Direksiyon sınavı beni endişelendiriyor

Teşekkürler.

gayet rahat olun. gözünüzde büyütülecek bir şey değil gerçekten. siz rahat olun ve heyecanlanmayın. onlar sizi rahat görürlerse zaten tamamdır :)

gayet rahat olun. gözünüzde büyütülecek bir şey değil gerçekten. siz rahat olun ve heyecanlanmayın. onlar sizi rahat görürlerse zaten tamamdır :)
Rahat olmak istiyorum. Ama şimdiden tek düşündüğüm şey sınav. Yapmamam gerek en ufak hatada bırakırlarsa diye endişeleniyorum.

Benim kadar panik kaygili biri gectiyse herkes gecer :) Ama ben manuel ile girmedim otomatikle girdim

Geçiceksin bence buna odaklan ben ilk sınavda geçtim inan bende panik atak en ufak bir şeyde telaşlanan insanım ama hocamda çok motive etti direksiyona oturduğun an kendine güven bence başarabilirsin

Çok teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi olur. Ben panik atak değilim ama söz konusu sınav olunca fazla endişeli oluyorum, kafaya takıyorum işte böyle.

Benim kadar panik kaygili biri gectiyse herkes gecer :) Ama ben manuel ile girmedim otomatikle girdim

Geçiceksin bence buna odaklan ben ilk sınavda geçtim inan bende panik atak en ufak bir şeyde telaşlanan insanım ama hocamda çok motive etti direksiyona oturduğun an kendine güven bence başarabilirsin

Bi zamanlar panik atak hastasi biri olarak girdim, gectim. Ben gectiysem sen hayli hayli :)

Çok teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi olur. Ben panik atak değilim ama söz konusu sınav olunca fazla endişeli oluyorum, kafaya takıyorum işte böyle.

Çoklu Alıntıyı ilk başta unutunca böyle alıntılama yaptım.

Hangimiz stres yapmadık çılgınlar gibi
Amaaaaaan dünyanın sonu değil ya. Geçemezsen bir daha girersin sınava. Ben de birinci de kaldım ikinci de geçtim.
O kadar stres yaptım. Neden yapmışım acaba.

Hangimiz stres yapmadık çılgınlar gibi
Amaaaaaan dünyanın sonu değil ya. Geçemezsen bir daha girersin sınava. Ben de birinci de kaldım ikinci de geçtim.
O kadar stres yaptım. Neden yapmışım acaba.
Neden kalmıştınız?
Sınavımın güzel geçeceğini düşünüp rahatlamak istiyorum ama olmuyor.

Bi zamanlar panik atak hastasi biri olarak girdim, gectim. Ben gectiysem sen hayli hayli :)
Peki trafikte nasılsınız. Rahat kullanabiliyormusunuz... 1ay hergun aynı güzergahta kullandım. 10_15 gün ara vermiştim yarın farklı bir güzergaha araçla gitmem gerekiyor ve ben şimdiden stres olmaya başladım. Ilk kez süreceğim yollarda acayip tedirgin oluyorum. Ne zaman normale döneceğim, ne zaman araç kullanmak kolaymış zevkliymiş diyeceğim ben yaaa
(Üstelik aracım otomatik)

Neden kalmıştınız?
Sınavımın güzel geçeceğini düşünüp rahatlamak istiyorum ama olmuyor.
Ana caddede kırmızı ışıktan kalkamamıştım. Araba stop etti
Parkı falan halletmiştim. Bitmek üzereydi.

İnşallah geçersin. Neden geçemeyesin. Ama benim. Yaptığım hatayı yapıp dünyanın sonuymuş gibi davranma. Üzme boşu boşuna kendini. Hiç gerek yokmuş

Teşekkür ederim. Umarım buraya sınavı geçtiğimin haberini verebilirim.

En iyisi çok tecrübeli şoförlerin bile hata yaptığını düşünerek motive olmaya çalışmak.

merak etmeyin inşAllah kolayca halledersiniz zaten sınav süresi oldukça iyi öyle adamlar var ki kendini sürücü sanıyor birisi kaldırıma çıkmıştı tek yapman gereken sakin olmak ve yanında hoca yokmuş gibi davranmak

1- sinyallere dikkat et sinyal vermeden arabayı kaldırma
2- park yaparken dörtlülerini yak
3- park yapacakken yandan arabalar geçecektir aldırış etme bekle bekle bekle
4- emniyet kemerini tak yanındaki hocana da takmasını söyle ( sınavda)
5- zaten 2. vitesten yukarı çıkamayacaksınız korna çalanlara felan hiç bakmayın sallamayın bile 30 dakika sonra herşey bitecek ve hoooppppp ehliyet

Merhaba belki hatırlarsınız beni bir çok topikte yazmıştık araç kullanma ile ilgili.ilk kez gittiğim yollarda ben de panik oluyordum ama baktım ki sorun yok öndekiler nasıl gidiyorsa takılıp gidiyorum peşlerine.artik keyif alıyorum gerçekten.uzun aralar vermemeni tavsiye ediyorum.ben de başlarda ara verdiğimde sıkıntı yaşıyordum.simdi otomatiğe bağladım resmen...

Merhaba, çok sevindim sizin adınıza...maşallah...haklısınız uzun ara vermemek gerek. Umarım yarını rahat atlatırım. Park etme konusundaki sıkıntı devam ediyor bende. Akan trafikte iki araç arasına geri geri giremiyorum. Normalde boş yolda yada eğitim parkurunda sorunsuz park ediyorum ama yol kenarında akan trafikte park edemiyorum.

Coook teşekkür ederim darısı en yakın zamanda başınıza inşallah...neden acaba? Panik olup mesafeyi mi ayarlayamiyorsunuz acaba?

Derslerde park yaparken hiç dörtlüleri yakmadım, sadece sinyal verdim. Hoca öyle söyledi. Park alanları çalışma yerinde. Trafikte bir yer değil.
4. vitese kadar çıkılabilir. Derslerde 4 e kadar çıkıyordum. Vites durumu yola bağlı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…