• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

merhaba, ben daha önce ne makine ne de jilet kullanmamıştım, sir kullandım hep vücut bölgemde. Uzun zamandır yüzüm için ( neredeyse 15 seans) alexandrite kullanılmıştı tüyler azalmadı aksine yayıldı ve çoğaldı. Yakın zamanda diyot epilasyona geçtim. henüz bir seans uygulandı. Koltuk altı, yüz , karın ve bel bölgesine yaptırıyorum. Karnıma, koltuk altıma ve belime işlem öncesi jilet uygulandı tüylerin koyulaşması ve artmasından korkuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?? ve yaz aylarında uygulanabiliyor mu ?
merhaba, ben de aynı durumdaydım diod a başlarken, bacaklarıma daha önce hiç jilet değdirmemiştim ve lazere gittiğimde kadın jileti vurunca resmen ağlamanın eşiğine gelmiştim.tüylerim de açık renk ve seyrek korkuyodum kalınlaşr ya da çoğalır diye ama hiç öyle olmadı :) 6.seansım bitti ve jilet değil de ağdayla almışım gibi çıkıyor tüylerim, koyulaşma gibi bir durumla karşılaşmadım umarım sen de karşılaşmazsın :)

epicare plus diode cihazı hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben dr beauty diye bir yerde başladım İstanbulda vrmış İzmire de yeni açılmış. daha önce 12 seans alexandrite oldum fakat bi işime yaramadı şimdi pek güvenim kalmadı zaten hiçbir yere ama daha önce deneyen varsa bilgi almak istiyorum.

Elase radyoaktif diode lazer bilen varmı acı az mı oluyoo? Ütüleme şeklindeymiş son teknolojik cihaz dedi klinik.acı azsa eğer gitmeyi düşünüyorm bilgisi olan ya da uygulayan cvp yazarsa sevinirm teşkkrler

arkadaşlar merhaba, ben ilk lazer deneyimime alex ile 2010 yılında dudak üstü ve çene ile başladım. vücut için 8 seansta, yüz için 10-12 seansta %80 biteceği söylendi. 2011 de tüm vücuta başladım. gelin görün ki sene 2015... sonuç; kolaltı evet bitti... alt bacakta gerçekten %80i bitti. üst bacak nerdeyse olduğu gibi duruyor... kol ise tam bir felaket. kollarım eşimin kollarına döndü, özellikle de üst kol. yüzüme gelince alex ince tüyleri tetikliyor. işlem yapılırken yavaş yavaş alan genişledi, tetikledi... derken elmacık kemiklerime kadar çıktı ve eskisinden daha kötü oldu. önceden fauller normal bir bayandaki gibi ince tüylerken, sonrasında çok rahatsız edici siyah bir görünüm aldı. kendimi alex mağduru ilan ediyorum. gittiğim yer ise önce ümraniyede sonra altunizadede yer açmış olan bir doktora ait. bugün diode için başka bir yerle görüştüm. onlar da aynı vaatleri verdi. karnım tok ama yapacak birşey yok. kollarım ve yüzüm aradan neredeyse 4 yıl geçmesine rağmen çok kötü oldu. diode için anlaştım. salı günü başlayacağım...

merhaba yeos hesaplarıma göre biteli senin 3 yıl olmuş bacaklarında %80 bitti derken nasıl bir sonuç şuanda göze batıyormu kalanlar incemi siyahmı ?lazerden sonra hiç kendin evde aldınmı birde? bnide bilgilenirimisn lütfn.:KK52:

