Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

ben koltukaltim icin alexandrite yaptiriyorum kollarim icin de istiyorum kadin kollara diode olur ince ve acik renkte oldugu icin dedi nette bi sitede okudum kadinin soyledigini dogrulayan bilgiler vardi ancak burayi okuyunca biraz celisti burada kalin killar icin diyo hangisi dogru acaba

uzun zaman sonra merhaba arkadaşlar...
diode cihazına hala devam ediyorum. koltuk altı ve genital (üst kısımları) bitti denecek kadar az. ama artık dökülmelerim eskisi kadar iyi olmuyo
yapan kadın artık inceldiğini ve geç dökülmesinin normal olduğunu söylüyo.. ve hep jiletlendiği için huzursuzum.. bacaklarımda vs bölgesel azalmalar çok fazla ama
sert sert elime geliyo. kafam karışık. yardım edin ltfn

Bende diyot lazere gidiyorum ince tüylerde gerçekten başarılı 3. seansım bitti farkedilir derecede incelme ve azalma var gitmeden 1 ay önce uzatılması gerekiyor o halimle şu an ki halim arasında çok fark var cilt rengi de gözetmeksizin her cilt tonuna uygulanabiliryor diye biliyorum tavsiye ederim.

Bende ilk seansa girdim fakat aynı gün jiletle aldığım için kökler belirgin değilmiş yine de ısrarlarım sonucu alt bacak koltuk altı ve genitali yaptırdım 15 dk falan sürdü.
Nokta atışı yapar gibi ısı veriyodu makine bahsettiğiniz diode ütülü sistem mi oluyor? Orada 2 tip makina varmış. 2. seansımda ütülü sistemde uygulama yaptırcam.

Ben her iki cihazı da tecrübe ettim arkadaşım. Kesinlikle diode. Hem ince tüyleri de görüyor hem de koyu tenlerde başarılı...

bende başladım lazere. 4 seans da koltuk altı bitti. bacaklar %50 gitti. ama bikini bölgesi daha az döküldü bu hafta yüksek yapmışlar bakalım.. bikini bölgesi herkesin boylemı acaba

kızlar ben genital bölgeme lazere başlayacağım fakat acıdan dolayı bir türlü yaptıramadım şu ana kadar. daha önce koltukaltımı yaptırmıştım fakat çooooook acıdı bende diğer tarafa hiiç başlayamadım.soprano xl, bu cihazın acı vermediğini okudum çoğu yerden.
sizlere sorum şu,Ankara'da bu cihaz ile epilasyon yapan gittiğinz yada duyduğunuz yerleri bana özelden mesaj atarsanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden:)

arkdslar ben bı yerle anlastmda sınırsız 1250 5 taksıt aylk 250 vercem dıode tıpı makınaymıs tum vucuz yuzumude yaptırcam nasıl fıyat konusunda ne dusunuosnz?

arkdslar ben bı yerle anlastmda sınırsız 1250 5 taksıt aylk 250 vercem dıode tıpı makınaymıs tum vucuz yuzumude yaptırcam nasıl fıyat konusunda ne dusunuosnz?

kardeş ben sana başka bölümde yazdım ama okumadın sanırım fiyat normalin altında ama önemli olan cildine en uygun lazerle yaptırmak
beyaz tenli+koyu tüylü olduğunu yazmışsın buna en uygun alexandrite ama onu sadece vücuduna kullandırt yüze değil

yok hıc hıssetmedım bısey diode demısdı sora tlf açmısdım ben tlfda soprano dedı hıc acıtmadı bı ısık yanıp sonuo mavı ısıgabakma dedı tek soprano muydu snn makıne de pekı? bı de sey ya böle uzanmısken bakdım makınada 2000 yazıo yaa anlam veremedım hıc

benimki alexandrite.... tüm lazerler ve lazer olmayan aletler hakkında bi yazı kopyalıyorum epiderm'in sitesinden aldım burdan bak karşılaştır

Lazer Epilasyon Cihazlarının farkları ve üstünlükleri nelerdir?
Alexandrite lazer: Türk insanı genellikle çok koyu olmayan ten rengine ve koyu renk kıl yapısına sahiptir, bu nedenle alexandrite lazer epilasyon için en uygun yapıdadır. Alexandrite lazer derindeki kıl köküne dek ulaşarak kalıcı sonuç sağlar ve bu başarıyı sağlarken kalıcı yanık sorununa yol açmaz. Cihaz cilde 3 santimden atış yaptığından hijyen açısından sorun yaşanmaz.

NdYag lazer: Bazı merkezlerin lazer epilasyon bronz ciltte yazın dahi uygulanabilir diye tanıtım yaptığı NdYag lazer yüzeysel etki yaptığından derindeki köklere etki etmemekte, seans sayısı çok artmakta, kalıcı epilasyon başarısı düşmektedir. NdYag lazer fazla acı hissi verdiğinden lazer epilasyon tedavisinin yarım kalma ihtimali yüksektir. NdYag kullanımında bir diğer risk ise bu lazer ile ciddi ve kalıcı iz bırakan yanık olma ihtimalinin mevcut olmasıdır.

