- Konu Sahibi biyolog_nil
iş bankası sınav açıyor haberiniz olsu..16sına kadar bir bakın derim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bankacılık sigortacılık mezunuyum evde oturuyorum
Uludağ Üniversitesi maliye bölümü mezunuym son 1 yıldır işsizim.Pzrtsi iş görüşmem var umarım güzel geçer.
inş. çok iyi geçer
ve iş senin istediğin gibi bir yer olur ve işi alırsın senın çok iyi anlıyorum
bende bir yerden hbr bek. aa umudumu kesmek üzereyim
Ben de 1.5 sene önce mezun oldum üniversiteden ve hala işsizim umudumu kaybetmeye başladım artık. hep krizi bahane ediyorlar ne yapacağız biz yaa
bölümün nedir? hangi üniversiteden mezun oldun? bende bu sene haziranda mezun oldum iş bulamıyorum bir türlü bitti ümidim çoktan kpss ye çalışıyorum acayıp hırslandım inş. tutturcam
bu tabloyu gördüğüme şaşırmıyorum aslına bakarsınız başlığı açan benim eminim şu siteye üye olupta üni.mezunu bi çok arkadaş kendi işini yapmıyor yada hiç çalışmıyor.
sesimizi kime duyurabiliriz nereye kdr çırpınabilirsiniz ki.ülkede işsiz çok ama açık yok..bi yerlerde dayıları olupta girenler şanslı peki ya giremeyenler..
politika yapmak istemem ama şu sözümü bi çok arkadaş belki anlar
sayın başkanlarımızın dediği gibi" türkiyede okuyan her üni.mezunu iş bulucak die bi mevzu yok.."
işsizlere verdiği teselli mesajı ne kdr içten nekdr umut verici..
boş yere gereksiz bölüm açılıyor üniversitelerde iş imkanları olmadı halde
yazık bu gençliğe..
ben önlisans mezunuyum canım
büro yönetimi ve sekrterklik süleyman demirel üniv.
birrçok iş görüşmesine gittim ilk gittimde işe alındım ama snr hayır dedim keşke demeseymişim