Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

teşekkrler yanıtın için bnde alexe sadece alt bacak için gidiyorum 2. seansım oldu henüz ,bir kezde kontrol.ama 3. seansıma yani önmzdeki seansa iyi bir diod cihazına gitmeyi düşünüyorum çünkü alex % 80 bitiyorsa bulduğum cihaz araştırmalarıma göre %90 oranda bitiyor ve etki olarak daha kalıcı. izmirdeysen araştırp bulduğum bir yer var istersen sanada özelden yazarım.

sağol cnm ama ben istanbuldayım. şimdi üsküdarda diode ile çalışan bir yerle anlaştım

Arkadaşlar göğüs bölgesine diode lazer yaptıran var mı? Soprano xl alma cihazı var gideceğim yerde ama göğüs bölgesine uygulanmış biri varsa nasıl bir etkiyle karşılaştığını bilmek istiyorum cevap alırsam çok makbule geçicek. :) sevgiler.

kızlar 21.04.2015 te 1. seansıma gitmeme rağmen , kısa sürede dökülme başladı farkı farkettim yani çok korkuyordum başlarda ama gözle görülür değişim söz konusu . inanılmaz mutlu oldum şuan gelişmelerden sizi haberdar ederim . 11.05.2015 te yine seansım var . ablam da iğneli epilasyona gidiyordu o bukadar kısa sürede sonuç alamamıştı .. tek tek gelişmeleri yazıcam takipte kalın

meltem şarkışlalı ya ve yaptıklarına asla güvenmeyin arkadaşlar . bir sürü sorun yaşayan insan var . burda da kendi ekibine yazdırıyor. reklam olsun diye. kesinlikle paranızı çöpe atın daha iyi
Yazdığınızla alakası yok ama bir sorum olacak. Lazere gitmeden önce tüylerinizi aldınız mı ilk seans için

lütfen üzülmeyin ben bunu çok yaşadım inanın değmiyor. hangi lazer makinası olursa olsun 15 günde dökülür. ayrıca adet dönemine yakın sakın gitmeyin ve adetten en az 3 gün sonra seansa gidin .Size tavsiyem taze yeşil nane tüketin tüylerin azaldığını ve köklerin yumuşadığını göreceksiniz.bunu bizzat yaşadım ve deneyimledim .Kadın hormonunu destekliyor. ve tüylerinizle çok oynamayın eninde sonunda bitiyor. Allah şans versin boşver canım

Sağol canım teşekkür ederim. birde tüyler döküldükten sonra yüzün nasıldı

Ben 20 gündür almıyorum çok uzadılar. Makasla mı kısaltmam gerekiyo yoksa alayım mı iplik veya ağdayla
Jiletle ya da Kısaltma makinasıyla .ben makina kullanıyodum. 15. Günde seni tekrar çağırıp Atış yapmıyorlar mı dökülmeyenler için. Benm gittiğim yer öyle de garip geldi 20. Günde uzamış Tüyler olması

ben ilk kez gidicem. nasıl gideceğimi bilmiyorum onu sordum. şuan tüylerim uzadı 20 gündür almıyorım

ne kadar sürede döküldü seninkiler
Ilkinde 15 günde . Dökülmeyenler için zaten hep gittim 15. Gün. Ilk 2 seans harici hangi zamanda döküldüğünü anımsamıyorum. Sanki hiç yokmuş gibi.kısaltıp yaptırdığım için ve 15 günde bir gittiğim için kısa sürede sonuç aldım . Darısı başına inşallah

inşallah canım teşekkür ederim şuan çok rahatsız oluyorum tüylü tüylü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…