- 1 Eylül 2009
- 261
- 657
- 303
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.261
kızlar merhaba dün bi merkezle görüştüm .. diode ütüleme sistemi kullanıyorlar soprano markaymış cihaz bütün vücut yapılacak 10 seans.. annemle gitimiştik hatta annemin çene bölgesini de hediye olarak yapacaklarını söylediler fiyat 2000 TL uygun geldi bana hastaneden hormon tahlili yaptırmamızı istedi bu ütüleme sistemini kullanan var mı ? birde ben 1 buçuk yıllık evliyim hani hamilelik durumunda bırakmam gerekecek sanırım ara versem boşa mı gider herşey ?
arkadaşlar merhaba lazer epilasyona başlamak istiyorum ama çekincelerim var. özellikle yüzümde yani çene bölgemde siyah siyah yoğun tüyler çıkıyor. yüzüne yaptırıp memnun olan var mı acaba ? birde çok acıyor mu :S
Ben diode lazer yaptırdım ama bende etkisi pek olmadı. Tamamen yapımdan diye düşünüyorum. Yada lazer öncesi kıllar kület ile alındığı için tekrar güçlendi benim vücudumda ve verdiğim 1000₺ boşa gitti resmen heba oldu
epilasyon hakkında bilgi sahibi görünüyosunuz yapılan yerdemi çalışıyosunuz acabamerhabalar
Doğru haklısınız tamamen uygulayan kişi ile de alakalı olabilir.Fakat sizinde bir hormon testi yaptırmanız daha sağlıklı olabilir.Diode Lazer sisteminde kılların jilet tüy dökücü vb. bir yöntem ile alınması şarttır.Çünkü sistem direk deri altı kıl köküne nüfuz eden bir sistemdir.Dökülmeler 10. ile 20. gün arasında Görülmeye başlar.
Uygulayıcı kişiyim :)epilasyon hakkında bilgi sahibi görünüyosunuz yapılan yerdemi çalışıyosunuz acaba
Bu arada hiç bir sistemde (iğneli epilasyon hariç) genital bölge tamamen bitmez.Genital bölge kılları,diğer bölgelerdeki kıllara göre daha farklıdır.Hepinizin bilgisine...Ben Tüm bacak+ genital + yarım kol + koltuk altı + bıyık bitene kadar 500 tl ye anlaştım. Diode ütüleme yöntemiyle yapıyorlar.Ama hamilelik düşünüyorsanız başlamayın derim,tüylerin hepsi olmasada bir kısmı tekrar çıkıyo çünkü.
1 sene sonra falan düşünüyorum hamileliği hamilelikte tekrar hepsi geri mi çıkıyor yoksaMerhabalar
Hamilelik durumunuz söz konusu ise,başlamayın epilasyona.
1 sene sonra falan düşünüyorum hamileliği hamilelikte tekrar hepsi geri mi çıkıyor yoksa
genital bölge kılları ne yönden farklı çabukmu bitiyo yada tekrarmı çıkıyo sizi bulmuşken sorayım biraz :) tamamen bitmez diyosunuz ya dökülenler tekrar çıkarmı peki birtane daha var kaç seansta bitmeye yakın azalırBu arada hiç bir sistemde (iğneli epilasyon hariç) genital bölge tamamen bitmez.Genital bölge kılları,diğer bölgelerdeki kıllara göre daha farklıdır.Hepinizin bilgisine...
genital bölge kılları ne yönden farklı çabukmu bitiyo yada tekrarmı çıkıyo sizi bulmuşken sorayım biraz :) tamamen bitmez diyosunuz ya dökülenler tekrar çıkarmı peki birtane daha var kaç seansta bitmeye yakın azalır
sizi bulmuşken aklımda ki soruları sorayım bariHamilelik döneminde sonuç olarak hormon değişikliği had safhada olduğu için tekrar çıkabilir.Ama hepsi değil.Ben şahsen yakın zamanda hamilelik düşünen hiç bir müşterime genital ,koltuk altı lazer epilasyon tavsiye etmedim.Çok isteseler dahi yapmadım.Neden derseniz sonuç olarak vücudunuza bir lazer ışını uygulanıyor.Ve bu hazırlık aşamasında vücudunuzun nasıl tepki verebileceğini bilemiyoruz. Nacizane tavsiyem kısa zaman sonra hamilelik planınız var ise epilasyon yaptırmayın.Bebek sütten kesilene kadar da düşünmeyin..
ben 2. seansımı yaptırdım
bu ilkine göre daha cok acıdı. bide ben emla sürmeyi unutmusum.ona rağmen iyi dayandın dedi doktor:95:
koltukaltı tamamen döküldü. özel bölgeyede kese yapmam lazım.oda 3-4gün içinde dökülür büyük ihtimalle
walla ben cok memnunum:)[/QUOTE
mrb tüm vücut mu yaptrdnz ?? ne kadar acaba nerde yaptrdnz :) brazz bilgi verirmiisnz
sadece alt bacak mı yaptrdnzz ne kadar tuttu ??arkadaslar ben de bacaklarimin alt kismina 6 seans yaptirdim. daha once agdayla , sir agdayla ya da jiletle bile alsam batiklarin , deri icinde giden tuylerin oldugu bacaklarim vardilazerden sonra hepsinden kurtuldum. %95 bitti, kalanlarda o kadar inceki elinizle bile hissedemiyorsunuz.son seansi bir ay once yaptirmistim ,3-4 ay beklemeyi dusunuyorum belki kalanlar icin bolgesel atis yaptirabilirim benim gibi sorunlari olan arkadaslarda umarim kurtulurlar. cihazin adi " diode light sheer "
mrb bende lazer düşünüyorm tamamen hiç bitmezz diyorlar peki yaptrdıktan kac ay sora kıllar tekrar cıkıyoo ?Hemen bitmez.Çünkü deri ince kıl kökü yoğun.Bacağınıza uygulanan oranla genitale uygulanan oranlar farklıdır.Bacakta yüksek oran çalışabilirler.Ama genitalde yüksek oranda çalışamazlar.Şunuda söylemekte fayda var,genital bölgede tamamen bitecek diye bir kural yoktur.Mutlaka bitiririz diyen YALAN söyler.sadece İĞNELİ EPİLASYON da hepsi biter.yanlız iğneli epilasyona dayanabilecek henüz bir hanımla tanışmadım. :)
sizi bulmuşken aklımda ki soruları sorayım bari1 sene sonra hamilelik düşünüyorum şimdi başlasam hamile kalınca bıraksam 1 sene yeterli olur mu lazer için ? hani hepsi gitsin diye bi düşüncem zaten yok benim tüylerim seyrek zaten yıllardır ağda yaptırdığım için baya azaldı batıklarım çok en azından onlardan kurtulsam ve tabi dahada azalsa diye düşüncem.. 1 sene de nasıl bi evre de olurum lazerde
Merhabalarmrb bende lazer düşünüyorm tamamen hiç bitmezz diyorlar peki yaptrdıktan kac ay sora kıllar tekrar cıkıyoo ?
hayr yok bildigim kadarıylaa suanlık yok :)Merhabalar
Hormonal bir sıkıntınız var mı? İlac kullanıyor musunuz?
hayr yok bildigim kadarıylaa suanlık yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?