• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomalı işsizler buraya

bebekkafa;
ben zaten sınava çalışamadm
hep hastaydmmafoldumben
yaş 25
ne iş
ne eş
:gitme::gitme:mafoldumben

:teselli: canım benim eş için kendini sıkma,hayırlısı ne ise o olsun...zamanı geldimi öyle bi oluyoki.....ben 29um yeni nişanlandım,ama hiçte böyle sıkıntı yapmadım bunu çünkü inanıyodum zamanı geldiğinde doğru adamın çıkacağını:)

iş çok önemli işşş.....bu yaşa kadar bi tecrübem bile yok...:((sınava çok bağlamıştım kendimi yetiştiremeyince kahroldum.....günlerce ağladım sabahlara kadar annem bile görmedi:çok üzgünüm: üstelik çok zor bi sınavda değildi....çok çalışmıştım....üff hatırlamak bile istemiyorum....

şu an ankarada değilim ama evlenince oraya yerleşicem ve mutlaka iş arıycam...inşallah bişiler olurrrboshayallersmile

sanırım büyük şehirlerde iş bulma konusu sıkıntı verici boyutta..ama küçük sehirlerde yaşamanın avantj daha fazla bu konda..lise mezunuyum iktisat bölümü tuttuğu halde yerleşmedim..iş arayacağımı düşündüm..işe başladım..staj yaptığım yerde kaldım hatta.21 yasındayım ve yönetici asistanlığı planlama işlerini yapıyorum özel bir şirkette..maliye okuyorum maçıköğretimdende...ve maliye bittiği zamn çalışığım şirkette mhasebe departmanında müdür vs olabilirim..küüçük yer avantajı..biraz kendini geliştirdiğinde insanlar kapıyorlar..ve çok iyi şartlarda çalısıyorsun.Ama büyük şehirde herkez iyi olunca eliyorlr..çok kötü :( bence İstanbul izmir Ankara dışı arastıın.tavsiyem ilçeler...özel şirket - holdinglerin işletmeleri oluoyr..merkez üretim yerleri..en iyisi ;)

bende işsizim :( bu sene bitti okul haberleşme bölümü ama sorun haberleşme ile iş varmı yok yok yok :( bulamayacam bu gidişlede herhalde..sekreterlik yapmaya razıyım valla :(

Merhaba kızlar.Ben de 2 diploma sahibi işsizlerdenim.Özel sektörde öğretmenlik yaptım ama dershaneler zaten içleracısı.Emeğinizin karşılığını alamıyor daha doğrusu maaş alamıyorsunuz.Alsanız da 3 aylık 5 aylık gecikmelerle.Üniversiteyi bitirdim yetmedi devlete..Yüksek lisans yaptım yetmedi devlete..Şimdi KPSS ye hazırlanıyorum oflaya puflaya devletin başındakiler utansın

Ankaradayım ve ufak bir sermayeyle (4400-2000-1000-770-330 tercihli) iş ortağı arıyorum. Emin olun çok güzel ve kazançlı bir iş. Türkiyenin her yerinde yapabileceğiniz ( fakat incelikleri öğrenmeniz için bir kaç günlük görüşme şart) geliri güzel bir iş. Yeterki kendinize güvenin. irtibata geçmek istiyenler özelden mesaj atsın numaramı yazayım yada numara yazsın görüşelim. Allah herkese hayırlı iş ve kazanç versin arkadaşlar..

off off bunlar 4 yıllık mezun iken iş bulamıyor ben 2 yıllığım hiç bulamam herhalde...elektronik haberleşme teknikeriyim ama gelin görün kendi mesleğimde iş varmı hyr yok...çağrı merkezi elemanlığına girmeyi düşünüyorum ama çok stresli die korkuyorum acıkcası :S ztn çok sinirliyim birde o sinir tutmayın beni (:

