• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

onemli degil..:) bu soruyuda soruyorum herkese ama lazer epilasyonu yaptıranların çocuğu olmuyormus.. kuaforüm dedi.. tedirgin oldum.. anneme söyledim.. kısmetse kısın yaptıracağım..lazer yaptıran geç kızların cocuğu olmaz mı..?

not: tüm yüz derken..?

tüm yüz derken bıyık ,çene altı yanaklar felan işte yani göz çevresi harticinde her yer kısacası :))

lazer yaptıranların çocoğu olmaz diye bişey duymadım hiç bilgim yok o konuda ama zannetmiyorum öle olduğunu yaa sanece hedef kıl kökleri lazerde :))

esmer ve bronz tenliler için diod lazeri önermişler.Umarım Bursa'da bütçeme göre bir yer bulurum.Esmer arkadaşlar lazer epilasyonu araştırırken çok dikkatli olsunlar.Bizim tenimiz ışığı çok kolay emdiği için yanma vakaları daha fazla oluyor.Bu yüzden temkinli olalım.

arkadaşlar ben normal lazere gittim adını bilmiyorum hala da gidiyorum gerçi. kol, koltuk altı ve tüm bacak. kol ve koltuk altımda 2 seans yaptırdım ciddi biçimde çok memnunum ama bacakta ilk seansta "köklerin sarı, makine görmüyor" dediler. şok oldum çünkü kıllar görünüş itibariyle gayet siyah ve sert köklerinin sarı olup da görmeyeceğini hiç aklımdan geçirmemiştim. yaptıralı bir buçuk ay oldu tamamen olmasa da yine de bir kısmı döküldü. benim size sorak istediğim bu diode lazer sarı köklerde iş görür mü? yaptıracak yer arıyorum bugün yarın yaptıracağım ama az para değil sonuçta, zaten bacakta bir seans boşa para verdim tekrar çöpe gitsin istemiyorum.

ben koltuk altına gittim diyode lazer.. 3 seans bitti ve üzerinden 3 ay geçti çıkmadı çıkanlarda tüy gibi inceecikkk görünmüyorr 4.seansıma gidicem inş. ben memnunum

kızlar meraba
diode lazere sanırım çok fazla giden yok, ama nedense şuan dide lazer yaptıranlarda, yapan estetik merkeleri de bu lazer yönteminin bütün lazer yöntemlerinden kat kat üsütn olduğunu söylüyolar, bende yaklaşık 9 seans kadar tüm vücut lazer yaptırdm alex.... ama malesef gittiğim yerin beş para etmeyen bir merkez olması nedeni ile beklediğimden düşük bir sonuç aldım evt siyahlarım bitti ve çok rahatım ama kalanlar çok rahatsız ediyo ben.. yeniden bir başka merkeze başvurdum ve dide yapıcaklar ve çok net konuşuyolar bana sadece senin 2 seans gelmen yeterli dediler diodeye ve biter dediler çünkü eskidende lazer gördüğüm için iyi sonuç alırız dediler haftaya sadece yüzüm için gidicem öncelikle yüzümde sonuç göreyim çünkü emin olamadım diğer merkezden memnun kalmadığım için gözüm korktu... neyze şunu sorayım memnuniyet dereceniz ne kadar birde diode lazer çok acıtıyo diyolar yani alex.den yada ıpl den daha mı çok acıtıyo artık inanın acı çekmekten yoruldum lazerlerden

evet özellikle genitalde,hele yüksek dozla baya can yakıyor hatta yanık kokusu geliyor

