- Konu Sahibi biyolog_nil
-
bebekkafa;
ben zaten sınava çalışamadm
hep hastaydmmafoldumben
yaş 25
ne iş
ne eş
:gitme::gitme:mafoldumben
bu tabloyu gördüğüme şaşırmıyorum aslına bakarsınız başlığı açan benim eminim şu siteye üye olupta üni.mezunu bi çok arkadaş kendi işini yapmıyor yada hiç çalışmıyor.
sesimizi kime duyurabiliriz nereye kdr çırpınabilirsiniz ki.ülkede işsiz çok ama açık yok..bi yerlerde dayıları olupta girenler şanslı peki ya giremeyenler..
politika yapmak istemem ama şu sözümü bi çok arkadaş belki anlar
sayın başkanlarımızın dediği gibi" türkiyede okuyan her üni.mezunu iş bulucak die bi mevzu yok.."
işsizlere verdiği teselli mesajı ne kdr içten nekdr umut verici..
boş yere gereksiz bölüm açılıyor üniversitelerde iş imkanları olmadı halde
yazık bu gençliğe..
kimya bölümündeki işsizler sürüsündenim ne acı ki bu yıl mezun oldum kamuda alımlar desen hiç yok özel desen torpil sonumuz hayrolsun inş.
ben de varım öğretmenim bi sınava bağlı hayatım((
beni üzen yaşımız bomboş bir şekilde ilerleyip duruyor =(
bir yıldan fazla olmuş bu başlığı açalı unutup gitmiştim tesadüfen gezerken kısa bi açıklama yapiim dedim:))
bu geçen zmnda yılda benim hayatmda ne değişt hımmm bi düşüniyimtabiki en önemlisi iş buldum hemde hiç aklımda olan bişeyi yapıyorum dersane öğretmenliği
bi çoğunuzun ''offf sürgün yerinde yazık'' die aklından geçiyordr şuan,,,evet süründüm ama ilk bir sene şimdi herşey yolunda çok şükür...
yeni mezun arkadaşlara tavsiyem tek bir alana yönelmeyin ben bu yüzden tam 1.5 yıl zmn kaybettim
hiç aklınızda olmayan bi alanda çok daha güzel konumlarda olabiliyorsnz dilerim herkez en kısa zmnda istediği yerde istediği iş ortamına ssahip olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?