- Konu Sahibi EstetikEditor
ya arkadaşlar diode lazer malatya veya diyarbakırda var mı fikri olan lütfeeeeeeeen söylesinn....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyy ben başka bi konuda hastanee ismi verdiimm bilmiyodum en olacak şimdi
bende özel 2 hastaneden fiyat aldım bursada oturuyorum.hastanenin biri 200tlgenital seansı diode kullanıyormuş 10 yıldır yapıyorlarmış ve türkiyede sadece 3 tane olan kalite bir alet kullanıyormuş hastane isimli bir hastane...dieri ise 100 lira onda özellikle hangisi kullanılıyor bilmiyorum ama ikisindede alex yok.100 olanda bilinen iyi bir hastane daha önce halam ameliyat olduğunda kalmıştım ilgili bir yerdi..yani kararsızım ne yapayım bilmiyorum ki hastane mi medikalmi neresi ney nasıl çok karıştı kafam..öğrenciyim paramı boşa harcamayım sağlam olsun istiyorum napcam yaaa helppp meee pleaseeee!!!!:18::84:
maviliktecim diotun cok acılı oldugunu duymustum kı keza bende yuzume yaptrdım bdudak ustunde bıldıgın aglıyordum sımdı vucuduma baslamk ıstıyorum..bahsettıgın soprana xl gercekten acısızmı sadece bacak ıcın mı gıdıyorsun acaba bıkını bolgesınde falan acısı ne derecedır bılgı verırsen cok sevınırım..
Beyaz tenliler için uygulanamaz mı.. ben süt beyazıyım neredeyse..
uygulanıyo ama yaz aylarında leke kalma ihtmli çok yüksek oluyomuş koruyucu sürsek bile bide beyaz tene daha iyi gbi bişe dymuştum tüy rengin kahve veya siyahsa iyi sonuç alınabilir
siyah ve kalın
ben dün tüm yüzüme yaptırdım ilk seansımdı ama leke felan olmadı yaaa sadece yapıldığı gün yüze su deydirmemek gerekiyormuş o kadar.. benim çenemin altında özellikle siyah,kalın ve sert kıllar vardı o yüzden çenemin altını yaparken çok cnm yandı o kadar. diğer yerler o kadar çok acımıyo jel sürüyo zaten biraz soğutuyo o jel iyi oluyo yani :)))
diode lazer yöntemi dünyada en etkili yöntemmiş zaten bide koyu tenlerdede çok iyi sonuç alınıyomuş ki benim çenemin altı simsiyahtı ama şimdi tertermiz oldu valla 15 gün sonra yine gel dedi yapan kadın 1-1,5 ay sonra hiç çıkmayacak dedi.. valla süper bişey yaaa
gittikçe yazarım buraya :)) ikinci seans 21 haziranda ...
ee benimde öyleydi şimdi tertemiz oldu bende ilk çok tedirgin oldum ama sonra sonucu görünce rahatladım :))
fiyat aralığı ne biliyormusun acaba..?
arkadaslar bir konuda danismak istiyorum size.ben bugun lazer yaptırdım koltuk altıma bir hastanede.sonra bi arkadasıma gittim.bana tavsiye eden de oydu zaten.baktı,nasıl yapmıslar,kılların cok saglam duruyor,hic yanmamis gibi dedi.hemsire bana 15 gün sonr dökülür demisti.arkadasimin daha 1. seansı.benimkiler yanıp dökülmüstü dedi.benim icime kurt düstü.acaba kandırıldımmı
cnm ben tüm yüz 400 tl ye yaptırdım ...
( kusura bakma biraz geç oldu )