Işık bazlı sistemler: (IPL, Mavi Işık, Fotoepilasyon vs.) Bunlar gerçek lazer epilasyon değillerdir, sadece yoğunlaştırılmış ışık sistemleridir. Bu yöntemler derindeki köklere ulaşıp kıl kökünü tahrip gücüne sahip olmadıklarından daha ziyade bir modern ağda yöntemi olarak kabul edilir ve geçici etki gösterirler. Uygulama sırasında cihaz cilde temas ettiğinden hijyen açısından sorun olabilir. Vücut kıllarından kalıcı olarak bu yöntemler ile kurtulamazsınız.

Diode lazer: Diyot lazerler sadece ince, zayıf kıllarda başarılıdır, yüz kıllarında olumlu sonuçlar verebilmektedir. Kalın ve kökleri daha derinde olan vücut kılları için Lazer Epilasyon 'da önerilmez, sadece yüzünüzde ince ve açık renkli tüyler için tercih edebilirsiniz. Lazer epilasyon Uygulamada cihaz cilde temas ettiğinden hijyen açısından sorun olabilir.

Radio Frequency (RF): Radyo frekans dalgalarıdır, lazer değildir. Açık renkli, beyaz, sarı kılları yok edeceği iddia edilmekteyse de tarafsız çalışmalarda sadece kıl köklerinde geçici nem azalması sağladığı, zamanla kılın tekrar eski haline geldiği saptanmıştır.
Bazı cihazlar bu RF’ye (Radyo Frekans) ek olarak IPL veya Diode lazer epilasyon sistemlerini de birlikte kullanır.

(Referans: Pers. Comm. Nov. 2006, Larry Kunze, M.E., President of Rocky Mountain Laser College, Inc, state certified medical laser professor)
Tüm lazer tipleri değerlendirildiğinde Apogee Elite Alexandrite Lazer epilasyon cihazının en uygun lazer epilasyon cihazı oldugu olduğu anlaşılmaktadır.

meraba arkadaşlar. bende bugün ilk seansıma gittim. acıyacak diye çok korktum çünkü acıdan ağda bile yapamıyodum. ama çok acımadı.üst kısımlar hiç , alt kısım biraz acıyor.ama çok değil. 1 ay sonra tekrar gidicem. sanırım 1o gün sonra tüyler dökülecekmiş.gelişmeleri yazarım. ama acı açısından tereddüt edenler korkmasın bu makinadan. öyle olsa ben dayanamazdım.

slm arkadaşlar..benimde yüzümde sanırım hormaonlardan yada kullandığım ilaçtan ötürü olan ayva tüylerim uzadı belim yüzüm üst bacaklarım (hiç yoktu almazdım)belirginleşti ben dr.gidicem ve sanırım tadavide görsem bu kıllar gitmicek bende diode lazere gideyim diyorum ama jiletlemek istemiyorum yüzümü jiletsiz olmuyormu iğneli olsa hiç düşünmücem ama çalıştığım için iğneliye vakit yok.. yok

slm arkdslar ya bu dıode soprano vucut ıcın uygulayıp memnun kalan varmı? bır de makınanın soprano oldunu nası anlıcaz bız belkı yalan soluyor? bakabılceımız bı yazı var mı makınanın ustunde? bı de sey ya ben aylk 250 oducem 5 taksıt sınırsız vct ya parayı aldıkdan sora onemsemeyıp yapmazlarsa bole bısı varmı?

muhtemelen ıpl idi makina

merhaba herkese

kendimde tüm epilasyon sistemlerini uygulatmış biriyim.
düzensiz yaptırsam da bacak ve kol altında üçer beşer tüyüm kalmıştır onlarda rahatsız etmiyor beni.başlangıçta ıpl sonra alex uygulanmıştı.

yüz bölgesi ise; hala sorundu.Bu cihazları satan biri olsam da kurtulamıştım.
Başta ıpl yaptık ,geçici ağda görevi gördü ve tüyler kıl oldu.alex zaten kullanılmazdı.
en son iğneli epilasyon yaptırdım.acısı sinir bozucuydu ve uzun sürüyordu dayanadım vazgeçtim ikinciye gitmedim.

en son 4 hafta önce doktorumuzun da önerisi ile diod yaptırdım .şimdilik sıkıntı yok.aslında hep aklımdaydı ama acısı korkutuyordu.
teknolojinin geşilmesi ile diodelerda etkinliği-hızı arttı acısıda azaldı.Şimdi kollarımın üstüne de başladım.

Piyasada çakma diod çok fazla var.Gerçek lazer cihazlarının parasıyla ev-araba alabilirsiniz.Dolayısıyla cihazın kendisi de ,uygulaması da çok ucuz değil.her yere güvenmeyiniz.zaten dünyada lazer markaları belli,onların bir kaçı da ülkemizde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…