lazer-epilasyon-ka%C3%A7-seans-s%C3%BCrer-300x183.jpg
Teknoloji geliştikçe, yaşam şartlarımız ve sağlıklı yaşamamız adına açılan kapılar da gelişiyor. İstenmeyen tüylerin sık sık adının geçtiği şu günlerde, lazer epilasyon bu tüylerin kaybolmasında kalıcı bir çözüm sağlıyor. Hem tıbbi bakımdan sağlıklı, hem de estetik bir yöntem olan lazer epilasyon, alanında uzman kişiler tarafından uygulandığı zaman kısa sürede sonuç veren bir tüy tedavisi diyebiliriz. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılan yöntemler arasında, hemen hemen herkesin bildiği bir gerçek vardır. En hızlı ve en güvenilir yol olan lazer epilasyon, oldukça sağlıklı bir yöntemdir. Kullanılan lazer cihazından üretilen belirli dalga boyları sayesinde, cilde zarar vermeden kıl köklerinde yer alan tüyler yok edilir ve bu prensip ile ilgili olarak oldukça sistemli bir çalışma çıkar ortaya. Bölgesel bakım hizmetlerinin belki de en çok tercih edilen yöntemlerinden birisi olan lazer epilasyon, günlük kullanımlarda sık sık şikayetçi olduğumuz tüylerimiz için en güzel tedavi ve bakım işlemlerinden birisidir. Kaçırılmayacak çalışmalar ve yenilikçi çözümler için daha fazla zaman kaybetmeyin ve online çözümleri kullanmaktan kaçınmayın. Sizinle ilgili olarak üretilen tüm hizmeti, en uygun şekilde sunmaya devam ediyoruz ve siz değerli takipçilerimiz için elimizden gelen hizmetin en uygun şekilde ortaya çıkmasına olanak sağlıyoruz. Zaman kaybetmeyin ve tüm fırsatları kullanmaya başlayın. Yeniliklere dair, lazer epilasyon tarafından uygulanan her dokunuş, gerek istenmeyen tüyler, gerek ise sağlık açısından büyük artılar yaratacak bizler için. Zaman kaybetmeyin ve online çalışmaları kullanmaya başlayın.

Arkadaşlar ben 3. seansıma gireceğim.. Dudak üstümde henüz hç dökülme olmadı.:eek: Bacaklarım %90 döküldü koltuk altımdan daha hiç cıkmadı ..

Genital bölgenin ise sadece üst kısımlar döküldü.. Altta hiç birşey yok.. Alt kısımlar acıdığı için dayanamayıp cektiriyorum.. Sizin de öyle mi.. Dr. Dermiss kremde kullanıyorum uyusturucu ama bi işe yaramıyor.. Ne yapacağım bilmiyorum :110:

mamamiya merhaba,
alt bacakta %80 i bitti ama şöyle; altlarda (bilek üstleri gibi) hiç kalmadı. dizlerde kalanlar var. ve bunlar için denize vs gitmek istesem bir ağda gerekir, nitekim üst bacak için de aynı şekilde; ince ama rahatsız etmeyecek kadar da ince değil. lazere başladıktan sonra başka hiç bir yönteme başvurmadım. yaklaşık 5 senedir epilasyona gidiyorum. ama alexandrite epilasyon cihazı kesin çözüm vermedi. kollarımı ve yüzümü mahvetti. yüze kesinlikle önermiyorum. o incecik tüyler simsiyah oluyor. bnm de başka yerlerden okuduğum yorum ve tavsiyelerle sanırım en doğru yöntem alexle başlasa da diode la sonlandırmak. o yüzden diode ile başlıycam şimdi de

merhaba yeos hesaplarıma göre biteli senin 3 yıl olmuş bacaklarında %80 bitti derken nasıl bir sonuç şuanda göze batıyormu kalanlar incemi siyahmı ?lazerden sonra hiç kendin evde aldınmı birde? bnide bilgilenirimisn lütfn.:KK52:

mamamiya merhaba,
alt bacakta %80 i bitti ama şöyle; altlarda (bilek üstleri gibi) hiç kalmadı. dizlerde kalanlar var. ve bunlar için denize vs gitmek istesem bir ağda gerekir, nitekim üst bacak için de aynı şekilde; ince ama rahatsız etmeyecek kadar da ince değil. lazere başladıktan sonra başka hiç bir yönteme başvurmadım. yaklaşık 5 senedir epilasyona gidiyorum. ama alexandrite epilasyon cihazı kesin çözüm vermedi. kollarımı ve yüzümü mahvetti. yüze kesinlikle önermiyorum. o incecik tüyler simsiyah oluyor. bnm de başka yerlerden okuduğum yorum ve tavsiyelerle sanırım en doğru yöntem alexle başlasa da diode la sonlandırmak. o yüzden diode ile başlıycam şimdi de

Back