• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon sınavı stresi

Stop ettirmek büyük bir hata ama üzülme bir dahakine verirsin inş.

Ben direksiyon sınavını 95'le geçmiştim. 5 puanımı bi ara fazla hız yaptım diye kırdılar. :) Ama benim zamanımda yokuş falan çıkma yoktu sınavda. Hatta sınav yerine bir gün önce gidip, sınav için pratik yapmıştık. Sizde öyle bi durum olmadı mı?

Ben direksiyon sınavını 95'le geçmiştim. 5 puanımı bi ara fazla hız yaptım diye kırdılar. :) Ama benim zamanımda yokuş falan çıkma yoktu sınavda. Hatta sınav yerine bir gün önce gidip, sınav için pratik yapmıştık. Sizde öyle bi durum olmadı mı?

Biz hep sınav yerinde çalıştık ama sınav günü o kadar kalabalıktı ki her yer araba kimi istop ediyo kimi duble yolda karşı şeride girmiş. Tam bir kaostu yani :)
Bi de bi gün önce müfettişlerle ilgili olumsuz şeyler okuyunca farkındalığım arttı malesef.

Direksiyon hocam sürekli olayı kurtarmaya çalıştı garibim : sevgi ne güzel 1.vitese aldın hissetmedik bile çok iyi gibisinden :)

19 unda bi daha sınav var artık önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım.

"Un hombre sin venas.."

13unde sinavim varr arada istop ettiriyorum ama onun disinda bi sikintim yok bende istop ettircem diye korkuyorum normlade trafikte hic skintim olmuyor

13unde sinavim varr arada istop ettiriyorum ama onun disinda bi sikintim yok bende istop ettircem diye korkuyorum normlade trafikte hic skintim olmuyor

İşte o anlık bişey oluyor Allah yardımcınız olsun

"Un hombre sin venas.."

Biz hep sınav yerinde çalıştık ama sınav günü o kadar kalabalıktı ki her yer araba kimi istop ediyo kimi duble yolda karşı şeride girmiş. Tam bir kaostu yani :)
Bi de bi gün önce müfettişlerle ilgili olumsuz şeyler okuyunca farkındalığım arttı malesef.

Direksiyon hocam sürekli olayı kurtarmaya çalıştı garibim : sevgi ne güzel 1.vitese aldın hissetmedik bile çok iyi gibisinden :)

19 unda bi daha sınav var artık önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım.

"Un hombre sin venas.."

Biz sınav yerinde çalışmamıştık, sadece bi gün önce gitmiştik. Onun dışında sürekli trafikte eğitim almıştık. İnşallah bi dahaki sınavda sorunsuz geçersin. :)

Bende ocakta girdim sınava müfettişlerden kaynaklı sanırım 2 kere stop ettirdim tam park yapamadım ben kalırım kesin diyordum ama geçirdiler hatta stop ettirince yüzüm düştü hoca boşver bunlar hep olağan şeyler dedi :)

bende 2-3 kez stop ettirmeme rağmen geçtim.ve bi arkadaşımda tam 6 kez stop ettirdiği halde geçti.işin içinde torpilde yoktu üstelik.
benim görevlilerimden biride katıydı aslında ama ikna etmişler.özellikle hoca çok moral veriyo.ortamı o yumuşattı.yoksa ben yolun ortasında bırakırdım heralde arabayı.
kalanlara haksızlık oluyo aslında bu hocaların farklı olması.bi de bazı yerlerde yollar daha zor.mesela benim oturduğum yer dümdüz yol,yokuşsuz ve trafiksiz.ama başka bi yerde sınava girdim.girdiğim yerde düz yol hiç yoktu çok trafik vardı.lambalarda o trafikte yarım debriyaj kalktım sürekli.dur kalk dur kalk sürekli.sınav sürem bile uzadı.oturduğum yerde özel ders almıştım.hocayla hergün dolaşmaya çıkıyoduk resmen.hocam bana çok iyisin, sen kesin geçersin derken ben girdiğim yerde kalmaktan döndüm resmen.

Kizlarrrrr.... haftaya sinavi olanlara simdiden kolay gelsin.. hic heycan yapmayin cok kolaylikla gececegnze inaniyorum :)

Ben de gectim bugunku sinavdan cok şükür. Komisyon uyeleri cok anlayışli cok yardimciydi, bi turdan sonra dersler faydali olmuş iyi ogrenmissiniz dediler. Golgelik yere cekip 10-15 dk oturduk:)bi tur daha attik ve sınav bitti. bir kez park ve bir kez de geri geri düz gitme yaptirdilar. Bircok sürücü kursu sinavdaoldugu icin kucuk capta tratrafik de vardi, bol bol dur kalk da yaptim haliyle. Neyse gecirmisler saolsunlar. Diğer grupta 13 kisiden 9unu birakmislar ama. Afedersiniz tavirlarindan bile sanki bırakmak icin gelmisler gibi görünüyordu.

Ben de gectim bugunku sinavdan cok şükür. Komisyon uyeleri cok anlayışli cok yardimciydi, bi turdan sonra dersler faydali olmuş iyi ogrenmissiniz dediler. Golgelik yere cekip 10-15 dk oturduk:)bi tur daha attik ve sınav bitti. bir kez park ve bir kez de geri geri düz gitme yaptirdilar. Bircok sürücü kursu sinavdaoldugu icin kucuk capta tratrafik de vardi, bol bol dur kalk da yaptim haliyle. Neyse gecirmisler saolsunlar. Diğer grupta 13 kisiden 9unu birakmislar ama. Afedersiniz tavirlarindan bile sanki bırakmak icin gelmisler gibi görünüyordu.

Cumartesi de benim 2. Sınavım var. Sizin 2.miydi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç araba kullanmayı bilmeden direkt kursa gidilirmi, giden varmı kursta yeterince öğretiliyormu araba sürmesi, alabilirmiyimki acaba arkadaslar

Ben otomatik kullanıyodum direksiyonuma faydası oldu ama ilk zamanlar yalpaladım debriyaj vites konusunda..

hiç araba kullanmayı bilmeden direkt kursa gidilirmi, giden varmı kursta yeterince öğretiliyormu araba sürmesi, alabilirmiyimki acaba arkadaslar

Ben hiç bilmeden gittim ama ikinci girişimde anca alabildim çok iyi öğretilmiyor yani direksiyon derslerinden sonra usta şoför olmuyorsunuz ama yine de katkısı var tabiki.

otomotik-le vitesli cok farklı .. :55:
viteslide vitesleri değiştirmek pratik .. :10:
otomotik süremiyorum bende .. :9:

Back