• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

ne mutlu size.. bende alex kurbanıyım diod mu yaptırsam iğneli mi karar veremedim.. diodda tüylerin jiletlenmesi gerekmiş bu biraz tereddütte bıraktı beni.. siz de böyle bi uygulama yapıldı mı?

İğneli yaptır bnce iyi bir yerde kesin sonuça çabuk ulaşırsın.evet tüyleri kısaltma yapıolardı bndede ama jiletle değil traş makinesiyle:)))

bende yüzüme alex yaptırdım çoğlattı tüylerimi 10 sean yaptırmıştım ...son 4 seasn ta diod yaptırdım diod çok acılı ağrılı bi makine sonuçu güzel oluyorr ama acısına dayanamadımm pekk şimdi iğneliye geçtimm çok şükür bitti kılarımm 1 seanstaa .

Ütüleme lazer teknolojisini dene derim acısız bir diod lazer. adı da soprano diod lazer.

ben yaptırıyorum hem güçlü,kalın tüyleri hem de ince ayva tüylerini görüyo valla. ama sanırım bu cihazı kullanan daha önemliymiş. diğerleri gibi değilmiş. yaptıracaksan iyice araştır ne kadar zamandır o cihazla çalışıyorlarmış onu öğren bence. istanbulda oturuyorsan gideceğin hastane konusunda yardımcı olabilirim :23:

evet evettt ben de istanbul da oturuyorum ve o hastanenin adini ögrenmek istiyorumm ;))

sourapple
Papatya
arkadaşım sen nerede yaptırdın batıklar kalmadı yani öylemi? ALT BACAK 6 SEANS ne kadar ücret nerede yer acaba?:58:

Ceyda merhaba, ben Abd de yasiyorum ve burada yaptirdim.en son seansa gideli 5-6 ay oldu. su an bacagimda koyu renkli 6-7 tane tuy ancak var. ama ince tuy yani ayva tuyu var ,o da kesinlikle belli olmuyor :66: yillardan beri ilk defa bu yaz puruzsus, lekesiz bacaklarla sort giyebiliyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum .insallah sen de kurtulursun. :79:

Arkadaslar kampanya vardi bugun4 seans birden aldim ama simdi kararsizim.
Ne yapsam diye dusunuyorum, sonra daha kotu geri gelir diye korkuyorum.
Yaptiranlar tecrubeleriniz nasil? Paylasirmisiniz???

jiletliyorlar cunki lazer o sekilde kil in kokune daha kolay ulasiyor, bende light sheer diode yaptiriyorum, gerci daha bir seans oldu ama simdilik memnunum. atislari hissediyorsun ama abartilacak kadarda bir aci degil.( agdaya aliskinsaniz pek sorun yok bence) iki hafta once ilk seansima gittim, simdi cogu dokuldu. leke, kizariklik( ilk bir iki saat haricinde) veya herhangi birsey olmadi bende.
ablamda uc sene once sirtina, karnina, koltukaltina yaptirdi ve hala memnun.

evet evettt ben de istanbul da oturuyorum ve o hastanenin adini ögrenmek istiyorumm ;))

o hastenenin adını öğrendiyseniz bana da özelden yazıp yollar mısınız acaba? Çok sevirim.. Ben bugün Üsküdarda bir yere gittim
doktor moktor yoktu diode lazer yaptı bir kız. Koltuk altıma yaptık. Acıdı, acıması da normalmiş. Doktorlu bir yere gitsem daha iyi
olacak. Doktoruna, hastanesine güvenen arkadaşlar özelden bana tavsiye ederlerse çok sevinirim, ben öğrenciyim pek fazla araştırma şansım yok, istanbulun'da yabancısıyım. Şimdiden teşekkür ederimm:79::69:

bende diode yaptırcam ama kaç seans sürer ortalama ?
bide ortalama fiyatlar hallında bilgi verebilirmsiniz?
çok şey istiyorum ama çok acırmı =(

kimse cevaplamamış olsada bi soru daha sormam lazım :26:
genitale yapıyolar ya hani ağdadaki gibi azcık popişimizede yapılıyomu :78:

ben 2.seansımı yaptırdım. ilki kadar cabuk dökülmedi. daha yeni yeni cıkıp dökülenler vr:26: kökler zayıfladığı için sanırım:S

benim gittiğim yer 4.seansla büyük ölçüde biter tüyleriniz dedi. öyle olacağınıda düşünüorum gidişattan. zaten benim gittiğim yerde 4.seanstan sonrası ücretsz:64: kendilerinden emin olmasalar böle bi uygulama yapmazlardır herhalde:1:

Canim merak ettim ben de epilasyona baslamak istiyorum simdi ne durumdasin, seanslarin bitmistir.
Eger memnun kaldiysan bana bu gittigin merkezin ismini mesajla gonderebilir misin ?

ben yaptırıyorum hem güçlü,kalın tüyleri hem de ince ayva tüylerini görüyo valla. ama sanırım bu cihazı kullanan daha önemliymiş. diğerleri gibi değilmiş. yaptıracaksan iyice araştır ne kadar zamandır o cihazla çalışıyorlarmış onu öğren bence. istanbulda oturuyorsan gideceğin hastane konusunda yardımcı olabilirim :23:

Canim epilasyon yaptirdigin hastane konusunda ozelden mesaj yazabilir misin? ben de ist.da bir merkez ariyorum da...

kizlaar bugun ikinci seansima gittim, koltukalti ve genital bolge icin. ilkinden cok cok daha az acidi( daha az kil koku oldugundandir herhalde) 10 dakika icinde zaten isimde bitmisti:) aciyi dusunmeyin sekerler, parasinada( ki ben hollandada yaptiriyorum tr den cok daha pahali her gittigimde 320 eroo gidiyor) acisinada deger:D

slm arkadaslar.xxxxxxxxxxxxxxxxxx 4seans alexandrite cynosure apoge laser yaptırdım.geriye kalan tüylerim için medio star mixt diot laser uyguluyorlar.sonuclardan cok ama cok memnunum.tüylerim %80e yakın kayboldu.zaten laserde basarı oranı en yüksek %80miş.üstelik acı olayıda cok fazla mevcut degil.bölgeye uygulama yapmadan önce 5dk.buz bekletiyoruz cok az bi sızı hissediyorum.alexandrite 'a göre biraz daha zahmetli jel sürülüyor ve biraz daha yavas.alexandite cihazinda seanstan sonra tüylerim hiç cikmiyordu.diot laserde ertesi gün cikiyor ama sonra tamamiyle dökülüyorlar.tüyleri toplamak cok eglenceli oluyor:) uzun lafın kısası ben cok memnunum ve herkese tavsiye ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back