- 16 Aralık 2008
- 489
- 31
- 643
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.081
teşekkrler yanıtın için bnde alexe sadece alt bacak için gidiyorum 2. seansım oldu henüz ,bir kezde kontrol.ama 3. seansıma yani önmzdeki seansa iyi bir diod cihazına gitmeyi düşünüyorum çünkü alex % 80 bitiyorsa bulduğum cihaz araştırmalarıma göre %90 oranda bitiyor ve etki olarak daha kalıcı. izmirdeysen araştırp bulduğum bir yer var istersen sanada özelden yazarım.
bende 1600 verdımarkadaslar bitene kadar bende 1500 tl verdim ankaradakilere önerebılrım
Evet kısaltman gerekiyo.ilk seansa gelirken Kısaltma Görelim demişlerdi bana. Sonra kısalttımKızlar epilasyona girmeden önce tüyleri almamız mı gerekiyor nasıl oluyor bir yardımcı olur musunuz?
Ben 20 gündür almıyorum çok uzadılar. Makasla mı kısaltmam gerekiyo yoksa alayım mı iplik veya ağdaylaEvet kısaltman gerekiyo.ilk seansa gelirken Kısaltma Görelim demişlerdi bana. Sonra kısalttım
Yazdığınızla alakası yok ama bir sorum olacak. Lazere gitmeden önce tüylerinizi aldınız mı ilk seans içinmeltem şarkışlalı ya ve yaptıklarına asla güvenmeyin arkadaşlar . bir sürü sorun yaşayan insan var . burda da kendi ekibine yazdırıyor. reklam olsun diye. kesinlikle paranızı çöpe atın daha iyi
lütfen üzülmeyin ben bunu çok yaşadım inanın değmiyor. hangi lazer makinası olursa olsun 15 günde dökülür. ayrıca adet dönemine yakın sakın gitmeyin ve adetten en az 3 gün sonra seansa gidin .Size tavsiyem taze yeşil nane tüketin tüylerin azaldığını ve köklerin yumuşadığını göreceksiniz.bunu bizzat yaşadım ve deneyimledim .Kadın hormonunu destekliyor. ve tüylerinizle çok oynamayın eninde sonunda bitiyor. Allah şans versin boşver canımBu sene yaptırmam lazım çok güneşe çıkan biri değilim tüyler ortalama ne kadar sürede dökülür şuan hiç almadğım için yüzüm çok kötü rahatsız oluyorum hep böyle tüylü tüylü mü dolaşıcam bitene kadar
Sağol canım teşekkür ederim. birde tüyler döküldükten sonra yüzün nasıldılütfen üzülmeyin ben bunu çok yaşadım inanın değmiyor. hangi lazer makinası olursa olsun 15 günde dökülür. ayrıca adet dönemine yakın sakın gitmeyin ve adetten en az 3 gün sonra seansa gidin .Size tavsiyem taze yeşil nane tüketin tüylerin azaldığını ve köklerin yumuşadığını göreceksiniz.bunu bizzat yaşadım ve deneyimledim .Kadın hormonunu destekliyor. ve tüylerinizle çok oynamayın eninde sonunda bitiyor. Allah şans versin boşver canım
şimdi tek tük çıkıyor o da çok normal. Çünkü yaşadığın sürece tüy bitmez azalır :)) %80-90 sonuç gayet iyi benceSağol canım teşekkür ederim. birde tüyler döküldükten sonra yüzün nasıldı
ya bana oda yeter yüzümde aşırı tüy var haftada bir alıyorum beyaz tenliyim tüylerimde siyah hemen belli oluyorşimdi tek tük çıkıyor o da çok normal. Çünkü yaşadığın sürece tüy bitmez azalır :)) %80-90 sonuç gayet iyi bence
geçmiş olsun dediklerimi kaile alın benden kötü olamazsın:) şimdi çıkmalıyım iyi gecelerya bana oda yeter yüzümde aşırı tüy var haftada bir alıyorum beyaz tenliyim tüylerimde siyah hemen belli oluyor
Jiletle ya da Kısaltma makinasıyla .ben makina kullanıyodum. 15. Günde seni tekrar çağırıp Atış yapmıyorlar mı dökülmeyenler için. Benm gittiğim yer öyle de garip geldi 20. Günde uzamış Tüyler olmasıBen 20 gündür almıyorum çok uzadılar. Makasla mı kısaltmam gerekiyo yoksa alayım mı iplik veya ağdayla
ben ilk kez gidicem. nasıl gideceğimi bilmiyorum onu sordum. şuan tüylerim uzadı 20 gündür almıyorımJiletle ya da Kısaltma makinasıyla .ben makina kullanıyodum. 15. Günde seni tekrar çağırıp Atış yapmıyorlar mı dökülmeyenler için. Benm gittiğim yer öyle de garip geldi 20. Günde uzamış Tüyler olması
He tmm o zaman :)) Kökten alma yeterli. Ilkinde tüyleri tam görmek için kısalttrmamışlardı bana. Gideceğin merkezi ara bence. En doğrusu olurben ilk kez gidicem. nasıl gideceğimi bilmiyorum onu sordum. şuan tüylerim uzadı 20 gündür almıyorım
ne kadar sürede döküldü seninkilerHe tmm o zaman :)) Kökten alma yeterli. Ilkinde tüyleri tam görmek için kısalttrmamışlardı bana. Gideceğin merkezi ara bence. En doğrusu olur
Ilkinde 15 günde . Dökülmeyenler için zaten hep gittim 15. Gün. Ilk 2 seans harici hangi zamanda döküldüğünü anımsamıyorum. Sanki hiç yokmuş gibi.kısaltıp yaptırdığım için ve 15 günde bir gittiğim için kısa sürede sonuç aldım . Darısı başına inşallahne kadar sürede döküldü seninkiler
inşallah canım teşekkür ederim şuan çok rahatsız oluyorum tüylü tüylüIlkinde 15 günde . Dökülmeyenler için zaten hep gittim 15. Gün. Ilk 2 seans harici hangi zamanda döküldüğünü anımsamıyorum. Sanki hiç yokmuş gibi.kısaltıp yaptırdığım için ve 15 günde bir gittiğim için kısa sürede sonuç aldım . Darısı başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?