- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.301
Ben yuz bolgesi icin gidiyorum. Bana bisi denmedi orda kendileri aliyor. Jiletimi bana verdiler gelirken getirmemi soylediler.10 gun sonra yavas yavas dokulmeye basliyor. Benimde 1 seans 1 kontrol seansi oldu daha. 5 6 tane kaldi yuzumde dokulmeyen. Enerjiyi ogrenin kac ile yapildigini. Esmer iseniz dusuk seviyede yapmis olabilirlerBen de dıode buz lazere başladım ilk seansa gittim geçen ay,bu ay da ikinciye gideceğim.
birşey öğrenmek istiyorum. Gittiğim yerde bana kıllarını hiç bi şekilde "jiletle bile" almayacaksın ta ki tekrar buraya gelene kadar dediler.. jiletle bile arada almanın yasak oldugunu size de söylediler mi? çok az bi kısmı döküldü ve şu an böyle gezmek beni inanılmaz rahatsız ediyo.
bilgi verirseniz çok sevinirim.
10 gun sonra yavas yavas dokulmeye basliyormerhaba sevgili arkadaslar. sizlerle ayni problemi paylasiyorum. ben de 5 gun once once jel surulup daha sonra uygulanan diyot lazer yaptirdim. yaptirdigim yere makinenin adıni sordum diyot buz lazer dediler. ancak bu dogru mu emin olamadim. Boyle bir lazer makinesi var mi sizin bildiğiniz acaba?
Yarm bacak icin ilk seansimi yaptirali 5 gun gecti halen dokulme olmadi. evli bir bayanım ve jiletle alindiği icin firça gibi cikan killardan cok rahatsizim şuan. jiletle bu cikanlari hemen temizlesem sorun olur mu acaba? simdiden tesekkur ederim
Merhabalaryıllardır gidiyorum bunaldım artık.Bacaklarımda yok denecek kadar az genital ve bıyıkta azalma var ama koltuk altı ve kol hala duruyo.500 tl verdim bitene kadar anlaştım diye gidiyorum 15 günde bir ama bitmiyo yaa
1 seansta mucize beklemeyin.biraz sabır işidir epilasyon.sizin acı esiginize Gore joule arttırabilirler..Cevap yazan arkadaşlar cok tesekkur ederim. bana da seans aralarinda sabretmemi traslamamami soylediler ancak bu durum cok rahatsizlik verici gercekten. yarim bacak icin gitmistim genital icin de ucretini verdim ama yaptirmayi istemiyorum artik. 15 gun oldu cok az dokulme var. Her banyoda kese yapiyorum ama etkili olmadi. elimle tek tek kopartmaya calisiyorum ben de bu da cok sinir bozucu. kontrol seansi da vermediler. 1 ay boyle gezmek gercekten stresli bir durum. iki hafta sonra randevuma gittigimde kac joule ile yaptiklarini ogrenip diger merak eden arkadaslarla paylasirim insallah. hepimizin bu mucadelesinde basarilar diliyorum...
Ilk ay boyle oluyor sabredin. Bende 17 ocakta 3.ncu seansima gificem tek tuk cikti. Sabredin seans arasinda traslayabilirsiniz. Traslayin ki seanslar boyunca incelerde kalinlassin lazer daha iyi goruyor o zamanCevap yazan arkadaşlar cok tesekkur ederim. bana da seans aralarinda sabretmemi traslamamami soylediler ancak bu durum cok rahatsizlik verici gercekten. yarim bacak icin gitmistim genital icin de ucretini verdim ama yaptirmayi istemiyorum artik. 15 gun oldu cok az dokulme var. Her banyoda kese yapiyorum ama etkili olmadi. elimle tek tek kopartmaya calisiyorum ben de bu da cok sinir bozucu. kontrol seansi da vermediler. 1 ay boyle gezmek gercekten stresli bir durum. iki hafta sonra randevuma gittigimde kac joule ile yaptiklarini ogrenip diger merak eden arkadaslarla paylasirim insallah. hepimizin bu mucadelesinde basarilar diliyorum...
