olmuş sınavın böyle olduğu ama. aday bir hata yaptı diye bırakmak neden? bi baksana bakalım aday bu hatayı trafikte de yapsa sıkıntı olur mu, kendini ya da diğer sürücüleri ve araçları tehlikeye atar mı? yavaşlarken duracağı sırada debriyaja basmayı unuttuğu için stop ettiren adam ne gibi bir tehlike oluşturur? ha tabi yokuşta bu şekilde stop ettirdi frene basamadı aracı kaydırdı diyelim. bıraksın o zaman sonuçta arkasından araç ya da yaya geçiyor olabilir.tehlikeli durum oluşturur yani. ya da sinyalizasyona dikkat etmezse bırak, özellikle uzun yolda sinyalleri ihmal etmek ne kadar tehlikeli. bunları anlarım. ama atıyorum stop ettirdi diye bırakma adamı ya da arabayı fazla titretti diye bırakma dimi.

Kalmışım arkadaşlar 😔 sebebini söyleseler bari

"Un hombre sin venas.."

Bayanlar sizlerin araçlarında puan veren komisyon üyelerini denetleyen müfettişler var dışarıda. eğer sizlerin hatasını görmezden gelirlerse o müfettişler rapora yazıyorlar ve bir daha görev verilmiyor hatta sertifikları iptal ediliyor. Bir tek verilmeyen sinyali görmediği için sertifikası iptal edilen arkadaş var.Hatta ucu soruşturmaya kadar gidiyor

Ben ocakta aldım ehliyeti. .kimse kusura bakmasin kurslar da anlaşma oluyor ve bazıları sebepsiz bırakılıp bazıları geçiriliyor:-(:-( tekrar para ödeniyor fln filan. .kısaca torpil her zaman var. .:-(:-( yada Şansıniza iyi birilerine denk gelicek siniz..yoksa ağzınla kuş tutsan olmaz. .gözümün önünde öndeki araca vurdu kız çıkış yaparken ama devam devam dediler ne kadar mantıklı sizce? ??

Gecmis olsun sakin uzulme emin ol ikincide geciceksin zaten ilki fiks kadinlari hep birakiyorlar zaten. Ben ilkinde 60 la kalmistim ikinci de 100 le geçtim canını sıkma halledeceksin emin ol.

Merhaba arkadaşlar. Bu hafta sonu sınav var. Çok stres yaptı bende çünkü tek hata ile bırakıyorlarmış. Arkadaşın birini vites değiştirirken direksiyon 2 cm oynadı diye bırakmışlar. Birini kaldırıma çok yanaştı diye bırakmışlar. Suratlar beton gibi diyor herkes.

Hoca bugün gayet iyisin dedi ben titrettim direksiyonu ve bazen sinyal vermeyi unuttum. Parklarda sorun yok ama çok stresliyim şu anda.

Eskiden 100 m gidene direksiyon veriyorlardı ben de aslında iyi otomatik sürücüsüyüm arabamızı rahat kullanıyodum ilk öğrendiğim zamanlarda ama vites debriyaj girince işin içine girince insan sendeliyor.

Daha önceden girip kalan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba:)

ben ilk girişimde kaldım. ışıklarda dururken heyecandan yanlış vitesle kalkmaya çalıştım, araba stop etmişti:1: başka hiçbir hata yapmadım çok sakin sürdüm ama kaldım. gerçekten artık tek bir hatada bırakıyorlar. bir de ilk girdiğim komisyon inanılmaz suratsız iki kadındı, resmen gerilmiştim. ikincide geçtim, bu sefer herşeyi tamı tamına yaptım, şansıma komisyon da iyi güleryüzlü insanlardı, ben sürerken sohbet ettiler kendi aralarında:)

yani bu biraz da şans.. normalde süper kullanırsın ama sınavda bi minicik yanlış olur bırakırlar. ama ilkinde kalsan bile ikincide geçeceğini düşünüyorum. ben daha hayatımda direksiyon başına oturmamış insanken ikinci sınavda geçtim, sen kullanıyormuşsun da. panik yapma yeter:34:

not: şimdi okudum, kalmışsın. hiç üzülme. ikincide geçeceğini düşünüyorum. belirgin bir hata yaptın mı?

Son düzenleme:
Kizlar bana dua edin ya haftaya benimde sinavim var be insallah gecerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba:)

ben ilk girişimde kaldım. ışıklarda dururken heyecandan yanlış vitesle kalkmaya çalıştım, araba stop etmişti:1: başka hiçbir hata yapmadım çok sakin sürdüm ama kaldım. gerçekten artık tek bir hatada bırakıyorlar. bir de ilk girdiğim komisyon inanılmaz suratsız iki kadındı, resmen gerilmiştim. ikincide geçtim, bu sefer herşeyi tamı tamına yaptım, şansıma komisyon da iyi güleryüzlü insanlardı, ben sürerken sohbet ettiler kendi aralarında:)

yani bu biraz da şans.. normalde süper kullanırsın ama sınavda bi minicik yanlış olur bırakırlar. ama ilkinde kalsan bile ikincide geçeceğini düşünüyorum. ben daha hayatımda direksiyon başına oturmamış insanken ikinci sınavda geçtim, sen kullanıyormuşsun da. panik yapma yeter:34:

not: şimdi okudum, kalmışsın. hiç üzülme. ikincide geçeceğini düşünüyorum. belirgin bir hata yaptın mı?

Bilmiyorum ne yaptığımı istop etti benim bildiğim

"Un hombre sin venas.."

Back