• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

merhabalar
Doğru haklısınız tamamen uygulayan kişi ile de alakalı olabilir.Fakat sizinde bir hormon testi yaptırmanız daha sağlıklı olabilir.Diode Lazer sisteminde kılların jilet tüy dökücü vb. bir yöntem ile alınması şarttır.Çünkü sistem direk deri altı kıl köküne nüfuz eden bir sistemdir.Dökülmeler 10. ile 20. gün arasında Görülmeye başlar.
Teşekkür ederim yorumunuz için fakat benim ki genetik faktör tamamen.

Ben ankarada diode lazere mira güzellik salonuna gittim meşruiyet caddesinde kızılayda inanilmaz memnun kaldım 1 . Seanstan sonra bile farkettim cok memnun kaldım yoksa kesinlikle yazmazdim 6 seansta hepsi bitti :halay:

Ben ankarada diode lazere mira güzellik salonuna gittim meşruiyet caddesinde kızılayda inanilmaz memnun kaldım 1 . Seanstan sonra bile farkettim cok memnun kaldım yoksa kesinlikle yazmazdim 6 seansta hepsi bitti :halay:
mrb kac ay sürdü tamamen btmesı ?? ve lazerden once ne ile alıyrdnz . ne kadar tuttu

Ben pcos luyum maalesef. Yuzumdeki tuyleri cimbizla cektigimden sakal gibi oldular. Diod lazere basladim bir hastanede. Cilt doktorunun gozetiminde. Killarim sert siyah tenim beyaz oldugu icin iyi sonuc alacagimizi soyledi doktor. Favori kisminda ince ince vardi. Doktor o kisimlari hic kariatirmayalim lazer gormez sonra daha kotu de olabilir dedi.
Dun cene ve boyun bolgeme ilk seans yapildi. Bekliyorum bakalim.

Merhaba, Ben 15 seans tüm vücut (yüz hariç) lazere gittim normalde 12 seans 1,200 tl idi bitmeyince bana ilave 4 seans hediye verdiler . 6 - 7 diode seanstan sonra ıpl e geçtiler ilk başlarda azalma vardı ama seans araları uzadıkça o bitenler de geri çıktı bir seansım kalmıştı gitmedim çünkü tüylerimin %85 i duruyor . Hormon testi yaptırdım hiç bir sıkıntı da yok. Çok sinir oldum tüylerim köklü ve koyu renkli seanslardan önce jiletle aldıkça iyice kötü oldu . Paramda boşa gitti İki seneye yakın vaktimde boşa gitti . Acı çekmesi de cabasıı.. :(

arkadaşlar ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum izmir' de kaliteli ve işini iyi yapan önereceğiniz bir yer var mı? yardım ederseniz sevinirim teşekkürler :)

merhabalar öncellikle :) bende lazer epilasyon yaptırmak için baya bir araştırdım bu konuda çok titizim biraz da uyuz :) izmir alsancakta onur erinç estetik ve güzellik merkezi var arkadaşımın önerisi üzerine gittim önceden çok tereddütteydim ama çok memnun kaldım işlerini son derece temiz ve kaliteli yapıyorlar gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim :)

Arkadaşlar merhaba. Ben lazer yaptirmayi dusunuyorum. Tuylerim ince. Hastahanede tapturmayi dusunuyorum. Sizce hangi yontem daha etkili olur, neresi uygundur, hangi hastane iyidir gibiyardımlarda bulunursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :):):)

merhaba sevgili arkadaslar. sizlerle ayni problemi paylasiyorum. ben de 5 gun once once jel surulup daha sonra uygulanan diyot lazer yaptirdim. yaptirdigim yere makinenin adıni sordum diyot buz lazer dediler. ancak bu dogru mu emin olamadim. Boyle bir lazer makinesi var mi sizin bildiğiniz acaba?
Yarm bacak icin ilk seansimi yaptirali 5 gun gecti halen dokulme olmadi. evli bir bayanım ve jiletle alindiği icin firça gibi cikan killardan cok rahatsizim şuan. jiletle bu cikanlari hemen temizlesem sorun olur mu acaba? simdiden tesekkur ederim

merhaba sevgili arkadaslar. sizlerle ayni problemi paylasiyorum. ben de 5 gun once once jel surulup daha sonra uygulanan diyot lazer yaptirdim. yaptirdigim yere makinenin adıni sordum diyot buz lazer dediler. ancak bu dogru mu emin olamadim. Boyle bir lazer makinesi var mi sizin bildiğiniz acaba?
Yarm bacak icin ilk seansimi yaptirali 5 gun gecti halen dokulme olmadi. evli bir bayanım ve jiletle alindiği icin firça gibi cikan killardan cok rahatsizim şuan. jiletle bu cikanlari hemen temizlesem sorun olur mu acaba? simdiden tesekkur ederim
Kokune kendiniz mudahale etmediginiz surece olmaz diye biliyorum. Yaptirali 5 gun gecmis hemen dokulme olmaz bes gunde. Ben yuzume yaptiriyorum ayni anlattigin makine gibi ismine diode hibrid lazer dediler.

yıllardır gidiyorum bunaldım artık.Bacaklarımda yok denecek kadar az genital ve bıyıkta azalma var ama koltuk altı ve kol hala duruyo.500 tl verdim bitene kadar anlaştım diye gidiyorum 15 günde bir ama bitmiyo yaa:KK12:

Ben de dıode buz lazere başladım ilk seansa gittim geçen ay,bu ay da ikinciye gideceğim.
birşey öğrenmek istiyorum. Gittiğim yerde bana kıllarını hiç bi şekilde "jiletle bile" almayacaksın ta ki tekrar buraya gelene kadar dediler.. jiletle bile arada almanın yasak oldugunu size de söylediler mi? çok az bi kısmı döküldü ve şu an böyle gezmek beni inanılmaz rahatsız ediyo.
bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben gitmeden 1-2 gün önce jiletle alıyorum,bundan önceki gittiğim yerde almamamı ancak yanımda jilet getirmemi söylemişlerdi.Dökülme oranına bakarak (genital hariç) kendileri alıyolardı jiletle

ben gitmeden 1-2 gün önce jiletle alıyorum,bundan önceki gittiğim yerde almamamı ancak yanımda jilet getirmemi söylemişlerdi.Dökülme oranına bakarak (genital hariç) kendileri alıyolardı jiletle
sonuçta kökten almıyoruz sorun olmaması lazım ama anlamadım ben bu işi

Buzlazer.com girin bulundugunuz sehiri girin siteden hangi kliniklere satis yapmislarsa hepsi cikiyor.

Back