- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.101
Zamanında çektiğim için çok iyi Anlıyorum. Biraz daha sabır. Bu zamana kadr çektin yakında kurtulacaksıninşallah canım teşekkür ederim şuan çok rahatsız oluyorum tüylü tüylü
Benim deneyimime göre marka yani isme pek takılma.soprano isim yapmış denmişti bana. Diode ise git derim.fiyat ve sonuç da önemli tabi.bunlarda iyiyse hiç Düşünme :)arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı, ultra sense 600 diod lazer cihazı kullanan bir yerle görüştüm diod ütüleme diyor ama markası soprano olan daha iyi diye duydum ama bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı? yarın gidicem acil cvp yazarsanız sevinirim.
Tamam anladık meltem şarkışlalıya güvenmeyizde yazdığıma cevap verirmisiniz?
hayır agda veya ıp kullanma kıl koklerını yenılememen gerekıyor. rahatsızlık hıssedersen traşlayabılırsın makasta kullanabılırsın hatta bayanlara öze tras makınaları var ekekelrın kullandıgına benzeyen onlardan bile temin edebilirsin . kıllarını kökünden almak işleme hiç başlamamışsın etkisi yaratırBen 20 gündür almıyorum çok uzadılar. Makasla mı kısaltmam gerekiyo yoksa alayım mı iplik veya ağdayla
Tabiki soprano, orjinal ütüleme soprano, ultra sense uzakdoğu cihazı ve bu forumda çok şikayet okudum bunla ilgili cnmarkadaşlar benimde bir sorum olacaktı, ultra sense 600 diod lazer cihazı kullanan bir yerle görüştüm diod ütüleme diyor ama markası soprano olan daha iyi diye duydum ama bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı? yarın gidicem acil cvp yazarsanız sevinirim.
Tabiki soprano, orjinal ütüleme soprano, ultra sense uzakdoğu cihazı ve bu forumda çok şikayet okudum bunla ilgili cnm
Özel hastaneler daha güvenilir oluyor bu konuda. Öncesinde doktora muayene ediliyorsun çünkü, en azından için rahat kalıyor :) Benim kadın doğum doktorum "alexandrite" lazeri önermedi sadece, lenf bezleri için. Yani çoğu kişi güzellik merkezleri vs. alakası olmadığını söylüyor, ama doktorun yorumları daha önemli benim için.merhabalar, lazer epilasyonu özel hastane de mi yaptırmalı. yoksa güzellik merkezleri mi tercih edilmeli. yaptıracağım yeri seçerken nelere dikkat etmeliyim ?
Hadi bakalım geçmiş olsun canm başlamışsın ne güzel darısı başımıza hangi makine acaba bazıları gercekten acımıyor pek diyo?? Nerde gidiyosun buarada?slm kızlar ben diode lazere başladım.Dün 2.seansımı oldum.Benim tenim bugday beyaz arası ve simsiyah ve cok sert oldugu için benim ilk seansta özellikle koltuk altımda muthis bir dökülme oldu.Neredeyse kıllı kıllı nasıl gezicem diye düsünüyodum dökülme süresi sırasında onu yasamadm bacaklarımda öyle.Ben popom ve belime de yaptırıyorum ilk seans olmasına ragmen bariz dökülme oldu.Bacaklarım ve bikini bölgemenin hattında da muthiş bir rahatlık.Yalnız ilk yaptrcak olan arkadaşlara sunu solim gidin eger kıllarınız benimki gibi sakal kıvamında sert ve siyahsa.Teninizde asırı esmer değilseniz.Ama acısı cok fena.Yani ben ilk seaan ve 2.cisinde manyak acı duydum.Zaten sıcaklıkta verio makina hem sıcak hem acı avuclarımı tırnakladım.Acı eşigim mi düsük yoksa kıllarımın sert olusundan mı bilmem.Kız kardeşimle gidioruz.Onda tık yok acıma sadece bıyık ve koltuk altı acımıs.Hele benim koltuk altım ölüyorum sandım cok fazla sıcaklk acıma ve yanma hissi uyarayım bastan.
Ben sogutucu ve uyusturucu spreyle gidicem 3.seansa hatta gelmeden yarım saat önceden agrı kesici al diolar onuda içicem.Ne varsa sürücem.Bu işlemlerden sonra vajina icin gidicem ama acısı yüzünden de korkumuyor deilim.Alexandrite acısız mıs ama benm bulundugun yerde diode var sanırım makinalarıda en son teknoloji deil markasına her gttiğimde acıdan bakmayı unutuom biter bitmez kacıom walla :) ama en fazla 2013 filandr yada 2014 ama herseye ragmen değiyor kızlar.Ben yıllarca cok eskiden guatrm vardı onunla da kıllanmıstım.Bole ister agda yada jilet yada makina farketmio ne ile alırsam alayım bole sakal gibi cıkıo cıkarken deli gibi kasınıp yara oluodu ve büyük iskenceye dönüodu bende en son gitmediğim doktor kalmadı.Bana lazer yaptrcaksın baska yolun yok dediler.Zaten bende dünden razıydım.Benim gibi sorunlu ise kıllarınız gidin hiç durmayın.İlk seansta mutlaka farkı görüceksiniz kıl yapınız anlattıgım gibiyse.Bende hep kadınlar kulubünden okuya okuya basladım.Benm kıllarım gibi olan kızlarda hemen 3-4 seasta tek tek cıkıo düsünün benm mesela 4 seasta bacaklarım komple bitebilir bacaklarımda alt üst komple yaptırıorum.Tek olay iste acı olayı.Burdan tecrübeli benm gibi acı ceken arkadaslara da sunu sormak istiyorum.Sprey ve krem işe yarar mı acıyı azatlmak icin bide kıl kökleri yandıkca yok oldukca her seansta acı azalıyor mu ?
Acılı yada deil 20 dk disimi sıkıyorum cok fena oluyorm ama sonuc mükemmel.Sonsuza kadar kalıcı deil sonucta elbet yıllar sonra cıkabilir ama yılda 2 kez gitsek bile harika bisey bence bu lazer.Tabi gönül ister ki ilk yaptırdıktan sonra bidaha hiç cıkmasın ama cıkmıyormus ama ben acıkcası 10 seans bittikten 1 yıl sonra 1 kere yaptırcam sonra her sene yılda 1 bilemedin 2 kere gidicem cünkü gidenler ole yapıormus ne olur ne olmaz diye.Atıyorum kalan bir iki kılı var diyelim onlar coğalmasın ilerde diye.Çünkü o bir iki kılı sadece jiletle 1 sene alan kişilerde varmıs merkezde konustukda.Neyse ne :) walla kıllı kıllı gezmektense hergün gidin yaptırın ben senede 1 e hertürlü razıyım.Paranıza deger ama benm kıllarıma sahipseniz.Diger ince ve sarı kıllı arkadasların kini bilemem.Onların ki daha farlı ve makinalar görmüyor.Ben kendi deneymlerimi yazdım.Yapınıza uygunsa kıllarınız benmki gibiyse hemen gidin.Acı içinde ilk bi atıs yaptırın kücük bi yere baktınız acıyor cok hemen gidin sprey veya krem alın dayanıp dayanamıcanızı ölcersiniz en başta.
Allah hepimize kolaylık versin.Biz kızların işi cok zor malesef.Herseyimiz çile ama olsun yapcak bisey yok.Öyle yada bole lazer varda senede 1 de olsa razıyım kurtulmaya kıllardan.Soruları olanlar icin arada girip cvplarm yeni baslayanlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?