Şu sınav denilen şey olmasa keşke. Veya komisyon daha sınav başlamadan " bu sınavı ne yaparsan yap geçeceksin, o yüzden rahat ol" dese benim de hata yapma korkum olmazdı belki.
2. sınava girmeyeceğim. 3. sınavın tarihi daha belli değil ama yaklaşık 1 ay sonra olur diye tahmin ediyorum.
Kendime güvenimi kaybetmiştim, araba sürmekten korkuyordum. Daha yeni yeni moralim düzeldi.2.sınava girmeyi düşünüyordunuz en son. Neden vazgeçtiniz ki ? Karar sizin ama ertelemek bir şey kazandırmaz bence..
Çok teşekkür ederim. Çok düşüncelisiniz.:)Güzel haberlerini bekliyorum
Tebrikler hayırlı olsunÇok teşekkür ederim. Çok düşüncelisiniz.:)
2. sınav bir hafta ertelenince gireyim bari dedim ve sınavı geçtim. Şükürler olsun. Az önceydi sınavım.
İlk sınav kadar olmasa da yine gergindim ama komisyon çok anlayışlıydı. Bir kez bile istop ettirmedim. Her şey neredeyse mükemmeldi. O kadar rahatladım ki anlatamam.
Teşekkürler.:)Tebrikler hayırlı olsun
Ben de çok sevindim senin adınaÇok teşekkür ederim. Çok düşüncelisiniz.:)
2. sınav bir hafta ertelenince gireyim bari dedim ve sınavı geçtim. Şükürler olsun. Az önceydi sınavım.
İlk sınav kadar olmasa da yine gergindim ama komisyon çok anlayışlıydı. Bir kez bile istop ettirmedim. Her şey neredeyse mükemmeldi. O kadar rahatladım ki anlatamam.
Tebrikler...hayırlı olsun...Çok teşekkür ederim. Çok düşüncelisiniz.:)
Teşekkürler.Siz de geçersiniz umarım. :)Ben de çok sevindim senin adına
Darısı başıma olsun inşallah,ben kaldım ikinciden de:/
Teşekkürler. Açıkçası bu sınavda da ilk sınavdaki kadar olmasa da stresli ve gergindim. O yüzden boşuna stres yaptığımı düşünmüyorum ne yazık ki.:)Tebrikler...hayırlı olsun...
Peki boşuna stres yapmışım bunca zaman dediniz mi? Gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor muydu?
_______________Mune derdim çözüldüğüne göre konum kapanabilir.
Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.
Bu konuda merak ettiğiniz veya söylemek istediğiniz bir şey olursa özelden yazabilirsiniz.:)