- 3 Ocak 2017
- 18
- 4
- 6
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.321
Sağolun tekrar. ozel bolge cok mu acıyor? ağri eşiğim pek yuksek degildir benim maalesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vucut bolgesi icin neden buzlazer yaptiriyorsunuz tuyleriniz cokmu ince?Merhabalar. Benim merak ettigim konu ise ozel bolgeye buz lazer yapildiginda dokulme bacaktaki gibi yavas ve az mi oldugu. Yarim bacak ilk seans sonrasi yuzde 15 ancak dokuldu. ozel bolgede de ayni ise yaptirmaktan vazgececegim. yardimci olursaniz cok sevinirim
Vucut bolgesi boyundan asagi yani tuyler ince degilse eger buzlazer mantikli gelmiyor banaSağolun tekrar. ozel bolge cok mu acıyor? ağri eşiğim pek yuksek degildir benim maalesef.
Ben ilk seansta zor durdum kontrolde acimadi. Kontrolde dusuk akim verdiler diye dusunuyorum eger oyle yaptilarsada bi faydasini gormem sanirim. Ikisinede giren farkli kisilerdi ay sonunda 2.nci seansima gidicem sorucam ogrenicemBiyik ben de yaptirdim ancak aci hissetmedim. bana lazer yapilan makinede lazer oncesi ultrasonda surulen jele benzeyen bir jel sürdüler. bundan dolayi acımadı diye dusundum o yuzden de özel bolgede de aci hissetmem herhalde diye dusunmustum. yine de bacak icin gittigimde sorayim bakalım
Teniniz beyaz ise killar siyah ve birazda sert ise size tam alexandrite uygun. Sonuc super olurduGittigim yerde bu makine var. en yeni lazer cihazi sonuç alma oranlari oldukca yuksek dediler. ben de beyaz ten ve siyah kıllar var etkili olacağini soylediler başladim.
Siz oradakilere ne sorarsaniz sorun onlar hep uygun derler para kazanacaklar cunkuBiyik ben de yaptirdim ancak aci hissetmedim. bana lazer yapilan makinede lazer oncesi ultrasonda surulen jele benzeyen bir jel sürdüler. bundan dolayi acımadı diye dusundum o yuzden de özel bolgede de aci hissetmem herhalde diye dusunmustum. yine de bacak icin gittigimde sorayim bakalım
Eger paket seans almadiysaniz. Alexandrite donun bence. Bendede feci batiklar vardi hatta batiktan kocaman sivilceler cikiyordu. 2.nci seans bile olsa az kaldilarGerçekten bilmiyorum ben de. 7 yil once koltukalti ve ozel bolgeye alex ile lazer yaptirmistim ancak hamilelik dolayisiyla ara vermistim sonra da geri cıkti fayda etmedi diye gitmedim baya bir sure. ancak kıl donmesi gercekten acılı olmaya başladigi icin tekrar başladim mecburen. ne yapmam gerek ben de bilmiyorum
etkili olur dediler ben de başladim. tekrar konuşup danişsam iyi olacak gibi o zaman.
Vucuda alex yaptirdigim yer yuzunede yapalim iyi olur dediler. Hayatta yaptirmam yuzume kafayi yemedim henuz dedim. Hangi lazerin nereye iyi gelecegini cok iyi biliyorum cunkuGerçekten bilmiyorum ben de. 7 yil once koltukalti ve ozel bolgeye alex ile lazer yaptirmistim ancak hamilelik dolayisiyla ara vermistim sonra da geri cıkti fayda etmedi diye gitmedim baya bir sure. ancak kıl donmesi gercekten acılı olmaya başladigi icin tekrar başladim mecburen. ne yapmam gerek ben de bilmiyorum
etkili olur dediler ben de başladim. tekrar konuşup danişsam iyi olacak gibi o zaman.
Rica ederim. Bu site banada cok faydali oldu. Ablam yegenlerim ve arkadaslarimda yaptirdi hepsini gozlemledim arastirdim ve sonra karar verdim bende. Ins ilerleyen zamanlarda faydasini goruruz. Duzenli gidin aksatmayinPaket seans almistim ancak diger şubelerinde alex. var. konuşup belki de degistirmelerini saglayabilirim hayirlisi bakalim. bu konuda aynı sıkıntıları yaşayan biriyle paylaşınca imsan kendini daha iyi hissediyor gerçekten iyi ki bu siteyi bulmuşum... size de cok tesekkurler..
Biyik ben de yaptirdim ancak aci hissetmedim. bana lazer yapilan makinede lazer oncesi ultrasonda surulen jele benzeyen bir jel sürdüler. bundan dolayi acımadı diye dusundum o yuzden de özel bolgede de aci hissetmem herhalde diye dusunmustum. yine de bacak icin gittigimde sorayim bakalım
Merhaba sizin soylediginizi duymadim ancak benim gittigim yerde elysium diye bir cihaz var plazma dioide lazer cihazi imis.Merhabalar konunun biraz dışında bi soru sorucam ama dolphin shr plus epilasyon cihazı diode lazer markası mı bilginiz var mı acaba teşekkürler şimdiden
Acisiz diod nasil oluyormus. Ben buzlazer diod yaptirdigim halde zor duruyorum aci esigimde yuksektirarkadaslar merhaba,
ben de diod lazer seanslarima devam etmekteyim. acisiz olusundan oldukca memnunum ama soru isaretlerimi bir turlu gideremiyorum. calisan kadinlardan bir tanesi gobek gibi birkac bolge icin cok ince tuyler gerek yok demisti, baslamamistim o yuzden. seansima giren kiz ise "makine her tuyu goruyor, sen jiletleyip gel" dedi. jilet sonrasi tuyler kalinlasacagi icin makine gormez diye korkuyorum acikcasi. seansima bir hafta var. sizce ne yapmaliyim?
sadece orada aci hissedersiniz, ayni dertten muzdaribim ben de. diger bolgelerde en ufak bir sey hissetmiyorsunuzSağolun tekrar. ozel bolge cok mu acıyor? ağri eşiğim pek yuksek degildir benim maalesef.
iki seans gecirdim ve genital haric bi sey hissetmedimAcisiz diod nasil oluyormus. Ben buzlazer diod yaptirdigim halde zor duruyorum aci esigimde yuksektir