• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

arkadaşlar merhaba..ben izmirde yaşıyorum.bir arkadaşım alsancakta ki bir güzellik salonunda alex yaptırmaya başladı geçen hafta!bildiğim kadarıyla güzellik salonlarında artık yapılmıyordu bu tip uygulamalar.dışarıdan doktor ve hemşire tuttuklarını söylemişler.tüm vücut için 1000 tl demişler.inanamadım nasıl olduğuna,aslında güvenemedimde!!!totalde 10 seansmış eğer tek tük kalırsa iğneliyle yok edeceklerinden bahsetmişler.birde soğuk bir odada uygulamayı yapmışlar!dondum felan dedi arkadaşım.bana izmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer olursa çok sevinirim.evet ütüleme teknolojisi yok hiç bir yerde,ama gidipte memnun kalan birileri arsa lütfen yardımcı olsun...:25::25::25::25:

ilk tüm vücut seansım bitti (genital, koltuk altı, bacaklar bide çene altı) genital ve koltuk altı baya döküldü bacaklarda dökülüyo

arkadaşlar ben ıpl lazer yaptrydum çok ıyı sonuç alamadım smdı diıode lazere başlcam bakalım inşallah iyi sonuç alabılırımm sizii bilgilendirrm :)

doktorlara yaptırılması gerektiğini biliyorum ama benm yaptıracağım yerde güzellik merkezi kampanyaya girdim :(

doktorlara yaptırılması gerektiğini biliyorum ama benm yaptıracağım yerde güzellik merkezi kampanyaya girdim :(

kızlar slm bende diod lazere gidiyorum ve geçen ay başladım 15 gün sonra dökülme oldu ve çok memnunum ilk seans olmasına rağmen çok iyi 4 seansta biter çoğu demişti ama bana öyle geliyoki 2 seansta finish :1:bu arada hastaneye yaptırıyorum güzellik merkezlerine güvenmeyin arkadaşlar bi arkadaşım kampanyadan aldı ama güzellik merkezi kapatıp kaçtı çok dikkatli olun

serinsu gittiğin merkezin adını yazar msın özel mesjadan dicem ama mesaj sayın az. ben sana mail adresimi göndersem sen de bana merkezin adını ve aşağı yukarı fiyatları söyleyebilir misin bir de hangi diode cihazını kullanıyorlar? teşekkür ederim umarım mesaj gönderirsin mail olarak :)

kızlar slm bende diod lazere gidiyorum ve geçen ay başladım 15 gün sonra dökülme oldu ve çok memnunum ilk seans olmasına rağmen çok iyi 4 seansta biter çoğu demişti ama bana öyle geliyoki 2 seansta finish :1:bu arada hastaneye yaptırıyorum güzellik merkezlerine güvenmeyin arkadaşlar bi arkadaşım kampanyadan aldı ama güzellik merkezi kapatıp kaçtı çok dikkatli olun
nerede yaptırdınız fiyat nedir

merhaba. ben de kendı calıstıgm yerde yaptırıyorum. şuan fena değil sonuçlar. dah yeni başladım. ama kesınlıkle güzelik merkeznde yaptırmayın derim.

arkadaşlar tam 3yılı gecti ama ben hala kurtulamadım kıllardan önceleri aleksandıra gittim 12seyans dahda cok artıs yaptı yandaki tüyleri tetikledi.oraı bıraktım başka bir güzellik merkezine gittim ordada tetikleme durdu ama kalın siyah tüyler inceye döndü hiç eksilme olmadı:5:14seyansta oraya girdim sonunda diyot lazeri duydum gitim hemen hemen hepsi tekraradan baştan başlıyorlar.su an 6seyansım ama hala eksilme cok az okadarda canımı yakıyorum paraların gittigide ötede dursun yüzüm için girdigim her seyansa 100tl ödüyorum ama hala sonuc yok. allah aşkına arkadaşlar siz nerde öyle yaptırdınızda 3seyansta kurtuldunuz banada adresi verirseniz cok sevinirim bu arada belki aklınızdan hormon bozuklugum vardır diye geciyordur ama yok tahlillerimide yaptırdımdım

Canlar size bu konuyla ilgili çok uzun mazisi olan biri olarak diyebilirim ki

1- alexandrite veya diode lazer yaptırın çünki bunlar hakkında bir çok literatür okudum. Okuduklarım hastane araştırmalarıydı ve en etkili yöntemlerin bunların olduğu tespit edilmiştir. İngilizceniz yeterliyse google da bununla ilgili tezler arayın.

