- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ne mutlu size.. bende alex kurbanıyım diod mu yaptırsam iğneli mi karar veremedim.. diodda tüylerin jiletlenmesi gerekmiş bu biraz tereddütte bıraktı beni.. siz de böyle bi uygulama yapıldı mı?
İğneli yaptır bnce iyi bir yerde kesin sonuça çabuk ulaşırsın.evet tüyleri kısaltma yapıolardı bndede ama jiletle değil traş makinesiyle:)))
iğnelideki acı nasıl peki.. dioddan daha mı az..
bende yüzüme alex yaptırdım çoğlattı tüylerimi 10 sean yaptırmıştım ...son 4 seasn ta diod yaptırdım diod çok acılı ağrılı bi makine sonuçu güzel oluyorr ama acısına dayanamadımm pekk şimdi iğneliye geçtimm çok şükür bitti kılarımm 1 seanstaa .
ben yaptırıyorum hem güçlü,kalın tüyleri hem de ince ayva tüylerini görüyo valla. ama sanırım bu cihazı kullanan daha önemliymiş. diğerleri gibi değilmiş. yaptıracaksan iyice araştır ne kadar zamandır o cihazla çalışıyorlarmış onu öğren bence. istanbulda oturuyorsan gideceğin hastane konusunda yardımcı olabilirim
sourapple
Papatya
arkadaşım sen nerede yaptırdın batıklar kalmadı yani öylemi? ALT BACAK 6 SEANS ne kadar ücret nerede yer acaba?
evet evettt ben de istanbul da oturuyorum ve o hastanenin adini ögrenmek istiyorumm)
ben koltuk altına gittim diyode lazer.. 3 seans bitti ve üzerinden 3 ay geçti çıkmadı çıkanlarda tüy gibi inceecikkk görünmüyorr 4.seansıma gidicem inş. ben memnunum
ben 2.seansımı yaptırdım. ilki kadar cabuk dökülmedi. daha yeni yeni cıkıp dökülenler vr:26: kökler zayıfladığı için sanırım:S
benim gittiğim yer 4.seansla büyük ölçüde biter tüyleriniz dedi. öyle olacağınıda düşünüorum gidişattan. zaten benim gittiğim yerde 4.seanstan sonrası ücretszkendilerinden emin olmasalar böle bi uygulama yapmazlardır herhalde
ben yaptırıyorum hem güçlü,kalın tüyleri hem de ince ayva tüylerini görüyo valla. ama sanırım bu cihazı kullanan daha önemliymiş. diğerleri gibi değilmiş. yaptıracaksan iyice araştır ne kadar zamandır o cihazla çalışıyorlarmış onu öğren bence. istanbulda oturuyorsan gideceğin hastane konusunda yardımcı olabilirim
kimse cevaplamamış olsada bi soru daha sormam lazım :26:
genitale yapıyolar ya hani ağdadaki gibi azcık popişimizede yapılıyomu :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?