Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Ben yuz bolgesi icin gidiyorum. Bana bisi denmedi orda kendileri aliyor. Jiletimi bana verdiler gelirken getirmemi soylediler.10 gun sonra yavas yavas dokulmeye basliyor. Benimde 1 seans 1 kontrol seansi oldu daha. 5 6 tane kaldi yuzumde dokulmeyen. Enerjiyi ogrenin kac ile yapildigini. Esmer iseniz dusuk seviyede yapmis olabilirler

10 gun sonra yavas yavas dokulmeye basliyor

Cevap yazan arkadaşlar cok tesekkur ederim. bana da seans aralarinda sabretmemi traslamamami soylediler ancak bu durum cok rahatsizlik verici gercekten. yarim bacak icin gitmistim genital icin de ucretini verdim ama yaptirmayi istemiyorum artik. 15 gun oldu cok az dokulme var. Her banyoda kese yapiyorum ama etkili olmadi. elimle tek tek kopartmaya calisiyorum ben de bu da cok sinir bozucu. kontrol seansi da vermediler. 1 ay boyle gezmek gercekten stresli bir durum. iki hafta sonra randevuma gittigimde kac joule ile yaptiklarini ogrenip diger merak eden arkadaslarla paylasirim insallah. hepimizin bu mucadelesinde basarilar diliyorum...

yıllardır gidiyorum bunaldım artık.Bacaklarımda yok denecek kadar az genital ve bıyıkta azalma var ama koltuk altı ve kol hala duruyo.500 tl verdim bitene kadar anlaştım diye gidiyorum 15 günde bir ama bitmiyo yaa
Merhabalar
Şunu merak ettim senelerdir hangi aralıklarla hangi sistem epilasyon uygulanıyor size?yas kaçtır?ayrica hormon testi yaptırdınız mı?kullandiginiz hormonal bir ilaç var mıdır?kıl tipinizi neye göre belirlediler?Ve 15 günde bir epilasyon yaptirmanin hızlı dökülme sağlayacağını söyleyen biri oldu ise yalan söylemiştir.genital bölge iğneli epilasyon haricinde hiç bir sistemde tamamen bitmez.koltuk altı derisi genital bölge derisi ile aşağı yukarı aynı yapıdadır.ayda 1 sefer adet dönemi bitisinden 1 hafta sonra yapılan uygulama daha verimli olur...

1 seansta mucize beklemeyin.biraz sabır işidir epilasyon.sizin acı esiginize Gore joule arttırabilirler..

Ilk ay boyle oluyor sabredin. Bende 17 ocakta 3.ncu seansima gificem tek tuk cikti. Sabredin seans arasinda traslayabilirsiniz. Traslayin ki seanslar boyunca incelerde kalinlassin lazer daha iyi goruyor o zaman

Bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler alabalik32. benimkiler oyle olur insallah.
3.ncu seansta farki goreceksiniz. Kim jiletlemeyin diyorsa inanmayin rahatlikla jilet yapabilirsiniz. 2 seans sonra cikmiyor bile nerdeyse. Benim bacaklar cok yogun ve siyahti
sonuçta kökten almıyoruz sorun olmaması lazım ama anlamadım ben bu işi
Kokunden almayin yeter. Rahatlikla jilet yapabilirsiniz

Kesinlikle hic bir sey olmaz rahat olun. O kadar derine inmiyor lazer

Merhabalar. Benim merak ettigim konu ise ozel bolgeye buz lazer yapildiginda dokulme bacaktaki gibi yavas ve az mi oldugu. Yarim bacak ilk seans sonrasi yuzde 15 ancak dokuldu. ozel bolgede de ayni ise yaptirmaktan vazgececegim. yardimci olursaniz cok sevinirim

Ozel bolge diz kapagi koltuk alti ve yuz inatci bolgelerdir. Gec sonuc verir. Ozel bolgede dayanabilecekmisiniz diod lazere

Asil bacakta dokulme anlasilmiyor. Ozel bolgede tuttunuzmu elinize geliyor. Ozel bolge daha cabuk anlasiliyor. Lazeri yaptirdiktan 1 hafta sonra her banyoda kese yapin

Cok tesekkur ederim paylasimlariniz icin alabalik32. kese yapmaya devam ediyorum bacakta ufak ufak kısım kısım dökulme var sadece. buna da şukur. Bu ayin 24 unde 1 ay olacak. bu kez gittiğimde yuksek joule kullanmalarini isteyeceğim insallah.

Ilk seansta fazla beklentiniz olmasin. Ben bugun 3.ncu seansimi yaptirdim vucut bolgesine gozle gorulur azalma var. Simdilik cok memnunum

Jel surulup yapildigi icin cok acimaz diye dusunuyordum. seneler once alex. cihazla emla krem surup de yaptirmistim. dayanilmaz bir aci olur mu acaba?
Valla ben yuz bolgesi icin buzlazere basladim. Acisiz dedikleri yalan. Biyik bolgesinde zor tuttum kendimi. O aleti ozel bolgede dusunemiyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…