2- Melanin hem cilde hemde kıl a rengini veren maddenin adıdır. Melanin lazerin ısı enerjisini kıl köküne ulaştırır. Yani kıl ne kadar koyu ve kalın ise o derece iyi sonuç alabileceksiniz.
İnce tüylerde bu yüzden ya çok uzun sürecektir tedavi ya da hiç etkisi olmayacaktır lazerin.

3- Ten renginiz ne kadar açıksa yani melanin ne kadar az ise o kadar iyi görecektir lazer kılları. Çünki cildi ve kılları karıştırmayacaktır lazer. Açık tenlerde bu yüzden yanık oluşma ihtimali daha düşüktür.

4- Seans aralıkları çok önemli yüzde ki kıllarda 4 hafta gibi. Vücutta ki kıllarda 6-8 hafta arası. Çünki bu bahsettiğim haftalarda kıllar yeni çıkmaya başlıyor. O anı kaçırdınız mı lazer o kökleri yaksa ve o kıllar dökülse bile etkisi olmayacaktır.
Benim bacaklarda 1. ve 2. seans arası 10 hafta 2. ve 3. arası 12 hafta , 3. ve 4. arası. 14 hafta, 4. ve 5. arası 15 hafta olmuştur. Seans aralıkları uzatılır çünki kılın uzama kabiliyeti gittikçe azalır.
Vücut bölgesinde her 4 haftaya lazer yapan birileri varsa emin olun ki para tuzağıdır...

5-Hormonel bozukluğunuz varsa boşuna ümitlenmeyin

6-Hamilelikte veya daha sonrasında hormonel değişikten dolayı azar azar çıkabilir yeniden ama asla hepsi çıkmayacaktır. Buna da razı olun artık.

7-Yüze sakın jilet vurup ince tüyleri beslemeyin! Bir bitkiyi ne kadar yolarsan o kadar dağılır o toprakta. Çok göze batanları tek tek makasla kırpın.

8-Yanık oluşursa anında Aloe Vera jel veya Bepanten sürün.

9-Vücut her hücresiyle her zaman yenilenen-yenilenebilen birşeydir. Kılların zaman içerisinde çıkma ihtimali var. Aşırı hormonel bozukluğunuz yoksa asla ve asla hepsi çıkmayacaktır.

Bana gelince..
Koltukaltı son seansımı en son tam 2 sene önce yaptırmıştım. Bugün... sadece 3-5 kıl var. Uzatıyorum onları da ;))) Zaman zaman jiletledim de ağda makinayla aldım da o minik kılları ama hiçbirşey olmadı... Asla çoğalmadı. Çok mutluyum. Merak edenler varsa Light Sheer diode lazer yaptırmıştım...

Bacaklarım çok kıllıydı erkek kardeşimle yan yana tutunca bacaklarımızı gülüşüyorduk :) Şimdi çok azaldı inceldiler incecikler ama çıkıyorlar. Tahminimce 8 seansta biterler ama bir kıl kökünden 3-4 kılın birden çıktığını düşünürsek normal bir seans sayısı! Diode lazer yaptırıyorum iki hafta önce 5 seansımı yaptırdım 50kJ ile çok yüksek bir dozaj biraz düşük olabilir aslında bazı yanıklarım oluyr... Asla 30kJ den düşük yaptırmayın bacaklarınızı Light Sheer diode lazer ile!!!

Genital bölgeme gelince.. Her tarafını yaptırıyorum.. Ön arka alt üst :) Çok memnunum nihayet kıl batmalarından kurtuldum çıkan tüyler yumuşacık. 3. Seansımı yaptırdım bir kaç gün önce. Kaç seans giderim tahminim yok gerçekten. Alexandrite ile yaptırıyorum bunu. İki lazer kıyas edebilmek adına..

Şunu diyebilirim ki alexandrite in tene temas etmemesi çok güzel bir olay... Dalga uzunluğu daha yüksek olan Diode in de jel ile kullanmasını tavsiye ederim çünki hem daha az yanık oluşuyor kıllar tene yapışmıyor hemde seans daha hızlı bitiyor..

Bu arada ufak tefek kabuklanmalar iz bırakmadığı sürece normaldir.

Benden bu kadar. ilerki zamanda size ara ara rapor veririm ama şu an tedavi çok iyi gidiyor.
Yaptırmak isteyen veya yaptırıp da umudu tükenmiş olan arkadaşlara belirttiğim noktaları dikkate almalarını rica ederim. Kesinlikle ve kesinlikle kendinizi bu işin ehline bırakın. Size sorularınızı cevaplayamayan veya mantıksız gelen birine güvenmeyin ve en önemlisi araştırın. Araştırırken güvenilir kaynakları seçin.

