• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomalı işsizler buraya

bende işletme mezunuyum ve ev hanımıyım... ne olacak bu halimiz onuda bilmiyorum CADIARZU

Arkadaşlar Allah kolaylık versin bende nede olsa buluruz bişeyler diye işten çıkmayı düşünüyordum ama korktum şimdi ya kariyer sitelerinde bir sürü ilan var arkadaşlarım ne zaman başvursa olumlu yanıt vardı onlara bir baksanıza ama satış işi olabilir ama yinede krizde ki bu yıl daa etklili olacak deniyor akmasada damlar.

2006 halkla ilişkiler mezunuyum ve o yıldan bu yıla işsizim bekarken tezgahtarlık falan yaptım şimdi evliyim en kötü ihtimal sekreterlik yapayım diyorum kimse bana geri dönmüyor ingilizce ve bilgisayar satışta ve iletişimde başarı sertifikalarım var buna rağmen işsizim ve çok üzgünüm.

aslında bazı sektörlerde hep iş var.Bu sektörlerde çalışan devir oranı cok yüksek.Bu sebeple işe girip cıkanlar cok hızlı oldugundan bu pozisyonlarda daima iş vardır.
Yani iş sitelerine girdiginizde o pozisyonlarla ilgili bir dünya ilan mevcut.
bu işler;
1)Çagrı merkezlerinde müşteri temsilciligi...
2)Finansal danışmanlık gibi...

Ben daha önce cagrı merkezi istemedigim için işsiz oldugumu düşünürdüm.
Uzun zamandan beri bu ilanra başvurmama ragmen halen cevap yok.Bunun sebebi de bu ilanlara başvuru yapanların sıraya konmasıymış bunu ögrendim.

Heralde o kadar cok insan var ki işsiz bizlere hala sıra gelmedi arkadaşlar.Ben ümidimi yitirdim resmen.

Uludağ Üniversitesi maliye bölümü mezunuym son 1 yıldır işsizim.Pzrtsi iş görüşmem var umarım güzel geçer.

inş. çok iyi geçer
ve iş senin istediğin gibi bir yer olur ve işi alırsın senın çok iyi anlıyorum
bende bir yerden hbr bek. aa umudumu kesmek üzereyim

inş. çok iyi geçer
ve iş senin istediğin gibi bir yer olur ve işi alırsın senın çok iyi anlıyorum
bende bir yerden hbr bek. aa umudumu kesmek üzereyim

Kesinlikle haklısın cnm insanın istediği gibi bir işi olmalı mutlaka yoksa gerçekten hergün istemediği bir işe gitmesi işkence haline geliyor.Umarım hepimizin gönlüne göre işler çıkar karşımıza.:Saruboceq:

Ben de 1.5 sene önce mezun oldum üniversiteden ve hala işsizim :( umudumu kaybetmeye başladım artık. hep krizi bahane ediyorlar ne yapacağız biz yaa :(

Ben de 1.5 sene önce mezun oldum üniversiteden ve hala işsizim :( umudumu kaybetmeye başladım artık. hep krizi bahane ediyorlar ne yapacağız biz yaa :(

bölümün nedir? hangi üniversiteden mezun oldun? bende bu sene haziranda mezun oldum iş bulamıyorum bir türlü bitti ümidim çoktan kpss ye çalışıyorum acayıp hırslandım inş. tutturcam

bölümün nedir? hangi üniversiteden mezun oldun? bende bu sene haziranda mezun oldum iş bulamıyorum bir türlü bitti ümidim çoktan kpss ye çalışıyorum acayıp hırslandım inş. tutturcam

Canım ben uluslararası ilişkiler mezunuyum Kocaeli üni. kurslara falan da gittim boş durmadım ama işte. okurken şu okul bi bitse gerisi önemli değil diyordum ama iş aramak daha zormuş :çok üzgünüm: sen nerden mezunsun?

ben önlisans mezunuyum canım
büro yönetimi ve sekrterklik süleyman demirel üniv.
birrçok iş görüşmesine gittim ilk gittimde işe alındım ama snr hayır dedim keşke demeseymişim

bu tabloyu gördüğüme şaşırmıyorum aslına bakarsınız başlığı açan benim eminim şu siteye üye olupta üni.mezunu bi çok arkadaş kendi işini yapmıyor yada hiç çalışmıyor.
sesimizi kime duyurabiliriz nereye kdr çırpınabilirsiniz ki.ülkede işsiz çok ama açık yok..bi yerlerde dayıları olupta girenler şanslı peki ya giremeyenler..
politika yapmak istemem ama şu sözümü bi çok arkadaş belki anlar
sayın başkanlarımızın dediği gibi" türkiyede okuyan her üni.mezunu iş bulucak die bi mevzu yok.."
işsizlere verdiği teselli mesajı ne kdr içten nekdr umut verici..
boş yere gereksiz bölüm açılıyor üniversitelerde iş imkanları olmadı halde
yazık bu gençliğe..

Adam 3 çocuk yapın diyor.:roflol:
Kargalardan önce ben gülüyorum buna.3 çocuk yapalım da onlar da ağlasınlar ömür billah.
Dediği cümleye bak çıldırtır bu adamı..:mymeka:.

ben önlisans mezunuyum canım
büro yönetimi ve sekrterklik süleyman demirel üniv.
birrçok iş görüşmesine gittim ilk gittimde işe alındım ama snr hayır dedim keşke demeseymişim

Evet yaa ben de aynen ilk görüşmemde hayır demiştim beğenmemiştim işi benneyaptımki şimdiki aklım olsa düşünmezdim bile

Back