- 1 Eylül 2009
- 261
- 657
- 303
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.281
Vede mutlaka adet donemi sonrasında uygulama yaptırın.sonuclar daha iyi olacaktır: ))hayr yok bildigim kadarıylaa suanlık yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vede mutlaka adet donemi sonrasında uygulama yaptırın.sonuclar daha iyi olacaktır: ))hayr yok bildigim kadarıylaa suanlık yok :)
Teşekkür ederim yorumunuz için fakat benim ki genetik faktör tamamen.merhabalar
Doğru haklısınız tamamen uygulayan kişi ile de alakalı olabilir.Fakat sizinde bir hormon testi yaptırmanız daha sağlıklı olabilir.Diode Lazer sisteminde kılların jilet tüy dökücü vb. bir yöntem ile alınması şarttır.Çünkü sistem direk deri altı kıl köküne nüfuz eden bir sistemdir.Dökülmeler 10. ile 20. gün arasında Görülmeye başlar.
mrb kac ay sürdü tamamen btmesı ?? ve lazerden once ne ile alıyrdnz . ne kadar tuttuBen ankarada diode lazere mira güzellik salonuna gittim meşruiyet caddesinde kızılayda inanilmaz memnun kaldım 1 . Seanstan sonra bile farkettim cok memnun kaldım yoksa kesinlikle yazmazdim 6 seansta hepsi bitti
Kokune kendiniz mudahale etmediginiz surece olmaz diye biliyorum. Yaptirali 5 gun gecmis hemen dokulme olmaz bes gunde. Ben yuzume yaptiriyorum ayni anlattigin makine gibi ismine diode hibrid lazer dediler.merhaba sevgili arkadaslar. sizlerle ayni problemi paylasiyorum. ben de 5 gun once once jel surulup daha sonra uygulanan diyot lazer yaptirdim. yaptirdigim yere makinenin adıni sordum diyot buz lazer dediler. ancak bu dogru mu emin olamadim. Boyle bir lazer makinesi var mi sizin bildiğiniz acaba?
Yarm bacak icin ilk seansimi yaptirali 5 gun gecti halen dokulme olmadi. evli bir bayanım ve jiletle alindiği icin firça gibi cikan killardan cok rahatsizim şuan. jiletle bu cikanlari hemen temizlesem sorun olur mu acaba? simdiden tesekkur ederim
sonuçta kökten almıyoruz sorun olmaması lazım ama anlamadım ben bu işiben gitmeden 1-2 gün önce jiletle alıyorum,bundan önceki gittiğim yerde almamamı ancak yanımda jilet getirmemi söylemişlerdi.Dökülme oranına bakarak (genital hariç) kendileri alıyolardı jiletle
Buzlazer.com girin bulundugunuz sehiri girin siteden hangi kliniklere satis yapmislarsa hepsi cikiyor.merhaba sevgili arkadaslar. sizlerle ayni problemi paylasiyorum. ben de 5 gun once once jel surulup daha sonra uygulanan diyot lazer yaptirdim. yaptirdigim yere makinenin adıni sordum diyot buz lazer dediler. ancak bu dogru mu emin olamadim. Boyle bir lazer makinesi var mi sizin bildiğiniz acaba?
Yarm bacak icin ilk seansimi yaptirali 5 gun gecti halen dokulme olmadi. evli bir bayanım ve jiletle alindiği icin firça gibi cikan killardan cok rahatsizim şuan. jiletle bu cikanlari hemen temizlesem sorun olur mu acaba? simdiden tesekkur ederim