Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Merhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı 18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda terddütlerim var..

Lazer enerjisi ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlayan lazer epilasyon hakkında bilinmesi gereken önemli birkaç nokta bulunuyor. Bunlardan ilki lazer epilasyonun etkili sonuç verebilmesi için doğru yerde, doğru cihaz ile bu işlemi gerçekleştirmeniz gerektiğidir. Özellikle uygulamayı gerçekleştirecek merkezin tecrübeli ve güvenilir olması önem taşır. Hangi lazer yönteminin sizde etkili olacağına ise ten renginize göre karar verilmektedir. Açık tenliyseniz ve koyu kıllarınız varsa sizin için en uygun yöntem Alexandriteolacaktır. Yüz bölgesindeki kıllar gibi daha az kıllarınız varsa ve açık tenliyseniz o zaman sizin için doğru yöntem; Diode’dir. ND yag ise; koyu ten ve koyu kıllarda etkili olmaktadır. Bu noktada iyi bir merkez tercih etmeniz çok önemli. Her ten rengine ve kıl tipine aynı uygulamayı gerçekleştiren merkezlerde sonuç maalesef olumsuz oluyor.

Ben yaklaşık üç yıl önce uzun araştırmalarım sonucu Ankara lazer epilasyonda yaptırdığım lazer uygulamasından oldukça memnunum. Ancak araştırmadan giden arkadaşlarımda sonuç benim ki kadar olumlu olmadı. O sebeple gideceğiniz merkezin uygulama yöntemlerini iyice incelemeniz gerekiyor. Bir diğer önemli nokta; lazer epilasyonu yaptıracağınız zamandır. Lazer uygulanan bölgenin güneşten korunması gerekir. O sebeple sonbahar/kış aylarında yaptırılacak uygulama daha sağlıklı sonuçlar verecektir. Hem böylece tatil planlarınızı da istenmeyen tüylerinize göre planlamanız gerekmez. Dilediğiniz şeyi rahatlıkla giyebilir, dilediğiniz tarihlerde tatil yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol canım cevap için ama alexandrite ile olmaz dediler,diod mu gerekiyor acaba??

Arkadaşlar bu arada fiyatlar arasında uçuk farklar olduğunu fakettim,burada hangi bölgeye ne kadar ödediğimizi paylaşsak ta o konuda da bir fikrimiz olsa.

Arkadaşlar bu arada fiyatlar arasında uçuk farklar olduğunu fakettim,burada hangi bölgeye ne kadar ödediğimizi paylaşsak ta o konuda da bir fikrimiz olsa.
arkadaşım ıpl lazerle 5 seans 1 bölge 40 tl. tum vucut bıtene kadar 250 tl.dıot lazerde tum vucut 1000 tl bıtene kadar alexadrıte lazer ile ki en ıyı sıstem bu 1500 tl bıtene kadar.

CANIM KESE YAP BENDE YAPTIRIYORUM İLK SEYANSTA FAYDA GRDÜM KESE HEM DÖKÜYOR HEMDE KIL DÖNMESİ VARSA DÖNDÜRÜYOR TABİ DÖKÜLMESİ HORMON BOZUKLUĞUNADA BAĞLI

Benım 3. seansım yuz bolgesı ıcın yaptırıyorum ve yuzumdekı tüyler ınce ve acık renklı ama sık ve uzunlar ona rağmen faydasını goruyorum hıc degılse eskı halınden cok ıyı. jılet vurarak yapıyolar bu arada.

merhaba, ben daha önce ne makine ne de jilet kullanmamıştım, sir kullandım hep vücut bölgemde. Uzun zamandır yüzüm için ( neredeyse 15 seans) alexandrite kullanılmıştı tüyler azalmadı aksine yayıldı ve çoğaldı. Yakın zamanda diyot epilasyona geçtim. henüz bir seans uygulandı. Koltuk altı, yüz , karın ve bel bölgesine yaptırıyorum. Karnıma, koltuk altıma ve belime işlem öncesi jilet uygulandı tüylerin koyulaşması ve artmasından korkuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?? ve yaz aylarında uygulanabiliyor mu ?

Jilet değil de makinayla kısaltıyorlar . Yazın da yaptırılıyo bi sıkıntı yasamazsın dediler yaşamadım. Yüz bölgeme bende senin gibi yüze gittim alex.e. Çok kötü yapmıştı. Benim bitirdi şimdi shr diode. Darısı başına

İyi geceler siz epilasyona karar vermeden önce ya da görüşmeye gittiğiniz de bir hormon testi yaptırdıniz mi.15 seans uzun bir vakit.Diode lazer sisteminde evet jilet uygulaması yapılır. 1. Seans tan sonra 10 gün ile 20 gün arasında dökülmeler başlar.Kil yoğunluğunda artma olmaması lazım. Aksine azalma vede incelme durumu söz konusudur.Yaz ayında yaptırma işine gelince diode lazer sisteminde yazın yapılmaz durumu yoktur.Fakat sizin cildinizin güneşe olan hassasiyet durumu göz önüne alınmalıdır.Tüm bacak Genital kolalti tüm kol ortalama nakit fiyatları 1000-1200 TL arasinda

Diod lazer tavsiye ederim kısa zamanda sonuç alman icin bursadaysan bir yer tavsiye edebilirim ben cok memnun kaldim

merhaba ben ütüleme sistemi yaptırıyorum diode lazer ve çok memnunum beyaz tenliyim ve tüylerim çok siyah ve sert değil.karsıyaka sahilde bolulu hasan usta uzeri 1. katında temız ocak var ıkıncı katında nurdan kuruc merkezin adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…