Üniversite mezunuyum,3 yabancı dil biliyorum,ama 3 yıldır işsizim,neden mi çünkü bunu anladım türkiyede kaliteli eleman değil ucuz eleman arıyorlar,bir de torpilin varsa o zaman hemen bir yerleri kaparsın,,,,

bu tabloyu gördüğüme şaşırmıyorum aslına bakarsınız başlığı açan benim eminim şu siteye üye olupta üni.mezunu bi çok arkadaş kendi işini yapmıyor yada hiç çalışmıyor.
sesimizi kime duyurabiliriz nereye kdr çırpınabilirsiniz ki.ülkede işsiz çok ama açık yok..bi yerlerde dayıları olupta girenler şanslı peki ya giremeyenler..
politika yapmak istemem ama şu sözümü bi çok arkadaş belki anlar
sayın başkanlarımızın dediği gibi" türkiyede okuyan her üni.mezunu iş bulucak die bi mevzu yok.."
işsizlere verdiği teselli mesajı ne kdr içten nekdr umut verici..
boş yere gereksiz bölüm açılıyor üniversitelerde iş imkanları olmadı halde
yazık bu gençliğe..

Çok iyi yazmışsınız,:48:

kimya bölümündeki işsizler sürüsündenim ne acı ki bu yıl mezun oldum kamuda alımlar desen hiç yok özel desen torpil sonumuz hayrolsun inş.

bende geldim 26 yaşındayım
matematik bölüm mezunuyum
mezun olunca hemen çalışmaya başladım aslınd ama çok yoruldum evlenince bıraktım
3.5 yıllık evliyim
2. çocuğuma hamileyim..o doğsun nasipse bi 2 yaşına gelsin sonra düşüneceğim çalışmayı..
evlendikten sonra hiç iş bulma girişimim olmadı
o yüzden bunalıma girmedim daha..

ohcanımadeysiiiiin ,sen 26 yaşında mısın :53:

konuya gelınce bende diplomalı işsizlerdenim ,özel sektörde bıle yok.:19:

Son düzenleme:
bir yıldan fazla olmuş bu başlığı açalı unutup gitmiştim tesadüfen gezerken kısa bi açıklama yapiim dedim:))
bu geçen zmnda yılda benim hayatmda ne değişt hımmm bi düşüniyim:61: tabiki en önemlisi iş buldum hemde hiç aklımda olan bişeyi yapıyorum dersane öğretmenliği
bi çoğunuzun ''offf sürgün yerinde yazık'' die aklından geçiyordr şuan,,,evet süründüm ama ilk bir sene şimdi herşey yolunda çok şükür...
yeni mezun arkadaşlara tavsiyem tek bir alana yönelmeyin ben bu yüzden tam 1.5 yıl zmn kaybettim
hiç aklınızda olmayan bi alanda çok daha güzel konumlarda olabiliyorsnz dilerim herkez en kısa zmnda istediği yerde istediği iş ortamına ssahip olur :))

bir yıldan fazla olmuş bu başlığı açalı unutup gitmiştim tesadüfen gezerken kısa bi açıklama yapiim dedim:))
bu geçen zmnda yılda benim hayatmda ne değişt hımmm bi düşüniyim:61: tabiki en önemlisi iş buldum hemde hiç aklımda olan bişeyi yapıyorum dersane öğretmenliği
bi çoğunuzun ''offf sürgün yerinde yazık'' die aklından geçiyordr şuan,,,evet süründüm ama ilk bir sene şimdi herşey yolunda çok şükür...
yeni mezun arkadaşlara tavsiyem tek bir alana yönelmeyin ben bu yüzden tam 1.5 yıl zmn kaybettim
hiç aklınızda olmayan bi alanda çok daha güzel konumlarda olabiliyorsnz dilerim herkez en kısa zmnda istediği yerde istediği iş ortamına ssahip olur :))

peki ama dershanede öğretmen olmak o kadar kolay mı ? ilk 2 yıl para vermiyorlar zaten diye biliyorum..

bende 9 aydır işsizim.marmara ibbf den 2 yıl önce mezun oldum.thy na girdim hostes olarak ama 9 ay yapabildim o mesleğide:(( hiç pişman değilim ben yapamam o işi ama iş bulamamakta berbat.24 yaşındayım bunalıma girdim resmen.bilmiyorum ing kursuna yazılırım belkii..önunu görememek çok kötu

Back