QUOTE=altuncu;20082437]kızlar meraba
diode lazere sanırım çok fazla giden yok, ama nedense şuan dide lazer yaptıranlarda, yapan estetik merkeleri de bu lazer yönteminin bütün lazer yöntemlerinden kat kat üsütn olduğunu söylüyolar, bende yaklaşık 9 seans kadar tüm vücut lazer yaptırdm alex.... ama malesef gittiğim yerin beş para etmeyen bir merkez olması nedeni ile beklediğimden düşük bir sonuç aldım evt siyahlarım bitti ve çok rahatım ama kalanlar çok rahatsız ediyo ben.. yeniden bir başka merkeze başvurdum ve dide yapıcaklar ve çok net konuşuyolar bana sadece senin 2 seans gelmen yeterli dediler diodeye ve biter dediler çünkü eskidende lazer gördüğüm için iyi sonuç alırız dediler haftaya sadece yüzüm için gidicem öncelikle yüzümde sonuç göreyim çünkü emin olamadım diğer merkezden memnun kalmadığım için gözüm korktu... neyze şunu sorayım memnuniyet dereceniz ne kadar birde diode lazer çok acıtıyo diyolar yani alex.den yada ıpl den daha mı çok acıtıyo artık inanın acı çekmekten yoruldum lazerlerden[/QUOTE]

ben yuz bolgeme lazer yaptıracagım.esmerim ve tuyler sert bu daha mı uygundur yanı bana alexanderite'dan? alexanderite ıcın koyu tenlerde problem olur yazıordu ondan sormak ıstedım yardımcı olursanız sevınırm

diode lazer yaptıracak arkadaşlara 2 seansımı bitirmiş ve çok memnun olan bir bayan olarak ütüleme epilasyon diod lazer teknolojili merkezleri araştırsınlar uygulama videolarını izlesinler diyorum araştırın görün kararı siz verin benden okey aldı. =S

tüm forum bayanlarına sevgiler,saygılar...yaklaşık 3 gündür dedider gibi epilasyon hakkındaki yorumları okuduktan sonra siz tecrübeli bayanlara bazı sorularım olacak :93: ben İzmir'de yaşıyorum!edindiğim bilgilere göre diode lazer tedavisi tüm tedavilere göre daha etkili bir tedaviymiş!ben beyaz tenliyim ama velakin (artık tüy diyemicem :53: ) kıllarım hatrı sayılır siyahlıkta :34: alex dediklerinden mi fayda görürüm yoksa diode'den mi?bir de bana tasiye edebileceğiniz bir yer var mı İzmir'de?? bir tane daha sorum olacak!!!genital bölge ve bikini bölgesi tam olarak neyi kapsıyor?bir başlık altında bikini bölgesi ön bacağın üst tarafı olarak geçtiğini okumuştum!benim bikini giyidiğim zaman gözüken kıllar popoya kadar devam ediyor :75: ! bana lütfen yardımcı olur musunuzzzzz......

sizleri çok seviyorum....şimdiden çokkk ama çokkk teşekkürler....:71::71::71::71::71::71:

kızlar merhaba bende diod lazeri araştırıyorum ve yaptırmak istiyorum, size msj atamıyorum , bana gittiğiniz temiz ve güvenilir yerleri yazabilirmisiniz sevgiler..:kkk:

slm kızlar bende ataşehirde bir merkeze başladım genital, koltuk altı ve tüm bacak yaptırdım daha bir seans oldu,yapan kız bile şaşırdı ne kadar rahat çalışılıyor sizinle diye çoook az acıdı koltuk altı ve genital döküldü ama bacaklarımda hala siyah noktalar halinde kökler görünüyor. Tatile gideceğimi söylediğimde aman yanmamaya dikkat edin dedi benim tan rengim beyaz kıllar maşallah kapkara:60: diode makinanın olduğunu duyunca amaaan yanarsam diode ile yaparlar dedim ama bronzlaşanlara olmuyormuş galiba:58:

kesinlikle diod lazer çünkü alex lazerde ince olan bıyıklarım maşallah sakal gibi geri çıktı yüzde kolda ince olan tüylerin hepsini kalın erkek kılı gibi çıkartıyor o yüzden alexandrite lazer den uzak durun diod lazer ile tedavş olun derim ben şuan 3.seansıma girmek üzereyim ve inanılmaz dökülmeleri yan etkisi olmadan yaşıyorum.

