- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.041
Sağol canım cevap için ama alexandrite ile olmaz dediler,diod mu gerekiyor acaba??Cevap geç oldu kusura bakma. Evet traş ediyorlar yüz bölgesini. Ama doğru ışın ayarıyla uygulandığında traş edilen bölgeden çıkan kıllar, traş edilmemiş halinden bile ince çıkıyor. Oyüzden içiniz rahat olsun.
Evet İstanbul da yaşıyorum yardımcı olursan :)Hangi hastane olduğu hakkında bilgi verirsen sevinirim
arkadaşım ıpl lazerle 5 seans 1 bölge 40 tl. tum vucut bıtene kadar 250 tl.dıot lazerde tum vucut 1000 tl bıtene kadar alexadrıte lazer ile ki en ıyı sıstem bu 1500 tl bıtene kadar.Arkadaşlar bu arada fiyatlar arasında uçuk farklar olduğunu fakettim,burada hangi bölgeye ne kadar ödediğimizi paylaşsak ta o konuda da bir fikrimiz olsa.
CANIM KESE YAP BENDE YAPTIRIYORUM İLK SEYANSTA FAYDA GRDÜM KESE HEM DÖKÜYOR HEMDE KIL DÖNMESİ VARSA DÖNDÜRÜYOR TABİ DÖKÜLMESİ HORMON BOZUKLUĞUNADA BAĞLIKızlar benim nerdeyse bir ay oldu şehîr fırsatlarından indîrimle tüm vücüt 500 tl 6seans birde ben kalça ve göbeğimi ekleyînce 1000tl oldu ucuz olduğu için içim hiç rahat değildi bir de tüyler dökülmeyince iyice karamsar oldum başka tüyleri ilk seansta dökülmeyip sonradan faydasıjnı gören var mı nolur yardımmmmkadama taktım gece boyu bunla uğraşıyorum:'(
Sınırsız ben 1500 vermiştim. 6 seans şu anda 700 sanırımArkadaşlar bu arada fiyatlar arasında uçuk farklar olduğunu fakettim,burada hangi bölgeye ne kadar ödediğimizi paylaşsak ta o konuda da bir fikrimiz olsa.
Jilet değil de makinayla kısaltıyorlar . Yazın da yaptırılıyo bi sıkıntı yasamazsın dediler yaşamadım. Yüz bölgeme bende senin gibi yüze gittim alex.e. Çok kötü yapmıştı. Benim bitirdi şimdi shr diode. Darısı başınamerhaba, ben daha önce ne makine ne de jilet kullanmamıştım, sir kullandım hep vücut bölgemde. Uzun zamandır yüzüm için ( neredeyse 15 seans) alexandrite kullanılmıştı tüyler azalmadı aksine yayıldı ve çoğaldı. Yakın zamanda diyot epilasyona geçtim. henüz bir seans uygulandı. Koltuk altı, yüz , karın ve bel bölgesine yaptırıyorum. Karnıma, koltuk altıma ve belime işlem öncesi jilet uygulandı tüylerin koyulaşması ve artmasından korkuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?? ve yaz aylarında uygulanabiliyor mu ?
İyi geceler siz epilasyona karar vermeden önce ya da görüşmeye gittiğiniz de bir hormon testi yaptırdıniz mi.15 seans uzun bir vakit.Diode lazer sisteminde evet jilet uygulaması yapılır. 1. Seans tan sonra 10 gün ile 20 gün arasında dökülmeler başlar.Kil yoğunluğunda artma olmaması lazım. Aksine azalma vede incelme durumu söz konusudur.Yaz ayında yaptırma işine gelince diode lazer sisteminde yazın yapılmaz durumu yoktur.Fakat sizin cildinizin güneşe olan hassasiyet durumu göz önüne alınmalıdır.Tüm bacak Genital kolalti tüm kol ortalama nakit fiyatları 1000-1200 TL arasindamerhaba, ben daha önce ne makine ne de jilet kullanmamıştım, sir kullandım hep vücut bölgemde. Uzun zamandır yüzüm için ( neredeyse 15 seans) alexandrite kullanılmıştı tüyler azalmadı aksine yayıldı ve çoğaldı. Yakın zamanda diyot epilasyona geçtim. henüz bir seans uygulandı. Koltuk altı, yüz , karın ve bel bölgesine yaptırıyorum. Karnıma, koltuk altıma ve belime işlem öncesi jilet uygulandı tüylerin koyulaşması ve artmasından korkuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?? ve yaz aylarında uygulanabiliyor mu ?
Diod lazer tavsiye ederim kısa zamanda sonuç alman icin bursadaysan bir yer tavsiye edebilirim ben cok memnun kaldimMerhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı 18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda terddütlerim var..
Diod kesinlikleMerhaba bronz tende uygulanabilen cihaz hangisi ???
arkadaşlar merhaba..ben izmirde yaşıyorum.bir arkadaşım alsancakta ki bir güzellik salonunda alex yaptırmaya başladı geçen hafta!bildiğim kadarıyla güzellik salonlarında artık yapılmıyordu bu tip uygulamalar.dışarıdan doktor ve hemşire tuttuklarını söylemişler.tüm vücut için 1000 tl demişler.inanamadım nasıl olduğuna,aslında güvenemedimde!!!totalde 10 seansmış eğer tek tük kalırsa iğneliyle yok edeceklerinden bahsetmişler.birde soğuk bir odada uygulamayı yapmışlar!dondum felan dedi arkadaşım.bana izmirde tavsiye edebileceğiniz bir yer olursa çok sevinirim.evet ütüleme teknolojisi yok hiç bir yerde,ama gidipte memnun kalan birileri arsa lütfen yardımcı olsun...
ben bursada epilasyon için iyi bir yer arıyorum memnun kaldığınız yer nerde acaba adres alabilirmiyim ya da iletişim numarası?Diod lazer tavsiye ederim kısa zamanda sonuç alman icin bursadaysan bir yer tavsiye edebilirim ben cok memnun kaldim
2421777 numarasi fsm corner plazaben bursada epilasyon için iyi bir yer arıyorum memnun kaldığınız yer nerde acaba adres alabilirmiyim ya da iletişim numarası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?