• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diplomalı işsizler buraya

Bende diplomalı işsizim şu anda alanımda iş yapmayı bırak diger alanlarda bile iş bulamıorum :/ nolcak bizim bu halimiz bilmiorummm allahh açık kapılar açsn bize inş artık :/

rabbim inş.iş verir sizede canlarım
çok şükür ben buldum
inş. hayırlı olur benım için
sizlerde hayırlısı ile bir iş bulursunuz inş.

merhaba kızlar bende İŞSİZİM :a015:ne yazıkki Allah tez zamanda hayırlı işler nasip etsin inş hepimize:Saruboceq:

İki diplomalı, üniversiteyi bölüm birinciliğiyle bitirmiş biri olarak evdeyim. :(
O kadar zor bir durum ki.
Her gün Allaha dua ediyorum. :Saruboceq: Ve inanıyorum birgün istediğim işi yapacağım inşaallah.
Rabbim nolur nasip et.

ben de işletme mezunuyum ve işsizim bırakın bölümümü ilgilendiren iş bulmayı marketler dahi başvurdum ordan da bişi çıkmadı yaw..nasipte yoksa napcan?inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bi iş buluruz..

İngilizce Öğretmenliği bitirdim 2 yıl oldu. Devletin eğitim sisteminin bozuk olduğu gibi, mezun olduktan sonra iş bulma sistemi de bozuk. KPSS, atanamayan bir çok öğretmen adayı, bunalıma girenler vs vs vs... Böyle olacağını bilseydim okuycam diye aileme külfet olacağıma, en azından orda burda çalışır 3-5 kenara atardım. Off, off. Neyse yarın yeni bi iş görüşmem var. İşi alırım almasına da, yine dalga geçer bi maaş teklif ederlerse daha ben burda çok hayıflanır dururum. :hulya:

:a015:

yıllardır işsizim....bir değil iki diploma var ama bi işe yaramadı bu zamana kadar.....yaş 29 ...ama inatla çalışıcam diyorum hala....bu arada memur yazmıştım profile secret yapıyodum güyaaa:p ama sınavda pek iç açıcı değildi yetiştiremedim çünküüüüüüü:KK43:((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
bebekkafa;
ben zaten sınava çalışamadm
hep hastaydmmafoldumben
yaş 25
ne iş
ne eş
:gitme::gitme:mafoldumben

Yaş 23.İş tecrübelerim var.
Kpss dersen hiç iç açıcı değil çalışamamıştım çünkü.
Ben de yetiştiremedim...
Sonumuz hayrolsun

Bu arada nan kendimi izdivaç programında
hissettim.Kendimizi tanıtmışız:roflol:

EŞ adaylarını bekliyorum anacığım :jeyyar:

Son düzenleme:
Back