- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.061
Çok teşekkür ederim2421777 numarasi fsm corner plaza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim2421777 numarasi fsm corner plaza
Merhaba koyu renk tenlere diode lazer. Alex koyu tenlerde yakıyorMerhaba bronz tende uygulanabilen cihaz hangisi ???
merhaba, ben de aynı durumdaydım diod a başlarken, bacaklarıma daha önce hiç jilet değdirmemiştim ve lazere gittiğimde kadın jileti vurunca resmen ağlamanın eşiğine gelmiştim.tüylerim de açık renk ve seyrek korkuyodum kalınlaşr ya da çoğalır diye ama hiç öyle olmadı :) 6.seansım bitti ve jilet değil de ağdayla almışım gibi çıkıyor tüylerim, koyulaşma gibi bir durumla karşılaşmadım umarım sen de karşılaşmazsın :)merhaba, ben daha önce ne makine ne de jilet kullanmamıştım, sir kullandım hep vücut bölgemde. Uzun zamandır yüzüm için ( neredeyse 15 seans) alexandrite kullanılmıştı tüyler azalmadı aksine yayıldı ve çoğaldı. Yakın zamanda diyot epilasyona geçtim. henüz bir seans uygulandı. Koltuk altı, yüz , karın ve bel bölgesine yaptırıyorum. Karnıma, koltuk altıma ve belime işlem öncesi jilet uygulandı tüylerin koyulaşması ve artmasından korkuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?? ve yaz aylarında uygulanabiliyor mu ?
en çok gören bu yöntem zaten tüyleri en kucuk en ınce tuylerı bıle goruyormusevet diode super yalniz gobek gibi ayva tuylerini de goruyo mu bilgisi olan?
ben tum vucut 1600 verdım walla buralarda kampanya yok ılk seansıma bugun girdim korkuyorum param bosa gidecek diye8 seans 1500 tl canım
arkadaslar bitene kadar bende 1500 tl verdim ankaradakilere önerebılrımben tum vucut 1600 verdım walla buralarda kampanya yok ılk seansıma bugun girdim korkuyorum param bosa gidecek diye
bu yer nerede canım?Sınırsız ben 1500 vermiştim. 6 seans şu anda 700 sanırım
Maltepe'de cnmbu yer nerede canım?
Isim verebilir misin ben de gitmek Görüşmek isterimMaltepe'de cnm
Burdan yazmak yasak diye biliyorum. Özelden atıyorum hemenIsim verebilir misin ben de gitmek Görüşmek isterim
merhaba yeos hesaplarıma göre biteli senin 3 yıl olmuş bacaklarında %80 bitti derken nasıl bir sonuç şuanda göze batıyormu kalanlar incemi siyahmı ?lazerden sonra hiç kendin evde aldınmı birde? bnide bilgilenirimisn lütfn.