3.ncu seansta farki goreceksiniz. Kim jiletlemeyin diyorsa inanmayin rahatlikla jilet yapabilirsiniz. 2 seans sonra cikmiyor bile nerdeyse. Benim bacaklar cok yogun ve siyahtiBilgilendirmeniz icin cok tesekkurler alabalik32. benimkiler oyle olur insallah.
Kokunden almayin yeter. Rahatlikla jilet yapabilirsinizsonuçta kökten almıyoruz sorun olmaması lazım ama anlamadım ben bu işi
İyi günler ben o siteye baktım lakin bizim bulunduğumuz yerde Yok ama buz lazer adı altında soprano ice pretty cool aleti var ve bu sitede geçiyor bu alet fark eder mi ?Buzlazer.com girin bulundugunuz sehiri girin siteden hangi kliniklere satis yapmislarsa hepsi cikiyor.
Bende baktim sizin soylediginize siteden gonul rahatligiyla gidebilirsinizİyi günler ben o siteye baktım lakin bizim bulunduğumuz yerde Yok ama buz lazer adı altında soprano ice pretty cool aleti var ve bu sitede geçiyor bu alet fark eder mi ?
Sitede bu http://stslazer.com/soprano-ice.html
Teşekkür ederimBende baktim sizin soylediginize siteden gonul rahatligiyla gidebilirsiniz
Kesinlikle hic bir sey olmaz rahat olun. O kadar derine inmiyor lazerTeşekkür ederimYa bugün gittim konuştum ama genital bölgeye atış yaparken herhangi bişeyle kapatmıyorlarmış acaba siz nasıl yaptırdınız yumurtalıklara zarar gelmez mi kapatmayınca ikilemde kaldım ya
Ozel bolge diz kapagi koltuk alti ve yuz inatci bolgelerdir. Gec sonuc verir. Ozel bolgede dayanabilecekmisiniz diod lazereMerhabalar. Benim merak ettigim konu ise ozel bolgeye buz lazer yapildiginda dokulme bacaktaki gibi yavas ve az mi oldugu. Yarim bacak ilk seans sonrasi yuzde 15 ancak dokuldu. ozel bolgede de ayni ise yaptirmaktan vazgececegim. yardimci olursaniz cok sevinirim
Asil bacakta dokulme anlasilmiyor. Ozel bolgede tuttunuzmu elinize geliyor. Ozel bolge daha cabuk anlasiliyor. Lazeri yaptirdiktan 1 hafta sonra her banyoda kese yapinMerhabalar. Benim merak ettigim konu ise ozel bolgeye buz lazer yapildiginda dokulme bacaktaki gibi yavas ve az mi oldugu. Yarim bacak ilk seans sonrasi yuzde 15 ancak dokuldu. ozel bolgede de ayni ise yaptirmaktan vazgececegim. yardimci olursaniz cok sevinirim
Ilk seansta fazla beklentiniz olmasin. Ben bugun 3.ncu seansimi yaptirdim vucut bolgesine gozle gorulur azalma var. Simdilik cok memnunumCok tesekkur ederim paylasimlariniz icin alabalik32. kese yapmaya devam ediyorum bacakta ufak ufak kısım kısım dökulme var sadece. buna da şukur. Bu ayin 24 unde 1 ay olacak. bu kez gittiğimde yuksek joule kullanmalarini isteyeceğim insallah.
Valla ben yuz bolgesi icin buzlazere basladim. Acisiz dedikleri yalan. Biyik bolgesinde zor tuttum kendimi. O aleti ozel bolgede dusunemiyorum ciddenJel surulup yapildigi icin cok acimaz diye dusunuyordum. seneler once alex. cihazla emla krem surup de yaptirmistim. dayanilmaz bir aci olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?