- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
L parkta dortluler yakılıyor. .tekrar sorup hocanıza emin olun bence.Derslerde park yaparken hiç dörtlüleri yakmadım, sadece sinyal verdim. Hoca öyle söyledi. Park alanları çalışma yerinde. Trafikte bir yer değil.
4. vitese kadar çıkılabilir. Derslerde 4 e kadar çıkıyordum. Vites durumu yola bağlı oluyormuş.
Allah allah şaşırdım doğrusu. Çok teşekkür ederim, öyle yapayım.L parkta dortluler yakılıyor. .tekrar sorup hocanıza emin olun bence.
Rica ederim.sorunsuz atlatırsıniz inşallah. Hiç panik yapmayın.Allah allah şaşırdım doğrusu. Çok teşekkür ederim, öyle yapayım.
L degil paralel park yazacaktım. SorryAllah allah şaşırdım doğrusu. Çok teşekkür ederim, öyle yapayım.
Biz L park ve geri geri park yapıyoruz. Paralel park yapmıyoruz. Geri geri parkta kalkış sinyali veriliyor. L parkta öyle bir şey yok. Ama emin olmak için hocaya sorarım yine de.L degil paralel park yazacaktım. Sorry
Bu arada önemli değil. Ben de bir an şaşırdım.Biz L park ve geri geri park yapıyoruz. Paralel park yapmıyoruz. Geri geri parkta kalkış sinyali veriliyor. L parkta öyle bir şey yok. Ama emin olmak için hocaya sorarım yine de.
Turkiyede değil misiniz? Paralel parkı yaptiriyorlar mutlaka diye biliyorum.müfredatta var.Bu arada önemli değil. Ben de bir an şaşırdım.
İsmini yanlış biliyorumdur belki de. Türkiye'deyim.Turkiyede değil misiniz? Paralel parkı yaptiriyorlar mutlaka diye biliyorum.müfredatta var.
Geri geri yaptığınız park 2 duba arası en fazla 2 hamlede ve kaldırıma sifir seklindeyse o paralel parkİsmini yanlış biliyorumdur belki de. Türkiye'deyim.
Evet o. En fazla 2 hamle diye biliyorum. Önce sağa sonra sola direksiyon kırılıyor.Geri geri yaptığınız park 2 duba arası en fazla 3 hamlede ve kaldırıma sifir seklindeyse o paralel park
https://www.google.com.tr/search?q=..._AUICigC&biw=360&bih=512#imgrc=1NRT0cHzfhE55M:Geri geri yaptığınız park 2 duba arası en fazla 2 hamlede ve kaldırıma sifir seklindeyse o paralel park
Teşekkür ederim. Umarım hallederim.Neyse ben kafanızı karıştırmayayim.ayna kontrolü, sinyaller , levhalar önemli. Halledersiniz eminim, yeter ki heyecan yapmayın. Bol şans diliyorum.
Aynen 2 diye değiştirdim sonraEvet o. En fazla 2 hamle diye biliyorum. Önce sağa sonra sola direksiyon kırılıyor.
Aynen 2 diye değiştirdim sonra
O parkta dörtlüleri yakıp yakmadiginizi hocanıza sorun bence. Çünkü akan trafikte o şekilde paralel park yaparken günlük hayatta yakıyoruz dörtlüleri.
Son dersimde yapmadığım hata kalmadı bende hocada benden umudu kesmişti sıfır hatayla geçtim sınavı ben sevinçten hoca şoktan ağlamıştı Allahım nekadar yeteneksizdim derslerde sonra sınavda ne olduysa oldu ilk seferde geçtim inşallah sizde hayırlısıyla geçersiniz
Taktik veremiyorum zira o yarım saati hiçççç hatırlamıyorum
Peki trafikte nasılsınız. Rahat kullanabiliyormusunuz... 1ay hergun aynı güzergahta kullandım. 10_15 gün ara vermiştim yarın farklı bir güzergaha araçla gitmem gerekiyor ve ben şimdiden stres olmaya başladım. Ilk kez süreceğim yollarda acayip tedirgin oluyorum. Ne zaman normale döneceğim, ne zaman araç kullanmak kolaymış zevkliymiş diyeceğim ben yaaa
(Üstelik aracım otomatik)