- Konu Sahibi EstetikEditor
-
onemli degil..:) bu soruyuda soruyorum herkese ama lazer epilasyonu yaptıranların çocuğu olmuyormus.. kuaforüm dedi.. tedirgin oldum.. anneme söyledim.. kısmetse kısın yaptıracağım..lazer yaptıran geç kızların cocuğu olmaz mı..?
not: tüm yüz derken..?
çocuk durumunu etkilemez:))kıl kökünü bile zor kurutuyor...:))
kızlar merhaba bende diod lazeri araştırıyorum ve yaptırmak istiyorum, size msj atamıyorum , bana gittiğiniz temiz ve güvenilir yerleri yazabilirmisiniz sevgiler..
tüm forum bayanlarına sevgiler,saygılar...yaklaşık 3 gündür dedider gibi epilasyon hakkındaki yorumları okuduktan sonra siz tecrübeli bayanlara bazı sorularım olacak :93: ben İzmir'de yaşıyorum!edindiğim bilgilere göre diode lazer tedavisi tüm tedavilere göre daha etkili bir tedaviymiş!ben beyaz tenliyim ama velakin (artık tüy diyemicem) kıllarım hatrı sayılır siyahlıkta alex dediklerinden mi fayda görürüm yoksa diode'den mi?bir de bana tasiye edebileceğiniz bir yer var mı İzmir'de?? bir tane daha sorum olacak!!!genital bölge ve bikini bölgesi tam olarak neyi kapsıyor?bir başlık altında bikini bölgesi ön bacağın üst tarafı olarak geçtiğini okumuştum!benim bikini giyidiğim zaman gözüken kıllar popoya kadar devam ediyor ! bana lütfen yardımcı olur musunuzzzzz......
sizleri çok seviyorum....şimdiden çokkk ama çokkk teşekkürler....
bende yüzüme alex yaptırdım çoğlattı tüylerimi 10 sean yaptırmıştım ...son 4 seasn ta diod yaptırdım diod çok acılı ağrılı bi makine sonuçu güzel oluyorr ama acısına dayanamadımm pekk şimdi iğneliye geçtimm çok şükür bitti kılarımm 1 seanstaa .
bende yüzüme alex yaptırdım çoğlattı tüylerimi 10 sean yaptırmıştım ...son 4 seasn ta diod yaptırdım diod çok acılı ağrılı bi makine sonuçu güzel oluyorr ama acısına dayanamadımm pekk şimdi iğneliye geçtimm çok şükür bitti kılarımm 1 seanstaa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?