- Konu Sahibi EstetikEditor
-
xxxxxta devam ediyorum canım şu an ben. 2010 modelini kullanıyolar. adını unuttum ama
bende xxxxxxx gidiyorum sizin yeriniz nerde acaba merak ettim bir sorun olmazsa söylermisin...
acaba gitttiğiniz yer 300lüde özel öz ...... tıp merkezimi merak ettım bende oraya başladımda
evet canım orası. bakırköyde de bi tıp merkzlri var sanırım. ordaydım diode 2010 modeli için buraya transfr oldum
memnun musun sende??[/QUOTE
ilk seansım dün yapıldı tüm bacak k.altı genital ve çeneme daha bir şey belli değil inş.ii sonuç alırız çok merak ediyorum.bir an önce kurtulmak istiyorum benım epilasyonumu yapan kışı 3 yıldır bu işi yapıyorum dedi ekip olarak buraya gelmışler bu merkezin daha 4 hafta olmuş lazer bölümü açıllalı.ama diod lazerın daha ii olduğunu söylüyorlar.inş. öyledir sonuçları yazarım yine
3yüzlüde canım. ayda bir gidiyorsun di mi sende?
bende oraya gidiyoru evet bir haft oldu başlayalı benimde işte bakalım görecez menuniyeti bn çok başlamak istiyodum araştırdım da hem yakın diye hen de biraz bilindik yerdiye başladım bakalım hayırlısı olur inş hepimiz için
inş cnm. ben iyi sonuç aldm ya. ilk seansta %30 azalma yaşarsınz dediler. daha fazla yaşadım. çok mutluyummmmmmm
inş cnm. ben iyi sonuç aldm ya. ilk seansta %30 azalma yaşarsınz dediler. daha fazla yaşadım. çok mutluyummmmmmm
benimde hemen hemen yarı yarıya döküldü sayılır ilk seansta.6. günden itibaran dökülmeye başladı. galiba sonuçlar iii olucak hayırlısı ile
bir fırsat sitesinden 89 tl ye 4 seans gen+4seans bikini+4seans kol.altı aldım.leventte özel bir hastane diode kullanıyorlarmış, umarım memnun kalırım. Uygulamadan kaç gün sonra döklüyor ve bu süre içinde dokunmuyoruz değil mi tüylere ?
dıot lazerlerın en ıyısı soprano xl denen bır makına
istanbulda ben böl.. hastanesınde yaptırıyorum (reklama girmesin -pendikte bi hastane)
acısız ve cok guzel sonuc verıyor bacaklarımdan 2 ay kıl cıkmadı ve cıkanlarda seyrek ve ınceydı 1 seansta böyleyse sanırım 4-5 seansta komple biter
ben de soprano diode xl la yaptiriorumm
ben 2. seansımı yaptırdım
bu ilkine göre daha cok acıdı. bide ben emla sürmeyi unutmusum.ona rağmen iyi dayandın dedi doktor:95:
koltukaltı tamamen döküldü. özel bölgeyede kese yapmam lazım.oda 3-4gün içinde dökülür büyük ihtimalle
walla ben cok memnunum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?