Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

bu adı gecen bakırkoydekı tıp merkezının numarasını ıletısım bılgılerını banada gonderırmısınızz kızlarrrrrrr

inş cnm. ben iyi sonuç aldm ya. ilk seansta %30 azalma yaşarsınz dediler. daha fazla yaşadım. çok mutluyummmmmmm

inş cnm. ben iyi sonuç aldm ya. ilk seansta %30 azalma yaşarsınz dediler. daha fazla yaşadım. çok mutluyummmmmmm

sevindim darısı başıma sanki bnde de biraz dokülme var gibi geliyor

benimde hemen hemen yarı yarıya döküldü sayılır ilk seansta.6. günden itibaran dökülmeye başladı. galiba sonuçlar iii olucak hayırlısı ile

inş hepimize iyi gelir

Ben 1 hafta önce dudak üstüne 3. seansimi yaptirdim, tüm yüzümede 1. seans. Dudak üstünde azalma oldu, yanaklar ve cene daha belli degil :)

bir fırsat sitesinden 89 tl ye 4 seans gen+4seans bikini+4seans kol.altı aldım.leventte özel bir hastane diode kullanıyorlarmış, umarım memnun kalırım. Uygulamadan kaç gün sonra döklüyor ve bu süre içinde dokunmuyoruz değil mi tüylere ?

yaklasık bir hafta içinde dökülmeye başlıyor, sade lazere giderken temizlik yapıtorsun jiletle onun dişinda dokunmuyorsun çünkü kıl kökleri sağlamlaşiyor temizlenirsen

dıot lazerlerın en ıyısı soprano xl denen bır makına
istanbulda ben böl.. hastanesınde yaptırıyorum (reklama girmesin -pendikte bi hastane)
acısız ve cok guzel sonuc verıyor bacaklarımdan 2 ay kıl cıkmadı ve cıkanlarda seyrek ve ınceydı 1 seansta böyleyse sanırım 4-5 seansta komple biter

Merhaba arkadaşlar bende en sonunda karar verdim ve dün başladım lazer epilasyonun ilk seansına şişlide bir yere gidiyorum tüm vücut 1000 tl anlastım 10 taksıt bakalım ilerleyen zamanda neler olucak yine paylaşırım sizlere

Kızlar 2.seansa gıttım 15 gun sonrada kontrolum vardı gıttım dokulmelerım çok güzel tek sorunum kıl donmelerım ve ızlerı benı delı edıyorlar.

maviliktecim diotun cok acılı oldugunu duymustum kı keza bende yuzume yaptrdım bdudak ustunde bıldıgın aglıyordum sımdı vucuduma baslamk ıstıyorum..bahsettıgın soprana xl gercekten acısızmı sadece bacak ıcın mı gıdıyorsun acaba bıkını bolgesınde falan acısı ne derecedır bılgı verırsen cok sevınırım..

bende koltuk altı tüm bacak ve genital bölge yaptırdım acayip acı çektim üstüne üstlük dökülen bişey yok hala sert sert duruyo kıllar bir hafta oldu yaptıralı tatil planlarım alt üst olucak galiba pişman olmak istemiyorum faydasını görücem mi acaba??

ben de soprano xl yaptıracağım bugün. Tüm vücut olacak. Bıyık da istiyorum ama jiletlememi söyledier. Korkuyorum ince tüyler kalınlaşacak diye. Bi de sopranoyla diode aynı şey mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…