- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- Konu Sahibi ReinedelAmour
İnanın diyecek bir şey bulamadım.
Boşanacak mısınız?
Evet. Bosanmak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın diyecek bir şey bulamadım.
Boşanacak mısınız?
kendı aılesı olsaydı yuzunde guller bıterdı demı
boşver takma sen onu
kardesınle keyfıne bak
gercı kardesınde olyaın farkında ıse onunda huzurukaçmıstır
dıken ustundedır kız sımdı
Madde madde yazmaniz daha anlasilir olmus. Bazi arkadaslarimiz sinirden veya heyecandan haralagurele yaziyo hicbisi anlasilmiyo. Okurken gercekten benim Bile ruhum daraldi sizi dusunemiyorum. Artik aranizda ne sevgi ne saygi kalmis herseyi tuketmissiniz siz. Bence evliliginizi yurutecek bir neden yok su ana kadar kimseye bosanin dememisimdir ama yazdiklarinizdan tek cozumun bu oldugu kanaatine vardim. İnsan evlenirken ne hayallerle evleniyor degil mi hayal kirikliklari cok yaralayici. Herseyi gectim sizin kocaniz pismis yani2 haftada bir dus almak nasil birseydir. Hamile kaliyorsunuz bebegide senide istemiyorum demek nasil bir vicdansizlik kalpsizliktir. Boyle birinden olumlu seyler beklemeyin karariniz neyse arkasinda durun ve uygulayin bence cunku bu duruma tam isabetli olur. Dilerim hakkinizda herseyin hayirlisi olsun Allah yardimciniz olsun.
canım nasılsın konuşabldinmi senin sürüngenle kusura bakma sürüngen diyorum ama
hayır canım konuşmadık henüz. maddeler halinde avukat için sebeplerimi yazıyorum..
Dun gece konustuk. Bosanma konusunda mutabik oldugunu soyledi. Cok garip bir duygu. Hic direnmemesi bile beni uzdu..
:..(
Dun gece konustuk. Bosanma konusunda mutabik oldugunu soyledi. Cok garip bir duygu. Hic direnmemesi bile beni uzdu..
arkadaşlar benimde yardımlarınıza desteğinize ihtiyacım var aslında okadar uzun ki bende maddeler halinde yazıyım ki okurken sıkılmayın.
1.15 günlük evliyken eşimden annesinin yalan dolanı yüzünden şiddet gördüm.affettim bir daha olmayacak dedi.ama hep oldu.
2.onun işi sebebi ile ailemden uzak bir yerde yaşamaya başladık.hic arkadaşım dert ortağım yoktu.esıme hep benım ne olur yanımda ol senle dertleşiyim filan filan diye konuştum ama hiç oralı olmadı.tek dediği kelime konuşmak istemiyorum.
Bır gun canım beraber hayal kuralımmı dedım o zaman hıc olmassa o hayalı dusunup mutlu olurum ben dıye uğrasamam tv ızlıycem dedı
3.hiç benim için vakti olmadı.eve geldi işim var pc de dedi işe gitti işte yogunum dedı.
Ben kac kez yalvardım ınanın yalvardım lutfen bana sarıl ben mutsuzum dıye gitti tv izledi.sabahlara kadar ağladım horlayarak uyudu.
Son bardagı tasıranda o pıslık kayınvalıdeyı evıme getırdı.ve sankı ıkısı yasıyor gıbı o evde yasamaya basladılar.ben kabul etmedıgım halde o kadın eve kopek aldı.gıdıcem dıyordu ama 25 gun gıtmedı.bı sabah esımle konusurke soyledım ne zaman gıdıcek dıye bırde guzellıkle soyledım ama o bana bagıra cagıra sen gıdeceksın o klacak.ıstedıgı gbı yasayacak burada dıye.ustume yurudu ve ben gıttım.memleketten aılem geldı konusmak ıcın eve geldık ordada curcuna çıktı esım babamın yanında bana el kaldırdı.babam vurmasına musade etmedı ama cok sınırlendı bıraksalar oldurecektı.neyse ben aılemın yanındayım sımdı.az sonra avukata gıdıcez.ben maddı tazmınat ıstmıyorum ama aılem bunlar yanlarına kalmamalı.bır sekılde bedelını odeteceksın dıyor.ve o pıs kadında telefonda(kayınvalıde)oh mutlu oldum ayırdım ya ıyı yaptım dedı.ne yapayım arkadaslar?doktra gıttım ve psıkolojın cok bozulmus dedı.ilaç tedvısıne basladım.hayat bıttı gıbı,ne yaptımda bunlara layık görüldüm