kızlar merhaba bende diod lazeri araştırıyorum ve yaptırmak istiyorum, size msj atamıyorum , bana gittiğiniz temiz ve güvenilir yerleri yazabilirmisiniz sevgiler..:kkk:

Bakırköy de Lazerline da diod lazer uygulaması yapılıyor , hem personeller son derece deneyimli ve bilgili hemde şık ve hijyene çok önem veren bir salon
rahatlıkla tercih edebilirsiniz

tüm forum bayanlarına sevgiler,saygılar...yaklaşık 3 gündür dedider gibi epilasyon hakkındaki yorumları okuduktan sonra siz tecrübeli bayanlara bazı sorularım olacak :93: ben İzmir'de yaşıyorum!edindiğim bilgilere göre diode lazer tedavisi tüm tedavilere göre daha etkili bir tedaviymiş!ben beyaz tenliyim ama velakin (artık tüy diyemicem :53: ) kıllarım hatrı sayılır siyahlıkta :34: alex dediklerinden mi fayda görürüm yoksa diode'den mi?bir de bana tasiye edebileceğiniz bir yer var mı İzmir'de?? bir tane daha sorum olacak!!!genital bölge ve bikini bölgesi tam olarak neyi kapsıyor?bir başlık altında bikini bölgesi ön bacağın üst tarafı olarak geçtiğini okumuştum!benim bikini giyidiğim zaman gözüken kıllar popoya kadar devam ediyor :75: ! bana lütfen yardımcı olur musunuzzzzz......

sizleri çok seviyorum....şimdiden çokkk ama çokkk teşekkürler....:71::71::71::71::71::71:

merabalar:) beyaz ten koyu renk kıl alex deniyor bildiğim kadarıyla. benim gittiğim yeri tavsiye ederim narlıderede simit sarayının yanında poliklnik doktor inceliyor öncelikle tüyleri ona göre makine yönlendirmesi yapıyor bu yerde hem alex hem diode hemde nd yag var bence en iyisini doktor bilir:) bide benim bildiğim bikini bölgesi kasıklar oluyor yani bikini giydiğini düşünürsen yandaki kısımlar ben hem genital hem bikini bölgesi yapıyorum oralara tutuyorlar bikininin dışarısında kalan popo kısmı ayrı

ben lazer yapan biryere üye olmuştum nettem kampanyalarla ilgili sürekli haber geliyor 6 seansta %90 bitiş garantili
dilediğiniz bölgede 1 yıllık sınırsız lazer epilasyon paketi 299 tl diyor bu tüylerimizden kurtulana kadar toplam bu ücreti vereceğimiz anlamına mı geliyor birde bölge bölge
fiyat listesi sunmuş mesela koltuk altı tek seans 5o tl diyor

Son düzenleme:
bende yüzüme alex yaptırdım çoğlattı tüylerimi 10 sean yaptırmıştım ...son 4 seasn ta diod yaptırdım diod çok acılı ağrılı bi makine sonuçu güzel oluyorr ama acısına dayanamadımm pekk şimdi iğneliye geçtimm çok şükür bitti kılarımm 1 seanstaa .

bende yüzüme alex yaptırdım çoğlattı tüylerimi 10 sean yaptırmıştım ...son 4 seasn ta diod yaptırdım diod çok acılı ağrılı bi makine sonuçu güzel oluyorr ama acısına dayanamadımm pekk şimdi iğneliye geçtimm çok şükür bitti kılarımm 1 seanstaa .

ne mutlu size.. bende alex kurbanıyım diod mu yaptırsam iğneli mi karar veremedim.. diodda tüylerin jiletlenmesi gerekmiş bu biraz tereddütte bıraktı beni.. siz de böyle bi uygulama yapıldı mı?

ne mutlu size.. bende alex kurbanıyım diod mu yaptırsam iğneli mi karar veremedim.. diodda tüylerin jiletlenmesi gerekmiş bu biraz tereddütte bıraktı beni.. siz de böyle bi uygulama yapıldı mı?

Back