- Konu Sahibi biyolog_nil
bir yıldan fazla olmuş bu başlığı açalı unutup gitmiştim tesadüfen gezerken kısa bi açıklama yapiim dedim:))
bu geçen zmnda yılda benim hayatmda ne değişt hımmm bi düşüniyim tabiki en önemlisi iş buldum hemde hiç aklımda olan bişeyi yapıyorum dersane öğretmenliği
bi çoğunuzun ''offf sürgün yerinde yazık'' die aklından geçiyordr şuan,,,evet süründüm ama ilk bir sene şimdi herşey yolunda çok şükür...
yeni mezun arkadaşlara tavsiyem tek bir alana yönelmeyin ben bu yüzden tam 1.5 yıl zmn kaybettim
hiç aklınızda olmayan bi alanda çok daha güzel konumlarda olabiliyorsnz dilerim herkez en kısa zmnda istediği yerde istediği iş ortamına ssahip olur :))
bu kısmı çok beğendim
bende üniversite mezunu olmama ve 4 yabancı dil bilmeme ragmen uzun süre modaevinde gelinliğe boncuk diktim, iş arkadaşlarım ilkokul 5ten mezundu (küçümsemiyorum asla yanlış anlaşılmasın)
ve parttime olmasına rağmen prim şu bu hepsi aylık 1500 civarı alıyodum (600le başlamıştım sırf sigortam ödensin diye), hem de öyle rahattı ki iş yerinde sıkılınca alıp eve geliyodum evde yapıp götürüyodum
ama illaki şu olsun bu olsun diye arasam oo oooo! daha çok işim vardı asla bulamazdım
satış olursa o öğretmenlik olursa o dedim nolursa olsun gircem en azından deneyimin var mı dediklerinde yok demem, sigortam ödenir, evde boş oturup sıkılmaktan iyidir daha iyisini bulursam çıkarım dedim
gerci şimdi çalışmıyorum o ayrı mesele