- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
- 148
- Konu Sahibi Maripositaa
Bilmiyorum ne yaptığımı istop etti benim bildiğim
"Un hombre sin venas.."
stop etti mi bırakıyolar.. inşallah ikincide geçersiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ne yaptığımı istop etti benim bildiğim
"Un hombre sin venas.."
İnşallah geçersiniz 2 hafta sonra da ben girecem tekrar
"Un hombre sin venas.."
Ben direksiyon sınavını 95'le geçmiştim. 5 puanımı bi ara fazla hız yaptım diye kırdılar. :) Ama benim zamanımda yokuş falan çıkma yoktu sınavda. Hatta sınav yerine bir gün önce gidip, sınav için pratik yapmıştık. Sizde öyle bi durum olmadı mı?
13unde sinavim varr arada istop ettiriyorum ama onun disinda bi sikintim yok bende istop ettircem diye korkuyorum normlade trafikte hic skintim olmuyor
Biz hep sınav yerinde çalıştık ama sınav günü o kadar kalabalıktı ki her yer araba kimi istop ediyo kimi duble yolda karşı şeride girmiş. Tam bir kaostu yani :)
Bi de bi gün önce müfettişlerle ilgili olumsuz şeyler okuyunca farkındalığım arttı malesef.
Direksiyon hocam sürekli olayı kurtarmaya çalıştı garibim : sevgi ne güzel 1.vitese aldın hissetmedik bile çok iyi gibisinden :)
19 unda bi daha sınav var artık önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım.
"Un hombre sin venas.."
Biz sınav yerinde çalışmamıştık, sadece bi gün önce gitmiştik. Onun dışında sürekli trafikte eğitim almıştık. İnşallah bi dahaki sınavda sorunsuz geçersin. :)
Ben de gectim bugunku sinavdan cok şükür. Komisyon uyeleri cok anlayışli cok yardimciydi, bi turdan sonra dersler faydali olmuş iyi ogrenmissiniz dediler. Golgelik yere cekip 10-15 dk oturduk:)bi tur daha attik ve sınav bitti. bir kez park ve bir kez de geri geri düz gitme yaptirdilar. Bircok sürücü kursu sinavdaoldugu icin kucuk capta tratrafik de vardi, bol bol dur kalk da yaptim haliyle. Neyse gecirmisler saolsunlar. Diğer grupta 13 kisiden 9unu birakmislar ama. Afedersiniz tavirlarindan bile sanki bırakmak icin gelmisler gibi görünüyordu.
Cumartesi de benim 2. Sınavım var. Sizin 2.miydi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç araba kullanmayı bilmeden direkt kursa gidilirmi, giden varmı kursta yeterince öğretiliyormu araba sürmesi, alabilirmiyimki acaba arkadaslar