Asla vazgeçmeyin. kadını kadın yapan bakımdır bunu da unutmayın..
Öpüldünüz canlar... :*

hanımlar ben yaklaşık 1 yıldır bir hastanede yüz bökgesine diode la lazer yaptırıyorum. daha önce 10 seans alex yaptırdım ama felaketle sonuçlandı şimdi daha iyiym yaklaşık 8 seans oldu zor bitecek biliyorum olsun. yüz bölgesi için Diode cihazından başkasına yaptırmayın.

Ben de 15 seans nd yag'dan sonra diode'a başladım. öncekinin hiçbir faydasını göremedim. 2. seansımı yaptırdım diode'la geçen hafta. biraz ümitliyim. önceden 2 ayda filana yaptırıyordum 1. seanstan sonra yaklaşık 4 ay sonra gittim bu da iyi. yaptırdığım yerdeki kadın senin kıllar tam alex'e göre diyor ama yaptırmıyorum. alex ince tüyleri kalınlaştırıyormuş. bende bayağı sarı tüy var.

Ben de 15 seans nd yag'dan sonra diode'a başladım. öncekinin hiçbir faydasını göremedim. 2. seansımı yaptırdım diode'la geçen hafta. biraz ümitliyim. önceden 2 ayda filana yaptırıyordum 1. seanstan sonra yaklaşık 4 ay sonra gittim bu da iyi. yaptırdığım yerdeki kadın senin kıllar tam alex'e göre diyor ama yaptırmıyorum. alex ince tüyleri kalınlaştırıyormuş. bende bayağı sarı tüy var.

yok yok skaın alex yaptırma. vücut için olabilir ma yüz için hiç önermem mahfetti beni.

ben 3 yıl alex yaptırdım yüzüm için artış yada kalınlaşma olmadı. şimdi ince oldukları için diode başladık. çok ağrılı berbat bi ağrısı var.. ama dökülmediler alexle anında dökülüyordu.. sıkıntılıyım.. şuan sabret diyorum kendime döküleciğini söylüyorlar kontrole kadar dökülmezse çıldırırım galiba aynen duruyorlar.. orda burda lazere ağrısız diyorlarya deli oluyorum manyak yakıyor.. ben bıktım lazerden randevuları erteleye erteleye zar zor isteksiz gidiyorum ..
kalınsa tüyler alexle bitiyor evet garanti veririm bitti çünkü..
eğer yüzümdekiler dökülmezse diodu bırakırım gibi geliyor hem alexten daha ağrılı hemde dökülmedi gıcık tüyler..yüzümün bitmesinden umudu kestim ben 3 yıldır kesintisiz gidiyorum kaç seans gittim bilmiyorum saymadım ama 3 yıl oldu.. şimdi bıktım diyorumda ağdadan şundan bundan kat kat iyii yaptırdıktan sonra kabarma kızarıklık olmuyor alexle.. diode dökülmedi daha dökülür inş bide biter umarım:(

merhabalar bende bugun bır ozel tıp merkezıyle gorustum hastane ortamıı olmasıı ılk tercıhımdır.. genıtal ve kol altı bolgem ıcın baska bır polıkılınıge gıttım ve cok memnun kaldım 5. seansaaa kıldan eser yok alexandrıte.. boyun ve cene bolgemdekı kıllar ıcınde aynı yere gorusmeye gıttıgımde ınce tugler oldugu ıcın makıne gormez dedıler ve ıgnelıı kesın cozum zaren bu dedıler moralım bozuldu canım cok yanıcakk nasıl dayanıcam dıyee dusunurkenn .. karsıma tıp merkezı cıktı ve dıod lazer makınesıı orda varmıs cok memnun oldumm bende cok arastırdımm ınce tugler ıcın kesın cozum bence ıgnelıden once budurr arkadaslarr.. sızde ıyı bıyere arastırın ve hastane ortamı olmasına dıkkat edınn . yakında baslıcam basladıktan sonra yorumlarımı yazarımm

ben 2.seansımı yaptırdım. ilki kadar cabuk dökülmedi. daha yeni yeni cıkıp dökülenler vr:26: kökler zayıfladığı için sanırım:S

benim gittiğim yer 4.seansla büyük ölçüde biter tüyleriniz dedi. öyle olacağınıda düşünüorum gidişattan. zaten benim gittiğim yerde 4.seanstan sonrası ücretsz:64: kendilerinden emin olmasalar böle bi uygulama yapmazlardır herhalde:1:

Merhaba acaba istanbuldamı gittiğin yer özelden yerin adını mesaj atabilirmisin garanti vermesi güzel bişey:)

Back